VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od stečaja nema NIŠTA, kladimo se u janje, može i pečenku !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Heh, pitanja je časa kada će neko novi-stari da nastavi agnoniju….

Nema hleba ovde dečaci, možete vi da lelečete u sav glas i Splića, pardon Lopina i Mrgud da se žesti sve u 16, al ništa od toga, uzalud vam trud trubači.

Bole vam je da pokratite to šta imate i sačuvate to malo sirotinje, jer do para se nikad lako dolazilo nije, a bit će još i teže….

Kladim se u dva jagnjeta da će to uskoro u bankrot.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Heh, pitanja je časa kada će neko novi-stari da nastavi agnoniju….

Nema hleba ovde dečaci, možete vi da lelečete u sav glas i Splića, pardon Lopina i Mrgud da se žesti sve u 16, al ništa od toga, uzalud vam trud trubači.

Bole vam je da pokratite to šta imate i sačuvate to malo sirotinje, jer do para se nikad lako dolazilo nije, a bit će još i teže….

Kladim se u dva jagnjeta da će to uskoro u bankrot.

Uskoro to vidimo… pošaljem ti adresu na PS za dostavu,,, ali nemoj z…i. Ima ovdje preko 30t svjedoka.
LP

gotovo izlazim u dionici sam godinu dana ali nemam više živaca neko jednostavno neda up( kad cemo ako necemo sad)

A kuda čemo sada filije, folije ili kako već, neda mi se gledati stranicu u nazad, onda moram ponovno pisati, tu je fibo, trokut, sma, a tu je i BUM uskoro !!
LP svim imaocima Zlatne koke …uskoro !! [thumbsup]

gotovo izlazim u dionici sam godinu dana ali nemam više živaca neko jednostavno neda up( kad cemo ako necemo sad)

Nije vrijeme za izlazak.Uvujek kada izgleda najlošije,a zista izgleda loše u odnosu na ostale dionice,
ne treba prodavati.Očekujemo vijest okidač:
stečaja ili ne,spušio sam dobitak koji bi ostvario u drugim dionicama i sada čekam nagradu,
puno niže ne može,a puno visoko može,ako ste čekali godinu dana strpite se još malo pa makar bio
gubitak i malo veći
Ipak,vaš novac vaša odluka!

U Validusu će teči med i mlijeko ili……

Da parafraziram mog prijatelja Lopinu ; Na Validusu će teći znoj i suze !

du du du .. nema nam pomoći

nemoj se bedirat vidis da ni ini nedaju iznat 2830 [lol]

slijedi nam precesija

Je prijatelju ali samo onima koji ga nemaju, PRODALI SU GA npr meni, Lopuži, i drugim osobama ovdje prisutnima…….Uskoro to budeš vidio !!
LP [bye] KUPNJE (58.738) – VLDS-R-A PRODAJE (66.828) – VLDS-R-A …. ha ha i ha !!

Pa di ćeš više od ovoga.Pa do prije godinu i po dana bilo je četiri puta skuplje.
Ne treba zazivati vraga.On dođe sam.Dovoljan nam je fotije.

Na Validusu će teči med i mlijeko ili kao što kaže prijatelj MedoBudo!

LP [bye] KUPNJE (58.738) – VLDS-R-A PRODAJE (66.828) – VLDS-R-A …. ha ha i ha !!

da, samo što je "kupnja" 41.000 dionica na jadnih 0,20 lipa!!!!

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Nije vrijeme za izlazak.Uvujek kada izgleda najlošije,a zista izgleda loše u odnosu na ostale dionice,
ne treba prodavati.Očekujemo vijest okidač:

tebi nikad nije vrijeme za izlazak, na 15 kn krcao si se s VLDS kao lud i vikao "ide to up" uz uobičajene gluposti o medu i mlijeku…
za DKVS bolje da ne spominjem, na 20 kn ti je bio strong buy, a u biti si prodavao, dok je tvojim sljedbenicima koje si navukao ostao strong pušing! [bye] [angry]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

New Report

Close