ZZtop iliti 5do12 hajde,brate više prestani izvlačiti stare vijesti. Od toga nema ništa. Lijepo se postavi nisko i čekaj da DORH pokrene postupak protiv Šelebaja kao što je bilo i sa Bačom i tada ćeš i ti kao i nas još par uspjeti u svomu naumu. Eto,oprostite svi,ali već mi je počelo ići na živce što ovaj pokušava,a ne uspijeva. Samo se postavi iznad RBA-oni su onda čopnuli one dionice kada je zveknulo na 5 kn, a ovaj put će i niže.
Još i ovo-Podravka će nakon transakcije ostati dužna OTP-u preko 100 mil. kuna koje ćeonda naganjavati.Dobri kolega Mrgud-previsoko ste [thumbsup]
http://www.limun.hr/main.aspx?id=657163
Još i ovo-Podravka će nakon transakcije ostati dužna OTP-u preko 100 mil. kuna koje ćeonda naganjavati.Dobri kolega Mrgud-previsoko ste [thumbsup]
Kolko i zašto će po vama ovaj VLDS još dolje tj. tvrdite i niže od 5Kn?
Da budemo ozbiljni, nisam još niti lipu smanjio svoj ulaz ovdje,nisam niti jednu dionicu prodao, ali planiram kupiti da si prepolovim ulaz a onda čekati.
Da budemo ozbiljni, nisam još niti lipu smanjio svoj ulaz ovdje,nisam niti jednu dionicu prodao, ali planiram kupiti da si prepolovim ulaz a onda čekati.
Imate cca 18.500 kom jeftino i povoljno na prodaji ispod 8 kn, pa što onda čekate kupiti?
Uz dužno poštovanje,tim dionicama si ne mogu sniziti ulaz. Zna Mrgud o čemu ja pričam.
šta je vama ljudi varate jedni druge u vezi ove dionice..budite barem jednom u svom životu pošteni pa napišite da ova dionica ima perspektivu ako se riješi deblokada..nemojte sami sebe lagat i čekat neku zaradu..pravih informacija nema i pustite Šelebaja neka radi svoj posao na dobrobit svijunas dugoročnih invenstitora..a tjjderi zaobiđite ovu dionicu..imate još mogućnosti zaradit za burek…
Činjenica je da ovdje, ama nitko za sada ništa ne zna!!!
Božićna čestitka je bila krasna, nadajmo se da nam netko ili netki nisu ponovo spremili neku novu krasnu "NG čestitku" za danas ili sutra, pa da se ne desi ponovni udar na lijevo, a ne desno kako neki ovdje stručno tvrde.
Božićna čestitka je bila krasna, nadajmo se da nam netko ili netki nisu ponovo spremili neku novu krasnu "NG čestitku" za danas ili sutra, pa da se ne desi ponovni udar na lijevo, a ne desno kako neki ovdje stručno tvrde.
Prijatelju Sretna ti Nova godina..jedino nas dvojica vjerujemo u Šelebaja
[/quote]
Sretna Nova godina i tebi te svima forumašima bez obzira iz kojih pobuda bili na ovom forumu.
No VLDS upravo i dalje roka dolje te mi se čini da tome još nije kraj.
[/quote]
Sretna Nova godina i tebi te svima forumašima bez obzira iz kojih pobuda bili na ovom forumu.
No VLDS upravo i dalje roka dolje te mi se čini da tome još nije kraj.
[/quote]
Neka samo roka..nismo ovdje svi isti..netko to želi a netko zna šta ovdje čeka….
Neka prijatelju,,, volim okruglu brojku, možda me netko i dograbi, nebi bilo loše. Jučer sam kako reče pajdo lopuža šarao i htio sam dokupiti stvarno, no sad sm tu di jesam pa čemo vidjeti brzinu dokupa, prem da se iskreno nadam da mi uspjeti neće !! Živ mi i zdrav bio i za NG lijepo se provodio !! [thumbsup]