VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šta je moč novinarstva, članak sa puno možda i odmah nasukavanje. što bi bilo kad bi bila vijest o stečaju, strah me i pomisliti, hm

hahaha – a ti si baš taj od onih koji su lani INU kupili po 965 kn, jelda
proziran si ko vodovodno mlijeko –
što se VLDS tiče ja vrlo dobro zanam di i kolko če tempirano gore, jer tebi očito i doista nisu rekli ili se samo praviš da ne znaš, pa da povećaš portfelj na njemu, budući da samo o njemu i nad njime konstantno sliniš.

Marcipane, marcipane, doista mi nije jasno što li pak ti ovdje visiš i za čima tolko željno, a po tebi Oskarovski bezvrijdeno, sliniš.
Kupuj druge jeftine prilike poput sada vrijedne INE i itd.

eto ti INA-e na 2855 kn…a moguće da ju ugledaš i na 2900 kn…
a gdi ti je VLDS?
[/quote]

750.000 dionica je dano u zalog državi,a kao kolateral za kredit od 75 mil kn koji je HBOR dao FIMI/sljedbenici Pluris ,Nikomat i ostali fimaši/.Za sada te dionice daju fimašima većinski paket
i tek ako se HBOR ne naplati,te dionice koje su plaćene dokapitalizacijom Validusa po 100 kn,prelaze u
vlasništvo HBOR tj države.I to nije gubitak Validusa već večinskih vlasnika i ne smanjuje imovinu
Validusa.Mjenja se vlasnička struktura ali ne i BV.

U Validusu će teči med i mlijeko ili….kako kaže moj prijatelj MedoBudo!

Što je najbolje, te dionice (plus, minus još neke dionice) nemaju pravo glasa dok Fima ne da javnu ponudu.

Pokušaj jadnog djelovanja na rast s ovim sitnim nalozima. 20 naloga sa po 100-200 komada a raspon cijene od 6-6,70.
Jedino je hvale ovi što su unutra zapeli [lol].

Neki su mi se jutros smijali, zar ne? Nije li mnogima jutrošnja prodaja dobrano prisjela??!!
Ok, fulao sam u svezi današnjeg -/+ tj. nije + 15 već +40 za neke, a nije još ni stigao komentar od Šelebaja u svezi zadnje forsirane vijesti.
Kupci napravili odličan božićni šoping!!!

-12% jutros, + 15% poslie podne
Zar nakon ovog potpuno nebitnog i isforsiranog novinskog natpisa za VLDS, ne slijedi komentar te očitovanje najnovije situacije u VLDS (zadnja faza nagodbe sa Podravkom) od Šelebaja
Nekima bi jutrošnja prodaja mogla dobrano prisjesti

hahaha – a ti si baš taj od onih koji su lani INU kupili po 965 kn, jelda
proziran si ko vodovodno mlijeko –
što se VLDS tiče ja vrlo dobro zanam di i kolko če tempirano gore, jer tebi očito i doista nisu rekli ili se samo praviš da ne znaš, pa da povećaš portfelj na njemu, budući da samo o njemu i nad njime konstantno sliniš.

prijatelju, ja nisam INA-u spominjao, već ti…a nisam ni rekao da ju imam…samo sam ti povukao usporedbu gdi je INA a gdi je VLDS…
a ne znam što lopina i ti slinite ovdje?
a ovaki ko ja vam smetaju jer vam rastjeravaju bid…jel tako prijatelju?
laži sebe kako ćeš ovdje zaraditi…
[bye]

o tome koliko ti znaš, a ne znaš ni da se “će” piše mekim a ne tvrdim…

Neki su mi se jutros smijali, zar ne? Nije li mnogima jutrošnja prodaja dobrano prisjela??!!
Ok, fulao sam u svezi današnjeg -/+ tj. nije + 15 već +40 za neke, a nije još ni stigao komentar od Šelebaja u svezi zadnje forsirane vijesti.

Zar nakon ovog potpuno nebitnog i isforsiranog novinskog natpisa za VLDS, ne slijedi komentar te očitovanje najnovije situacije u VLDS (zadnja faza nagodbe sa Podravkom) od Šelebaja

[/quote]

Ajde ne lupetaj, tko to još u jednom danu uspije pogoditi dno pa prodati na vrhu istog dana?????????? [yawn]
Očito ste vi takav specijalac!!!!

Koliko je komada prošlo po 5kn? Ima li tko podatak? Da sam bar više kupio. U 2 minute +40% , čudi me da se nije našao neki sretnik sa tisućicom kao što se zna desit.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Koliko je komada prošlo po 5kn? Ima li tko podatak? Da sam bar više kupio. U 2 minute +40% , čudi me da se nije našao neki sretnik sa tisućicom kao što se zna desit.

Oko 3500 komada Bio je jedan nalog skoro 2000

ovdje tarapana sa današnjim događanjem,no idemo dalje ,u isčekivanju daljnjih koraka. [bye]

Bio je jedan nalog skoro 2000

stotinke su odlučivale … čestitam kupcu,
pa netko kaže nikad s aska, ccc

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

[/quote]

Ajde ne lupetaj, tko to još u jednom danu uspije pogoditi dno pa prodati na vrhu istog dana?????????? [yawn]
Očito ste vi takav specijalac!!!!
[/quote]
Vjerovali ili ne danas je to bilo ponuđeno.
Tko je ušao po 5/5.000 komada i desetak naloga/nije mogao izaći bez 30% jer se kasnije tržilo
od 6,50 do 7,01 tj nisi mo0gao zaraditi manje od 30%.a neki su skinuli i do 40%.Čestitke kupcima na 5 i iskreno saučešće prodavaću.Tko je puknuo u 12h ,nitko se ne hvali.

Na Validusu nekome med i mlijeko,a nekome……….kao što kaže moj prijatelj MedoBudo!

New Report

Close