kad će taj stečaj [angry]
[lol]
Još uvijek se čeka prava vijest(deblokada računa).Ima li kakvih naznaka?Bid i ask stoje ko zapeta puška u bilo kojem scenariju.
izgleda da je vijest ipak pokrenula tržište, zasada se lupa po asku!
[thumbsup]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/j6K8M17dMXrhnWM6WvWnWw==.pdf
Postupak se obustavlja uslijed povlačenja prijedloga predlagatelja – društva Đuro Đakovid Stan d.o.o. Slavonski Brod, ukidaju se mjere osiguranja i razrješuje se dužnosti privremeni stečajni upravitelj gosp. Stanko Makar. Naknadno de se utvrditi svi troškovi postupka.
[/quote]
odlična vijest…. loše vijesti su već ispucane i izamortizirane padom sa 20 na 8 kn….
čim se INA odblokira povući će cijelo tržište znatno gore, VLDS bi mogao preletjeti 10 kn u naletu, a onda kreće mjesec dana rasta tržišta, sve do veljače 2011. [thumbsup]
kad će taj stečaj [angry]
[lol]
E neće [tongue]
– Znaći li to kad dođe pravomoćna odluka suda, da Validus nije u stečaju ?
– Znaći račun će biti odblokiran i Validus može nesmetano raditi ?
– Znaći li to kad dođe pravomoćna odluka suda, da Validus nije u stečaju ?
– Znaći račun će biti odblokiran i Validus može nesmetano raditi ?
u ovom slučaju to nema veze jedno s drugim!!!
Nadam se da neki ne misle kako će sad cijena dole. Jedino gore.. nema druge.
Ako se makne ovaj sa 5xxx komada na 8,46 nebi me previše iznenadila ni pozitivna blokada danas [wink]
Po svemu kako se odvija ovdje na Validusu-za očekivati je da se stvar razriješi do 1.1.2011. i da se uđe u novu poslovnu godinu sa postavljenim strategijama.vjerujem da je teško postići dogovor sa Pogravkom,ali to je jedino ispravno i moguće. Koliko se ja sjećam početaka Spice-a, o tome se u novinama nije tada govorilo kao o aferi,nego je to tada bio razvojni plan Podravke koji je tako i bio predstavljen,čini mi se u Večernjem listu da se pisalo tada o tome.Naravno da je red da se Podravki vrati kredit,ali ne pod hitno,jer jednako kako je Podravka prošla,prošao je i Validus. Akteri su pod istragom i neka se to riješava, a što se tiče poslovnog dijela-red je ,ako su zajedno i ušli u to da se polako i izvlače zajedno iz toga.Validus se ima iz čega naplatiti i kod Plurisa i kod ostalih kojima je bio ili sudužnik ili jamac i sve ove dugove što se pokušava pripisati samo Validusu-jednostavno nije to baš tako. Stečaja sada sasvim,sasvim sigurno više neće biti niti će se u tom smjeru šta događati.Lijepo se sa svima dogovoriti o svemu i eventualno polako tražiti partnere. Novca svugdje ima , samo ga treba znati i moći privuči. A što se tiče Milsa i Mirne-ulagački ciklus u našu obalu tek predstoji,a pokušajte zamisliti nešto ljepše od npr. FourPoints hotela u Rovinju…A Split se jednostavno više nema gdje širiti. samo da malo okopni ova kriza, da živne malo potražnja za stanovima-ima da ode Mils za cifru za koju se vjerovatno samo smješkate.Kao i ja [cool].Trenutkom ulaska u EU portfelj Validusa istog trena uduplava do utrostručuje svoju vrijednost. oni su imali super strategiju ulaganja,zeznula ih kriza pa sad te nekretnine i nisu nešto atraktivne, ali kad se počne nazirati Sunce,a to je neizbježno,Validus će biti na konju. Za očekivati je Validus kada se skine blokada na razinama 37-43 kn. A zašto? zato što će se vjerovatno onda početi nazirati ono što je g. Šelebaj govorio,o nečemu što mu,Validusu, itekako ide u prilog, a samo neki koji dugo prate ovu dionicu pretpostavljaju o čemu se radi [lol]
Ako se makne ovaj sa 5xxx komada na 8,46 nebi me previše iznenadila ni pozitivna blokada danas [wink]
Neće se maknuti dok god taj ne kupi koliko je namjerio.