VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iako je i ovo dovoljno ohrabrujuće :

Vaš link

Grafovi za nespavanje ili noćna mora !!
P.S: Tko još vjeruje u automatske glupe programe…. samo vilenjaci !!
LP

I very much love INGRA !!

Ja spavam lakše… i bez grafa [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Zato što si kupio po 3x,x a prodao po 7,x kn……..ne vjerujem ti na žalost prijatelju !! [pray]

Nema promjena među prvih deset,ali ima značajnih promjena među nama burek investitorima.
očito prodavaju manji igrači,a kupuju još manji
Evo i Crumarix popustio.žao mi je svih koji puno gube.Moj prosječni ulaz je ispod 8,ali nije se za hvaliti
jer sam propustio rast u drugim dionicama.
ostajem i čekam rasplet

U Validusu će teči med i mlijeko ili………kao što kaže moj prijatelj MedoBudo!

Jok…kolege..da se ne ponavljam..kupio sam dio čak i po 27 ( i prodavao )…pa dokupljivao do 20..( i prodavao )…prodao na 17 ( ako se ne varam….)…kupio na 12-13…prodao na 14-15..( više puta )…propustio kupiti na 13..kupio na 7-6–iskrcao se na 8…kupio na 7, iskrcao se na 8..(.više puta )…uglavnom..nemam više ni komada . Danas,ako ste bili napeti i pratili trgovanje,cimao sam sa 6000 komada na kupnji .
dakle..da ne duljim…od 27 Kn-do danas mog prometa na dionici je ( ugrubo ) 4mil Kn.

U plusu sam cca 40 K kn…ali trenutno, odlučio sam to zavrtiti " vani ", a kao što sam naveo,po mojoj TA ulazim u petak . Ne vjerujem u dionicu,ali vjerujem u daytrade . I vjerujem u zlatni pik…( kao INA )…

@mrgud
…davno si regan..možda se sjećaš,ali baš u to neko vrijeme, zezali su me na forumu,kada sam komentirao da je meni -15% sasvim dovoljan razlog za miran san . SASVIM DOVOLJAN RAZLOG !

– bilo je to kad sam prodao SNHO po 325 Kn . [cool]

Inače…bilo bi lakše da ne pišete na više nickova,lakše bi se čitala tema,a sigurno bi i vama bilo lakše,

Splite,lopina,mrgude…( ivek123)..nastavite niz…

ps: n e zekam ,nego ozbiljno, pa koji Vam je klinac,mislite da se to ne vidi ? ( mislim na sve multinickove ).Možda bi više napravio za temu da imaš jedan nick,i stojiš iza njega,nego da pričaš sam sa sobom….

Inače…bilo bi lakše da ne pišete na više nickova,lakše bi se čitala tema,a sigurno bi i vama bilo lakše,

Splite,lopina,mrgude…( ivek123)..nastavite niz…

ps: n e zekam ,nego ozbiljno, pa koji Vam je klinac,mislite da se to ne vidi ? ( mislim na sve multinickove ).Možda bi više napravio za temu da imaš jedan nick,i stojiš iza njega,nego da pričaš sam sa sobom….

Prijatelju tu mene izbaci iz te igre duplih, troduplih ili više nickova.. Mrgud28 je jedan i nema više niti jednog. Od dana registracije, a to može vjerujem moderator provjeriti po IP-u nikada se nisam registrirao pod ni jednim drugim nickom osim Mrgud28 !!
To si zapamtite svi ne samo ti, i dok sam ovdje na PS, nikada ga mijenjati neću.
LP svima od Mrguda – Sl. Brod !!

hebiga,kad si isti ,klonirani lopina ,a on je isti klonirani split,a on je isti klonirani ivek123…koji je opet nasljednik ivek-a….

jednostavno, kada te čitam,a ne gledam autora,isto mi je .

sory,ali to je jače od mene..a neka ostali odluče za sebe .

NHF !

hebiga,kad si isti ,klonirani lopina ,a on je isti klonirani split,a on je isti klonirani ivek123…koji je opet nasljednik ivek-a….

jednostavno, kada te čitam,a ne gledam autora,isto mi je .

sory,ali to je jače od mene..a neka ostali odluče za sebe .

NHF !

Nemoj se ljutiti prijatelju ali slabo kontaš, Upravo gledam "Lud, zbunjen, normalan"
Ne bih htio te vrijeđati jer to nije lijepo pa te tako molim lijepo se preispitaj, pitaj Deluxa, Sotomaic , Plutonicu, Spliću i neznam koga još ali ti velim Mrgud je Mrgud i bit će dok je ovdje. Doduše možeš i upitati osobe s EWT-a i tamo sam bio jedan jedinstveni, dok sam bio član EWT foruma.
LP

@mrgud [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@pinball
Živio i ti meni !!
LP

New Report

Close