VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad Vas ovako ČITAM, misli čovjek "Ma jesu ovi pametni majko moja mila". Svi kupuju po 5 prodaju po 7-8, Kupuju po 7 prodaju po 9 ,, a ima li itko da je prvu dionicu VLDS kupio po 12,xx ili više a još nije prodao, samo dokupljuje. Znači taj što dokupljuje je glup, a svi oni koje sam prethodno nabrojao su PAMETNI. Dajte ljudi prekinite više lagati, mene je ponekad stid čitati NEČIJE postove. Bolje biti iskren, pogriješiti u analizama, priznati to nego npr… pojedinac, sada ga neću imenovati, ali ubuduće hoću,, slati na PS večini u ovoj grupi (VLDS) lažna saznanja i "nemoj to govoriti nikome", a od takovih izjava – saznanja nema ništa. Sve sama laž- Kao da gledam, oprostite na izrazu "One lažove u saboru" koji nam kroje pravdu, pa tako je to i ovdje.
LP [angry]

I very much love INGRA !!

….gospodo,,, i dame….mislim da je i teoretski nemoguće ovoliko puta pogriješiti na jednoj dionici kao ja na Validusu [lol] …..tootalno ludilo

John Maynard Keynes:dugoročno gledano ionako smo svi mrtvi....veni, vidi......uložih u dionice :) Aristotel kaže - ...pare nisu za budale... :)

Pa dobro , možemo li mi procijeniti fer cijenu i postaviti se na bidu na toj cijeni , a ne ovako histerično šetati 40% u dva dana , ako je to 5 kuna , kupujmo po toliko. Povucite se sa bida pa ćete vidit da toga ima u izobilju po manjoj cijeni. Meni je na 4 kn prihvatljiv rizik , a vama ?

taman gledam kako ću par dana na skijanje pa reko recesija – bolje negdje blizu – kranj il jahorina . al sad mi se ni nassfeld ne čini daleko , kad je naletio onaj žbuker iz ‘ točno u podne’ [lol]

to je to za danas na valjadolidusu , sutra je novi špil [wink]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Kad Vas ovako ČITAM, misli čovjek "Ma jesu ovi pametni majko moja mila". Svi kupuju po 5 prodaju po 7-8, Kupuju po 7 prodaju po 9 ,, a ima li itko da je prvu dionicu VLDS kupio po 12,xx ili više a još nije prodao, samo dokupljuje. Znači taj što dokupljuje je glup, a svi oni koje sam prethodno nabrojao su PAMETNI. Dajte ljudi prekinite više lagati, mene je ponekad stid čitati NEČIJE postove. Bolje biti iskren, pogriješiti u analizama, priznati to nego npr… pojedinac, sada ga neću imenovati, ali ubuduće hoću,, slati na PS večini u ovoj grupi (VLDS) lažna saznanja i "nemoj to govoriti nikome", a od takovih izjava – saznanja nema ništa. Sve sama laž- Kao da gledam, oprostite na izrazu "One lažove u saboru" koji nam kroje pravdu, pa tako je to i ovdje.
LP [angry]
Na 200 kom plus 300 kn.
Na jutrošnjih 200 kom pušika 100 kn_to se ne računa.
Na dosadašnjih 3xxx kom pušika 4.000 kn -ni to se ne računa.
Niko nikoga ne laže,već niko nikome ne viruje.I danas je jedan jači investitor dao petama vjetra.
On je stvarno veliki gubitnik.
Mrgude ne gubi nadu.

………I danas je jedan jači investitor dao petama vjetra.
On je stvarno veliki gubitnik……

takvi su mi najdraži , što jači to jače tresnu po bidu – očito je čovjek radio ko žbuker , pa naučio da ga plaćaju po kvadratu [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

LP [angry]

kad se napiše ovakav post, onda je često okrakteriziran kao da je Mrgud prodao i hoće se opet natovarit na nižim razinama…
"idemo up, idemo up…"…pa tako idete prvo preko 10, 9, 8…a sad preko 7 kuna je postao doseg….
ja ne vidim tko je tu išta mogao zaradit ako stalno spuštate target…
a gdi su oni šta su kupovali kad je bio preko 100 kn…a lopina?
znamo da si ti onda najviše kupio…pa si prodavo s ko zna kolikim minusom…sad tu kokošariš za burek…ili cigarete…pazi da ti ne bi bile zadnje koje ćeš popušiti…
[lol]

pa lopinjo ne puši , mislim cigarete , a sve drugo čovjek llijepo napiše , jedan od korektnijih forumaša [thumbsup]

Prodao Lucidus da bi mogao dokupiti Validus.Gurao se od šest,prošao po 6,50.Najprije prodao
po 6 i nešto više koje sam kupio po 5 i zeru.Pa valjda i brokeri moraju nešto zaraditi.
I sada opet nema ni jedne kune za dati malo suporta na Validusu.A možda se nešto i proda pa me evo opet.
A kada ekipa shvati da im je novinar plasirao predbožićnu patku odbijanac bi mogao biti malo žešći.
Šelebaj je u prekršaju.Pa to su svi koji nisu pokrenuli stečaj firme,a firma je u blokadi.
Uskoro će svi u Remetinac,ako proradi pravna država.
Iako i ovih 6,80 prema 5 nije za baciti,"samo" 36%.A lude li burze.

Panika,pa smirivanje,pa euforija.

Doista smješno sve skupa ovdje… bivši Podravkini meneđeri oštetili Podravku za 400.000.000 Kn koje će morat vratiti, možda završit na dugogodišnjoj robiji i nikome ništa tj. ne ruši se ludo ko tuna VLDS, cijena Podravke itd, a DORH samo razmatra zadnju vijesti i puku želju g. Mlakara
Ljudi moji, pa VLDS nije u stečaju, a čak pa da i dođe do eventualnog stečaja, VLDS bi najmanje vrijedio 15-20 Kn

Marcipane, marcipane, doista mi nije jasno što li pak ti ovdje visiš i za čima tolko željno, a po tebi Oskarovski bezvrijdeno, sliniš.
Kupuj druge jeftine prilike poput sada vrijedne INE i itd.

eto ti INA-e na 2855 kn…a moguće da ju ugledaš i na 2900 kn…
a gdi ti je VLDS?

ja nisam nista prodao, niti trejdam…

otpisao sam investiciju – sad ju zabijte na kunu aj dont ker

prosjek mi je visok, obrazovanje košta :)))))

ali pazi ubiljaju i drugi stup, a ko ce se tog pušinga spasiti?

slijedi nam precesija

New Report

Close