Koliko je komada prošlo po 5kn? Ima li tko podatak? Da sam bar više kupio. U 2 minute +40% , čudi me da se nije našao neki sretnik sa tisućicom kao što se zna desit.
po 5 kn je prošlo 4471 dionica te po 5,0x još 583 dionice ukupno cca 25.000 kn. sve ostalo po 6.+ kn
ne bih dionice brojao ali imam dojam da će se sad barem 10 forumaša (neki već jesu) hvaliti kako su kupili po 5 i naravno prodali po 40% više čime su osigurali egzistenciju ne samo sebi već i unucima tetkine sestrične. [undecid]
Prosjek je ipak bio oko 6,3x i mislim da će sutra isti taj biti ispod 6kn.
STEČAJ je neminovan i ovo uskoro neće vrijediti baš ništa.
Neki vjeruju da će se kroz imovinu namiriti, ja čisto sumnjam jer da nije tako
ne bi cijena ni bila na 5kn.
Prosjek je ipak bio oko 6,3x i mislim da će sutra isti taj biti ispod 6kn.
STEČAJ je neminovan i ovo uskoro neće vrijediti baš ništa.
Neki vjeruju da će se kroz imovinu namiriti, ja čisto sumnjam jer da nije tako
ne bi cijena ni bila na 5kn.
evo nam opet spliće sa njegovim crnim predviđanjima [lol]
Direktor odjela tržišta ZSE g. Ivan Kolar me podsjetio, pa Vam isto prenosim tj. značenje – totalne beznačajnosti jučerašnje vijesti. Ako netko njemu, kao jednom od odgovornih osoba ZSE te potpuno "neutralnome" u svezi VLDS-a i sl. ne vjeruje, onda doista nikada neće nikome.
Lp
From: Ivan Kolar [mailto:ivan.kolar@zse.hr]
Sent: Wednesday, December 22, 2010 3:42 PM
To:
Subject: Re: Očitovanje Uprave Validus
Poštovani gdine ,
Nakon današnje blokade trgovanja društvo Validus d.d. dostavilo je naknadno očitovanje u kojem navodi da im nisu poznate nove materijalne činjenice koje su dovele do pada cijene dionice.
Osim toga moram Vas podsjetiti da u članku stoji da DORH "razmatra kaznenu prijavu", a ne da je takva prijava podnesena.
S poštovanjem,
Ivan Kolar
Direktor odjela tržišta | Director of Markets Department
Zagrebačka burza d.d. | The Zagreb Stock Exchange Inc.
Ivana Lučića 2a | 10 000 Zagreb | Croatia | http://www.zse.hr
Tel: +385 1 4686 810 | Fax: +385 1 4677 680
On 22.12.2010 12:54, wrote:
Poštovani g. Kolar,
@Curiosity
Pa normalno,odma si dobio keca.Ja sam to isto jučer rekao.Ko god da je pričo pozitivno dobio je jedinicu.Vijest se pojavila samo na poslovni.hr,nigdje drugdje.Znači neki novinar može odlučivati o cijeni dionice-katastrofa.Tom novinaru želim da mu Maminjo odgovori na ovu provokaciju u svom stilu.Jučer je bio čisti trade-day,ko je imo brži prst više je zaradio.
Osim toga moram Vas podsjetiti da u članku stoji da DORH "razmatra kaznenu prijavu", a ne da je takva prijava podnesena.
S poštovanjem,
Ivan Kolar
Direktor odjela tržišta | Director of Markets Department
Zagrebačka burza d.d. | The Zagreb Stock Exchange Inc.
Ivana Lučića 2a | 10 000 Zagreb | Croatia | http://www.zse.hr
Tel: +385 1 4686 810 | Fax: +385 1 4677 680
On 22.12.2010 12:54, wrote:
Poštovani g. Kolar,
Ma što mi pričali činjenica je da je netko popija,pao i proda.
Validus je trebao dati demant a nije.Zašto?
Da li li samo Šelebaju prijeti postupak zbog nepokretanja stečaja?
Koliko ima još takvih u Hrvatskoj?
Pa nije li pametnije pitanje, kome ne prijeti stečaj zbog blokade računa ?
Da li nekome odgovara što niža cijena dionce.?
Prvih deset ne kupuje,ali već šest mjeseci nisu prodali ni jednu dionicu.
Da li se krcaju na nekim manjim računima?
U Validusu će teči med i mlijeko ili…..kao što kaže moj prijatelj MedoBudo!
Ispravak netočnog navoda:
Raiffeisen skrbnički s 3. mjesta prodao je 1.000 komada pred 10ak dana (ne da mi se provjeravati točan datum). [wink]
Možda čestitka ipak stigne sa zakašnjenjem. Znate, put je bio neprohodan od puno špekulanata. [tongue]
Možda čestitka ipak stigne sa zakašnjenjem. Znate, put je bio neprohodan od puno špekulanata. [tongue]
Topla podravkina juha sve to lako otčepi [lol]
Koliko je komada prošlo po 5kn? Ima li tko podatak? Da sam bar više kupio. U 2 minute +40% , čudi me da se nije našao neki sretnik sa tisućicom kao što se zna desit.
nemojte žaliti…bit će po 4 kn…brzo…vrlo brzo…samo ne znam kako će vam to pomoći…
Tromjesečni prosjek 8,16 cca 25 % na sadašnju cijenu 6,50
Trejderi koji su jučer kupili na 5 uglavnom dokapitalizirali na 6,50 i malo više još jučer.
Kupac cca 1.900 kom po 6 jučer izašao na 6,52/znam jer sam kupio i ja.
Dakle svi smo unutra po minimalno 6,50 ,većina po 7 kojer smo kupili jučer natašte.
Naravno ova analiza se odnosi na dejtrejdere.
Naravno,da se to ne odnosi na mene,jer ja sam dugoročni investitor kojiu u nekim dionicama
čeka i sedmicu dana?
Trejderi žele izaći i naguravaju se na bidu.Ask čeka i ne forsira jer će trejderi pokleknuti.
I vrtiti ćemo se od 6 do 7 danima uz minimalni promet,ako ne dođe neka bitna informacija ili
dezinformacija kao jučer.Naravno ako neki veći igrač ne pomete lijevo ili desno.
Ali ipak smo jednu stepenicu niže nego jučer.
U Validusu slabo meda i mlijeka….ali biti će bolje ili ……..kao što kaže moj prijatelj MedoBudo!