samo se vi igrajte, ali pazite da netko ne skine 15-20.000 komada odjednom s prodaje jer cijena će onda ko metak preko 10 kn..a što ćete onda? [wink]
Teško da će netko skinuti toliku količinu.
Gledajući način trgovanja, čini mi se da se cijena podiže sa manjim količinama, a prodaju se po bidu veće!?[sad]
[/quote]
Meni se ćini da se kupuje.Od jučer se povremeno guram na kupnji i ne ide.
Drugi val u toku.
Blokada=Prozor=8,72
PROZOR MORA PASTI,naredio je drug Tito!
Gledajući način trgovanja, čini mi se da se cijena podiže sa manjim količinama, a prodaju se po bidu veće!?[sad]
[/quote]
Meni se ćini da se kupuje.Od jučer se povremeno guram na kupnji i ne ide.
Drugi val u toku.
Blokada=Prozor=8,72
PROZOR MORA PASTI,naredio je drug Tito!
[/quote]
Da ali prvo je potrebno osvojiti Makljen i Vilića guvno.
Kako se bliži trenutak istine tako nekako razmišljam kako je otprilike sad njegovo vrijeme da ponovo uleti sa lovom u Validus. Znate i sami na koga mislim? Da li se ,molim Vas otprilike može tko sjetiti s koliko je dionica bio u Validusu i po kojoj cijeni tako da otprilike dobijem sliku od kojem se to iznosu radi? Hvala unaprijed, može i na privatnu poruku.
malo vas izrokalo…a?
naviknite se…
izroko je taj sam sebe jer se nada da će opet kupiti po 7 kn,al to mu je račun bez krčmara!!! ovo šte se sada kupuje neće se prodavati prije 12-13 kn!!! samo totalni krkljuš može prodavat sada dok se očekuje sporazum kojim se povlači zahtjev za pokretanje stečaja!!!
[/quote]
Kolega, Vi očito nemate streamer ili ga uopće ne pratite… sve veće količine "navodne prodaje" konstantno i tempirano se dižu gore tj. da ne kažem od straha te za njih vrlo opasnog i mogućeg
"udarnog zelenog vala" bježe….
[/quote]
Novi krug?
1. Šelebaj je prekjučer više nego javno i jasno izjavio:
"I ja bih volio da mogu objaviti neke stvari jer bi mi to išlo u prilog, ali zasad još to nije moguće", zaključio je.
http://www.bankamagazine.hr/default.aspx?TabId=102&View=Details&ItemID=64722
2. Mnogi su zaboravili na, ako se ne varam 57.000.000 Kn koje HEFA potražuje od MinistarstavaTurizma, tj. iako lanjsko, nadalje vrlo vrijedo ovo:
"Društvo vodi sudski postupak za naplatu štete od Republike Hrvatske zbog direktne i indirektne štete u svezi prognanika i izbjeglica u razdoblju od 1991. do 2000. godine u Hotelu Helios d.d. Stari Grad. U tijeku su pregovori da se tužba povuče u zamjenu da se kod društva Helios Faros d.d. Stari Grad obavi dokapitalizacija pretvaranjem potraživanja koja ima Vlada RH s osnova plaćenih jamstava u ime i za račun Helios Faros kreditoru Splitskoj banci. Dokapitalizacija Helios Faros obavit će se na način pretvaranja potraživanja MF RH u zamjenu za učešće u vlasništvu države u Helios Faros na razini od 18 do 25 % temeljnog kapitala.
"opasnih" 30-40K…uuuf
malo vas izrokalo…a?
naviknite se…
malo vas izrokalo…a?
naviknite se…
Kolega, budući da niste ili se pravite da niste, upućeni… prosjek dosadašnjeg današnjeg trgovanja je i nadalje + 5%
samo totalni krkljuš može prodavat sada dok se očekuje sporazum kojim se povlači zahtjev za pokretanje stečaja!!!
samo se nadam zbog vašeg dobra koji ste unutra da povlačenje zahtjev nije patka…jer ako se ispostavi drugačije, nagrabusili ste…