evo malo Šelebaja dok ne odemo u poz. blokadu. nevezano za vlds ali fora priložić.. http://www.youtube.com/watch?v=-NNSk1F9f8w&feature=fvsr
Pozdrav svima-samo sam u prolazu. Vrijeme Validusa tek dolazi!! Čujemo se iznad 30 kn!
Polako trejderi..vi bi opet kupovali po 7kn..prošao vlak..čekajte neku drugu dionicu..ovo sad mora preći 10kn ovaj mjesec..tu nema više šta da koči..podravka ovaj mjesec to riješava sa VLDS ..samo kupujte tko hoće zaradit..pustite lopinu i njemu slične za 30-50lipa zarade….oni su navikli kokošarit..
ajde možda sam i ja burno reagirao ovim prethodnim grafom, naravno da priča ima uvijek svoju lošu i dobru stranu. moram bit fer pa istaknut i onu dobru stranu, pa evo i grafa s mogućim rastom cijene u slučaju skorašnje deblokade računa.
p.s. fundamentalno, uz obilnu računicu, moram istaknut da cijena od 50 kuna koja se spominje ne stoji, bliže je 40, a u slučaju da im se pripiše onaj porezni dug pada na oko 25, ako ćemo iskreno. no i dalje je to dobra cijena u odnosu na ovu na burzi. vidjet ćemo rasplet, rekli bi sljepci.
Prosto čovjek da ne povjeruje … Pero kad im nacrtaš graf s UP korekcijom dobra ocijena, prem da graf nije ispravan,,, ide to još dole, no kad nacrtaš ispravan graf za Down, onda ocjena 1.
Fantastcus …. Od danas crtam grafove samo za UP da bih imao prosjek ocjenjivanja više od 60%.
LP…………..ode VLDS na 4-5kn. !! Sad če graf !!
Grafić za ocjenu i istinu !! [thumbsup]
Ako je i od Mrguda 28 previše je.Nakon ukidanja predstečajnog postupka i odustajanja predlagatelja
/platili su mu 57 tis kn sa kamatama / od tužbe Validusu ne prijeti stečaj već vjerovatno deblokada
žiro računa i ulazak u normalno polovanje.Sada je to izvjesno.
I tehnička analiza pokazuje proboj na ispod 6.Smiješno i nerealno.
Ja kažem da će biti proboj 8,50
Vrlo brzo do 13 gdje možemo očekivati jači otpor.
Naravno,uz predpostavku deblokade računa.
Gdje ste katastrofičari i zečevi.Dosta se izlazili zadnjih dana od straha i pogriješili i sada će teško biti kupiti barem po cijeni po kojoj ste prodali.
A ako se odlučite na kupnju a mogli bi ode Validus visoko.
Na Validusu teče med i mlijeko!
Polako trejderi..vi bi opet kupovali po 7kn..prošao vlak..čekajte neku drugu dionicu..ovo sad mora preći 10kn ovaj mjesec..tu nema više šta da koči..podravka ovaj mjesec to riješava sa VLDS ..samo kupujte tko hoće zaradit..pustite lopinu i njemu slične za 30-50lipa zarade….oni su navikli kokošarit..
Svako vrime nosi svoje brime.
Jučer sam se zadovoljavao sa 30 lipa/4%/sanjao 50 lipa /8%/a sada je to premalo.Zadnja prodaja
na 13 gdje bi trebao biti veći otpor.I dnevni trejd obavezan.Mogli bi ponovno postati dionica
velikih valova.A što volim taj sport!
Na Validusu teče med i mlijeko!
ako se danas dio ine ne prelije i ovdje ozbiljno cu posumnjati u buducnost ove dionice
ako investitori tu nista ne vide sta i ja tu radim
eto, pametnome dosta…
ipak pricekat cu do kraja dana za konacnu odluku…
a crobex na +9% [lol]