baš da vidimo hoće li ovaj kupac sa 10.000 komada na 7,30 kn ostati u 10.00 sati????
inače bi ga mogla HANFA nazvati tijekom dana!!!
Ja sam izašla iz VLDS-a prije koji tjedan. Želim vam svima puno sreće!
Hm,još jedan dugoročni ispao…Pozdrav.
[lol]
kad jedan od nazescih zagovornika veli da je otisao ovo je fakat urnebes [rolleyes]
to vam kolega znači da smo na samom dnu. kad i zadnji takav proda obično slijedi rast
Nekima je dno bilo na 30, pa na 20, pa na 15, pa na 10. A sad je dno kao na 7??????????????????????
Ja sam iz ove dionice izašao na 29 kuna i ne pada mi na pamet sad kad je došo ŠELJO da opet uđem. Pa on je osobno državi dužan 10 mil. kuna poreza a nije platio ni lipe, a kad se sjetim DIOKIJA. Pozdrav direktoru ma gdje bio…. [bye] Nije dobro….nije i neće
Ja sam iz ove dionice izašao na 29 kuna i ne pada mi na pamet sad kad je došo ŠELJO da opet uđem. Pa on je osobno državi dužan 10 mil. kuna poreza a nije platio ni lipe, a kad se sjetim DIOKIJA. Pozdrav direktoru ma gdje bio…. [bye] Nije dobro….nije i neće
Cercle ti si izašla iz ove dionice samo zato što više nisi imala strpljenja čekat duplu zaradu kojoj si se nadala u kratkom roku..Tu je većina takvih ulagača koji su kupili 1000-2000 kom dionica jer je po njima cijena trenutno jeftina a 15-20kn nije nešto previše,kad im se planovi nisu ostvarili prodavali su po onoliko koliko su kupovali…po 7.8kn..Pozz iz Os