VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

heheh ekipa kad lopina krene s završetkom postova ”svako ulaže po svojoj savjesti” ili ” ovo nije nagovor na kupnju i slično” onda je već kasno [lol] ELPR, DKVS, BZJK, VLDS… nastavi niz [lol]
A tko će kupiti mojih pedesetak komada božjakovine sad kad lopina više neće? Pa book je 800!Ali nitko neće niti po 100. E moj lopina, svaka ti čast, uživam prateći te ovdje [smiley] samo daj, ima ovdje vune više nego na đakovštini [kiss]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

heheh ekipa kad lopina krene s završetkom postova ”svako ulaže po svojoj savjesti” ili ” ovo nije nagovor na kupnju i slično” onda je već kasno [lol] ELPR, DKVS, BZJK, VLDS… nastavi niz [lol]
A tko će kupiti mojih pedesetak komada božjakovine sad kad lopina više neće? Pa book je 800!Ali nitko neće niti po 100. E moj lopina, svaka ti čast, uživam prateći te ovdje [smiley] samo daj, ima ovdje vune više nego na đakovštini [kiss]

Nemojte tako.
Još uvijek sam ful u ELPR i VLDS.U Validusu jučer potrošio posljednju kunu.
U Božjakovinu smo svi ulazili na 110 do 120.Mislim da je izlazio neki fond.Ja sam pobiga sa minimalnim gubitkom.

ELPR ima BV oko 400,BZJK 800 a cijene su desetak puta manje.Za strpljive BZJK na 100 i ELPR na 40
može donijeti višestruku zaradu.Ali strpljenja treba.
Ipak Validus je posebna priča jer diše pa se nešto i istrejda,a trejdati se mora.I sada u Validusu
ima trejdera ka u priči,koji će srušiti ovu dionicu u prah i pepeo,ako se ne pojavi kupnja.
A kada bude deblokiran žiro račun,naravno ako bude, slijedi raketa.Euforičnih kupaca ko u priči
ili ako budu loše vijesti paničnih prodavača još i više.Idealna dionica da manipulatori i veći špekulanti skinu veliku zaradu.
Ja imam prosječan ulaz ispod 8 i kupujem jer mislim da je jeftino.
Uvijek može biti jeftinije,ali i puno skuplje.
Ipak prvih deset čuvaju svoje dionice ko zjenicu oka,već mjesecima.

U Validusu će teči med i mlijeko.

Rekvijem,pošto uživate čitati moje matematičke egzibicije,evo jedne.

VLDS je 9,9%/50.000 dionica/vlasnik BRIN što po zadnjoj cijeni od mislim 20 kn čini točno 1.mil kn.
Međutim ,kako se BRIN trži sa 60% diskonta iza tih 1 mil kn krije se 2,5 mil kn imovine.
Kako Brin ima strategiju ulaganja dividendne dionice ostvariti će vjerovatno dobit od dividende
od 1,3 mil kn,tj .Validusu pripada desetina tj.130 kn.
Po konsolidiranoj bilanci ovaj 1 mil kn BRIN je:
1/mil kn/:276/mil.kn/=0,36% ukupne imovine Validusa
Ako kupim Validus po 8 kupio sam protuvrijednost od cca 96kn
96:8=12 diskont je dvanaest puta.
Brin diskont 2,5 puta.
Dakle,kupnjom validusa po 8kupio sam u BRINU l 12 x 2,5=30 puta veći kapital

30 x 8=240,

Za 8 kupujem dio imovine po 240.

Ali da bi ovih 8 došlo u tom dijeliu portfelja na 240 potrebno je vrijeme.A Šelebaj dogovorom sa
vjerovnicima kupuje vrijeme,da bi ovih 20 mogao prodati barem na pedeset,a mali diuoničari bi
u tome ostvarili višestruku korist.
Da li se isplati igrati na tu kartu,odlučite se sami,a ne kriviti Lopinu i proglašavati me bezočnim drukerom.
Istina DKVS je bila pogreška zbog falsificiranih izvješća.

Na VALIDUSU će poteči med od kadulje i alpsko mlijeko ili……….

Bez ibzira na ishod držim 5 % u portfelju ove poker dionice , pa kako se okrene .

Bez ibzira na ishod držim 5 % u portfelju ove poker dionice , pa kako se okrene .

Ingra je bila poker prije godinu dana.sada je zicer.Ako malo posklizne ne dozvolite da vam udio u portfelju padne ispod 5% tj dokupite.

U Ingri ćer teči med i mlijeko!

Uvijek se lomim između – koliko izgubiti i koliko dobiti , ali biti u igri me nikada ne napušta. Gubici me bruse , a dobit sve nadoknadi.

ajde možda sam i ja burno reagirao ovim prethodnim grafom, naravno da priča ima uvijek svoju lošu i dobru stranu. moram bit fer pa istaknut i onu dobru stranu, pa evo i grafa s mogućim rastom cijene u slučaju skorašnje deblokade računa.

p.s. fundamentalno, uz obilnu računicu, moram istaknut da cijena od 50 kuna koja se spominje ne stoji, bliže je 40, a u slučaju da im se pripiše onaj porezni dug pada na oko 25, ako ćemo iskreno. no i dalje je to dobra cijena u odnosu na ovu na burzi. vidjet ćemo rasplet, rekli bi sljepci.

never surrender

Zanimljivo bi moglo biti ovdje na vlds…….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

ako cemo iskreno, onda mozemo i pripisati onih 55.000.000 kn koje VLDS potrazuje od drzave radi smjestaja izbjeglica u Helios Farosu, pa smo ponovo min. preko 50 KN po dionici za VLDS

ajde možda sam i ja burno reagirao ovim prethodnim grafom, naravno da priča ima uvijek svoju lošu i dobru stranu. moram bit fer pa istaknut i onu dobru stranu, pa evo i grafa s mogućim rastom cijene u slučaju skorašnje deblokade računa.

p.s. fundamentalno, uz obilnu računicu, moram istaknut da cijena od 50 kuna koja se spominje ne stoji, bliže je 40, a u slučaju da im se pripiše onaj porezni dug pada na oko 25, ako ćemo iskreno. no i dalje je to dobra cijena u odnosu na ovu na burzi. vidjet ćemo rasplet, rekli bi sljepci.

Svaka čast na korektnosti izjava. Nadamo se da će stvarnost biti bliža ovoj drugoj prognozi.

manje je više, a više još više

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/j6K8M17dMXrhnWM6WvWnWw==.pdf

shefsale, 13.12.2010. u 11:43
Dana 13.12.2010. godine zaprimili smo nepravomodno rješenje Trgovačkog suda u Varaždinu od 10.12.2010. kojim se obustavlja otvaranje stečajnog postupka nad društvom Validus d.d. Varaždin.
Postupak se obustavlja uslijed povlačenja prijedloga predlagatelja – društva Đuro Đakovid Stan d.o.o. Slavonski Brod, ukidaju se mjere osiguranja i razrješuje se dužnosti privremeni stečajni upravitelj gosp. Stanko Makar. Naknadno de se utvrditi svi troškovi postupka.

Još uvijek se čeka prava vijest(deblokada računa).Ima li kakvih naznaka?Bid i ask stoje ko zapeta puška u bilo kojem scenariju.

New Report

Close