Baš sam se dobro nasmijao-Vi ste Joka kompjutorski anti-talent [lol]
jbg zajeb sam napravio žurio sam se cuj da sam baš takvi anti-talenat ne bi se održao na burzi od 2007 i jako puno prije cuj kolega ja sam sebi jedan bmw priuštio sa burze a nagodinu ako bog da idem po drugi jbg takvi smo mi anti-talenti
Evo opet na višemjesečnoj linija otpora – trokut, 8 kn. Ako danas-sutra probije preko 3% po nekim kriterijima TA onda VLDS ide UP, no ako ne, trokut, i dalje u nj, odnosno mali kontra smjer. Otpor točno na SMA 21.
Lijepi pozdrav svima !! [angry]
bid je nervozan. čim se malo nakupi kupnje odmah se udara po asku.
odlično [thumbsup]
sviđa mi se današnje trgovanje, mic po mic brste se dionice trejderima s aska. nema euforije, cijena se diže i gradi lipu po lipu….u petak smo lako preko 10 kn [thumbsup]
pazite da netko sada ne stjera VLDS u +blokadu, već smo na +9,96%…šteta bi bila kad tako lijepo čistimo trejdere [thumbsup]
prodajom vabe vlds riješava sva potraživanja koje ima prema vjerovnicima i ostaje mu još hrpa imovine. daleko vrednije od ovih 8 kn.
sviđa mi se današnje trgovanje, mic po mic brste se dionice trejderima s aska. nema euforije, cijena se diže i gradi lipu po lipu….u petak smo lako preko 10 kn [thumbsup]
bome se skupilo ovdje vijesti odjednom. trebali su to malo rasporediti [lol]