VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Evo taj grafikon sam izokretao i promotrio sa svake strane i došao do zaključka da dno tek slijedi [lol] [lol] [tongue]

Evo taj grafikon sam izokretao i promotrio sa svake strane i došao do zaključka da dno tek slijedi [lol] [lol] [tongue]
[/quote]
Sigurno si na kupnji kao i ja !!
LP

[/quote]
Sigurno si na kupnji kao i ja !!
LP
[/quote]

Nisam. U fazi promatranja je. Nemam niti jednum (trenutno).

sama mogućnost da protiv šelebaja DORH pokrene kazneni postupak rezultirala je padom VLDS na 5 kn.što će biti kad DORH i frmalno pokrene takav postupak (a morat će jer šelebaj nije zbog jednogodišnje blokade računa pokrenuo stečaj, zbog čega je već bila osuđena i Marina Bača).
stvarno treba biti ludo hrabar pa sad plaćati VLDS po 7 kn [shocked]

sama mogućnost da protiv šelebaja DORH pokrene kazneni postupak rezultirala je padom VLDS na 5 kn.što će biti kad DORH i frmalno pokrene takav postupak (a morat će jer šelebaj nije zbog jednogodišnje blokade računa pokrenuo stečaj, zbog čega je već bila osuđena i Marina Bača).

Ovo ne kupuju hrabri nego pametni.Naravno,do 20 kn.
Dionica sve više ulazi u čvrste ruke.

U Validusu teče med i mliojeko!

02.07.2010
RB Dioničar Broj %
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46%
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69%
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 88.145 3,26%
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89%
5. PBZ D.D. 36.056 1,33%
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27%
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22%
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 27.120 1,00%
9. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89%
10. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69%
UKUPNO 1.640.217 60,70%

06.07.2010
VALIDUS D.D./REDOVNA VLDS-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 88.145 3,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 36.056 1,33 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
10. TRSTENJAK IVAN 15.447 0,57 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
Ukupno: 60,28

Napustio nas SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. skrbnički.

Kada nas je napustio skrbnički splitske banke imali smo najmanje učešče prvih deset.
Bilo je to prije šest mjeseci.
Nitko od prvih deset nije prodao ni jednu dionicu jedino je 3.dioničar povečao svoje učešće
sa 88.145 na 112.145 kom.A naroćito je pojačao kupovinu zadnja dva dana,

cca 15.000 kom

Za nas koji smo unutra ovo je odlično jer je trejdera sve manje,a dionice se slijevaju u čvrste ruke.Nakon tri dana tek danas je jedan igrač je udrio po BIDU i strpljivim kupcima nešto
i udjelio.Izgleda da bi ovdje strpljivost na kupnji mogla biti kobna.Uskoro bi mogla nastati suša.

Trejderi ne izlazite sa cijelom municijom.Ne stavljajte cjelokupnu imovinu na prodaju.Čuvajte se
atomskog udara na desno.Mislim da je atomski udar na lijevo već iza nas.

U Validusu teče mede i mlijeko!

[/quote]
Za koga.Za današnje kupce/i ja sam bio na bidu/ ili za prodavače.
Ja mislim da u prodavaći spušili i daće se teško kupovati po ovim cijenama.Veliki kupi i dionica
je sve manje.Pogledajte promete.Sve manji su.Zašto.Na niz udaraca po asku rijetki po bidu.
Danima moraš čekati za kupiti nekoliko stotina dionca.A onaj što šara sa 7.500 kom čeka,namješta se,šara od 6,50 do danas 6,95 a dionica nema.Ne glumi kupnju,želi kupiti jer ne gura.

Pamet u glavu,ako nemate dionice metite ask,a ako imate postepen izlaz.
Naravno da se ovaj savjet zasniva na predpostavci da Validus ulazi u normalno poslovanje i da uskoro slijedi deblokada računa.
Odluku donesite sami.

U Validusu će teči med i mlijeko ili………. kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.

[/quote]
Za koga.Za današnje kupce/i ja sam bio na bidu/ ili za prodavače.
Ja mislim da u prodavaći spušili i daće se teško kupovati po ovim cijenama.Veliki kupi i dionica
je sve manje.Pogledajte promete.Sve manji su.Zašto.Na niz udaraca po asku rijetki po bidu.
Danima moraš čekati za kupiti nekoliko stotina dionca.A onaj što šara sa 7.500 kom čeka,namješta se,šara od 6,50 do danas 6,95 a dionica nema.Ne glumi kupnju,želi kupiti jer ne gura.

Pamet u glavu,ako nemate dionice metite ask,a ako imate postepen izlaz.
Naravno da se ovaj savjet zasniva na predpostavci da Validus ulazi u normalno poslovanje i da uskoro slijedi deblokada računa.
Odluku donesite sami.

U Validusu će teči med i mlijeko ili………. kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.
[/quote]

Bravo Lopuža !!
Izvrsno pogađaš, iskrene čestitke. Taj što je šarao sam bio ja i iskreno sam htio kupiti, stvarno kupiti tih usranih 7500 kom ali bez poklape. Sada idem doktoru na generalku pa neću moći biti prisutan otvaranju, ali kada se vratim kupujem još 7500 možda i više komada. Lijepi pozdrav tebi i ostalim članovima mirnijeg duha !! P…e izostavljam u pozdravu a oni se prepoznaju !! [thumbsup]

Ovo ne kupuju hrabri nego pametni.Naravno,do 20 kn.
Dionica sve više ulazi u čvrste ruke.

U Validusu teče med i mliojeko!
[/quote]

Ako ste tako hrabri? jeste li npr. voljni eventualno samnom spremni potpisati ovjereno ortačko/ulagački ugovor po kojem:
1. ja eventualno ulažem npr. 100.000 Kn u Validus
2. ukoliko Validus poraste do određenog perioda i dogovorno/ugovorno targetne cijene Vama pripada 70% zarada, meni 30%
3. Ukoliko do određenog dogovorno/ugovorno perioda cijena Validusa padne Vi meni nadoknađujete sav gubitak po osnovi mog uloženo te potom utrživog na xy ugovorni day.

Jeste li i sada nadalje toliko hrabri ulagač u VLDS?
Dali Vas doista ne sekira utvrđeni i priznati tzv. grijeh stare uprava VLDS tj. trenutno još ne pravomočni i prikazani porezi dug Validusa? Biti će li on ili neće li biti on iskzana u 1 Q FI za 2011 god.?
Dali Vas doisita ne sekira eventualno moguća blokada trgovanja VLDS od strane HANFE -koja možda uslijedi za sat, dan…? -radi svih nadalje nerazjašnjenih činjenica te svih proturiječnih izjava pojedinih potražno-dužničkih te stečajno-nestečajnih sudionika VLDS-a itd.itd.

Pozdrav svima i svima sve najbolje u novoj 2011.godini i da nam se dogodi barem nešto lijepo ovdje iako po informacijama-to bi mogla ostati samo još jedna nada. Pozdrav i kolegici Cerclage-hvala ti.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

ŠOKANTNO: Edvin Softić na prosjačkome štapu: ‘Dok se dvoje Šelebaja masno bogate ja počinjem od ništice’
”Falsificirani ugovor”
http://portaloko.net/index.php?option=com_content&view=article&id=6651:okantno-edvin-softi-na-prosjakome-tapu-dok-se-dvoje-elebaja-masno-bogate-ja-poinjem-od-nitice&catid=113:jasna-babi&Itemid=183

Kamo li, tko li i kako li – vozi vlakić VLDS-a??

New Report

Close