evo, svako malo se očekuje pretakanje novaca od INA-e ovdje…evo, samo što nije….još malo…ima lopina još nešto sitno za iskrcat…a onda kreće stampedo preko 15 kn…
ima jedna pjesma od TBF-a…
Tu du du …. Nema nam (vam) pomoći ….
cijeli market je up…i po postocima i po prometima…
to nešto govori…
Mrgud u pravu !!
Mrgud mrzi kada je u pravu !!
Pogledajte gornji ili prijašnje postavljen graf, slušajte Peru, on uvijek pogađa, vjerujte mi… [angry]
evo, svako malo se očekuje pretakanje novaca od INA-e ovdje…evo, samo što nije….još malo…ima lopina još nešto sitno za iskrcat…a onda kreće stampedo preko 15 kn…
ima jedna pjesma od TBF-a…
Tu du du …. Nema nam (vam) pomoći ….
cijeli market je up…i po postocima i po prometima…
to nešto govori…
Mallo dokupio,još čekam 500 kom.
Iskreno volio bi da sam prodao malo na 8,88.Kada pada kupujem,kada raste prodajem.Ali
postepeno.To je moja strategija i funkcionira.
Netko je popuzija,a ja sam mu malo amortizira pad.
Na Validusu će teči med i mlijeko!
Ne mogu vjerovati koliko su dioničari u Hrvatskoj licemjerni… i ne samo dioničari, svi… naime, nije bitno da je nešto možda kriminal dok se meni puni novčanik…
Uopće nitko nije komentirao navode novinarke Ane Blašković (zaslužne i za otkrivanje afere SPICE) – što ako Šelebaj npr. izigra male dioničare… i isprazni Validus, a vama ostane NIŠTA…? Vama je samo bitno da je stečaj odgođen – a pod koju cijenu???
I usput, ima li kakvih dokaza da će biti deblokade – nema, čak nije nikada ni objavljen onaj famozni ugovor s Croatia Lloydom… ali svi su mu se jako veselili…
Ovdje piše 145 milijuna kuna potraživanja (koliko je to ono dionica VABE???)…
http://www.poslovni.hr/vijesti/validus-dogovorom-izbjegao-stecaj-166366.aspx
Uopće nitko nije komentirao navode novinarke Ane Blašković (zaslužne i za otkrivanje afere SPICE) – što ako Šelebaj npr. izigra male dioničare… i isprazni Validus, a vama ostane NIŠTA…? Vama je samo bitno da je stečaj odgođen – a pod koju cijenu???
Mislim da je iznošenje keša u vrećama ipak za nama.
Kako će to on isprazniti i ostati na ovoj strani rešetaka?
lako, rasproda imovinu da plati dugove, sve legalno….
osim za VABU, za sve ostalo može dobiti samo siću, sve skupa nedovoljno da se paalte sva dugovanja.
a te bajke da je imovine dovoljno…bilo bi, da je mogu prodati po knjigovodstvenoj vrijednosti, ali to je teška iluzija [bye]
Drage kolege,pa što se neumorno sekirate ovdje. Ako vas Validus ne zanima ima toliko drugih dionica i lijepo kupujte do mile volje.Eno imate ATGR po 800 koliko hoćete,a nas lijepo pustite ovdje da dočekamo skidanje blokade.
osim za VABU, za sve ostalo može dobiti samo siću, sve skupa nedovoljno da se paalte sva dugovanja.
a te bajke da je imovine dovoljno…bilo bi, da je mogu prodati po knjigovodstvenoj vrijednosti, ali to je teška iluzija [bye]
[/quote]
i opet prošlo po bidu
[/quote]
Upravo tako!
Rasproda, uzme sebi proviziju u džep, pokrije vjerovnike… a dioničari su ionako nebitni… pa ta ekipa već tri godine prešutno trpi da im se ne isplaćuje dividenda… a ĐĐ je odmah riješio potraživanje…
Mrgud u pravu !!
Mrgud mrzi kada je u pravu !!
Pogledajte gornji ili prijašnje postavljen graf, slušajte Peru, on uvijek pogađa, vjerujte mi… [angry]
Mislim da ćete spušiti i da nećete kupiti jeftinije.Kupnna se uzjogunila.To treba zakucatri u zemlju,
ali može biti skupo.
Pa žrtvujte još 2.000 kom.
Na Validusu će teči med i mlijeko!