VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mrgud u pravu !!
Mrgud mrzi kada je u pravu !!
Pogledajte gornji ili prijašnje postavljen graf, slušajte Peru, on uvijek pogađa, vjerujte mi… [angry]

Mislim da ćete spušiti i da nećete kupiti jeftinije.Kupnna se uzjogunila.To treba zakucatri u zemlju,
ali može biti skupo.
Pa žrtvujte još 2.000 kom.

Na Validusu će teči med i mlijeko!
[/quote]

Evo Lopužo od mene 100-tka da ne budeš na dnu…. lijepo pišeš, ma divota je čitati tvoje postove, kao suncokret… ja ti se inače volim šaliti.. sad če VLDS probiti liniju trokuta ?? GDJE pitanje je sad.
LP
P.S: Samo za tvoju informaciju, drugi ovo ne moraju čitati, zanemarite.. MRGUD je PUN (VLDS) KAO brodovi ATLP !!

I very much love INGRA !!

Pojašnjenje u svezi Validusov duga
Navodni dug: cca 145.000.000 KN
Kapital po zadnjem FI: cca 307.000.000 KN
Potraživanja od HBOR: cca 75.000.000 KN
Potraživanja od Podravke. cca 23.000.000 KN
Potraživanja HBOR i Podravke u iznosu od 98.000.000 KN identična su iznosu portfelja kojeg Pluris u VLDS ima tj. 270.000.000 Kn nomila x 36,46% dionica VLDS koje Pluris ima = 98.000.000 Kn
Dakle 1.
98.000.000 ne duguje VLDS već Pluris svojim dionicama (koje dokapitalizacijom VLDS, a kreditom HBOR-a, stekao)
Dakle 2.
od 307.000.000 KN trenutnog kapitala VLDS skinite 98.000.000 kapitala te adekvatno tome 36,50% od ukupnog broja dionica, dobijete neto 209.000.000 KN kapitala koji pripada svim ostalim dioničarima koji ukupno drže 63,50% VLDS-a ili točnije 100% od 209.000.000 KN kapitala
Dakle 3.
Gubitak na Helios Farosu iznosi cca 30.000.000 Kn, a na Vis-u iznosi cca 29.000.000 Kn
Dakle 4.
209.000.000 KN neto FI kapital minus 59.000.000 Kn gubitak ulaganja u HEFA-u i VIS = 150.000.000 neto kapital
Dakle 5.
150.000.000 cca realnog neto kapitala + 55.000.000 Kn (bez kamata) koje VLDS od države radi izbjeglica potražuje = cca neto kapital od 205.000.000 KN
Dakle 6.
cca realnih 205.000.000 KN kapitala (bez zateznih kamata na dug od države)podijelite sa tzv. stvarnim brojem dioničara tj. sa brojem dionica od 1.715.580 kom, neto vrijednost dionice VLDS iznosi cca 119,50 KN!!!!

Po ocjenama izgleda da su svi prodali. Oni koji su ovdje ostali su stvarno hrabri.
Ja sam svoje likvidirao i čekam s mrgudom na 4. [thumbsup]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Po ocjenama izgleda da su svi prodali. Oni koji su ovdje ostali su stvarno hrabri.

Hrabar ste Vi – koji ste jeftino drugima prodali, jer još očito uvijek ne kužite svu unaprijded odličnu isplaniranu potražnu i dugovnu križaljku na VLDS!! Naravno i isključivo u korist dioničara VLDS-a
Lp

Hrabar ste Vi – koji ste jeftino drugima prodali, jer još očito uvijek ne kužite svu unaprijded odličnu isplaniranu potražnu i dugovnu križaljku na VLDS!! Naravno i isključivo u korist dioničara VLDS-a
Lp
[/quote]

Vidim da nisu svi prodali. E sad target stavljam na 3. [thumbsup]

jel potekolo to mlijeko više?…a med?
na gledalici ne vidim ništa takvoga…
al vidim da zato dobro ide fondovskom smeću…za koje vam je lopina preporučio da ga se klonite….
[bye]

al vidim da zato dobro ide fondovskom smeću…za koje vam je lopina preporučio da ga se klonite….
[bye]

Čuo sam da će poteći nafta umjesto mlijeka. [lol]

Sutra:
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2010-12-15

R&B

Lp
[/quote]

Vidim da nisu svi prodali. E sad target stavljam na 3. [thumbsup]
[/quote]

Što je kolega? več vas je uhvatila panika… a kako vidim niste se potrudili potrošit sitnih 672 kn te mudro putem FINA-e zatražit BONPLUS i BON-2 za VLDS…
tako da moj target, je pa skoro sličan vašem tj. nije 3Kn već 30 KN…
P.S. bit će vam skup ponovni dokup… naravno ako niste sitan jogurt trejder…
Lp
http://www.fina.hr/Default.aspx

Neki su i kupili.Ja od vas vjerovatno dokupio na 8.Dio vam prodajem na 10 ,a dio na 13.
Mislim da je ova kupnja mudra a ne hrabra odluka,a vaša prodaja teški promašaj.
Sada sam izložen Validusu 35% i više nebi smio kupovati jedino u slućaju pada.U slućaju pada dokup,u slućaju rasta prodaja.
Jednostavna šema.

U Validusu će teči med i mlijeko!

Dobro vam govori Cerclage.
Kupujte ATGR, jer kad Emil kupi i Koku imat će puni asortiman, monomolist na Zap. Balkanu.
A i LKPC nije loš pik, sad kad Bosna donese novi ustav i propupa.

Neki su i kupili.Ja od vas vjerovatno dokupio na 8.Dio vam prodajem na 10 ,a dio na 13.
Mislim da je ova kupnja mudra a ne hrabra odluka,a vaša prodaja teški promašaj.
Sada sam izložen Validusu 35% i više nebi smio kupovati jedino u slućaju pada.U slućaju pada dokup,u slućaju rasta prodaja.
Jednostavna šema.

U Validusu će teči med i mlijeko!
[/quote]

Naći ćemo se u sredini, negdje oko 5. [wink]

[bye]

Čuo sam da će poteći nafta umjesto mlijeka. [lol]

Sutra:
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2010-12-15

R&B
[/quote]

Da,da tako nekako
Ajooj… jadni bivši prodavači – bravo svi mudri kupci…

Ovog bivšeg, iznenada više nema na ročišniku suda!!! a što bi reć???

St-70/2010 (Ročište radi ispitivanja uvjeta za otvaranje stečaja)
Predlagatelj: DJURO DJAKOVIĆ STAN d.o.o., Slavonski Brod
Dužnik: Validus d.d., Varaždin
Sudac: mr. sc. Željko Vukelić (soba br. 224/II)

New Report

Close