VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš sam se dobro nasmijao-Vi ste Joka kompjutorski anti-talent [lol]

jbg zajeb sam napravio žurio sam se cuj da sam baš takvi anti-talenat ne bi se održao na burzi od 2007 i jako puno prije cuj kolega ja sam sebi jedan bmw priuštio sa burze a nagodinu ako bog da idem po drugi jbg takvi smo mi anti-talenti

Evo opet na višemjesečnoj linija otpora – trokut, 8 kn. Ako danas-sutra probije preko 3% po nekim kriterijima TA onda VLDS ide UP, no ako ne, trokut, i dalje u nj, odnosno mali kontra smjer. Otpor točno na SMA 21.
Lijepi pozdrav svima !! [angry]

I very much love INGRA !!

Ovo je profesionalan pristup , samo fali malo sreće , ali ona je za hrabre.

bid je nervozan. čim se malo nakupi kupnje odmah se udara po asku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Validus prodaje Vaba banku,piše na Banka.hr.

http://www.banka.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/64722/ttl/Validus-prodaje-Vaba-banku/Default.aspx

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

http://www.banka.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/64722/ttl/Validus-prodaje-Vaba-banku/Default.aspx

odlično [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

sviđa mi se današnje trgovanje, mic po mic brste se dionice trejderima s aska. nema euforije, cijena se diže i gradi lipu po lipu….u petak smo lako preko 10 kn [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

pazite da netko sada ne stjera VLDS u +blokadu, već smo na +9,96%…šteta bi bila kad tako lijepo čistimo trejdere [thumbsup]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

prodajom vabe vlds riješava sva potraživanja koje ima prema vjerovnicima i ostaje mu još hrpa imovine. daleko vrednije od ovih 8 kn.

sviđa mi se današnje trgovanje, mic po mic brste se dionice trejderima s aska. nema euforije, cijena se diže i gradi lipu po lipu….u petak smo lako preko 10 kn [thumbsup]

bome se skupilo ovdje vijesti odjednom. trebali su to malo rasporediti [lol]

Ovo je fotije istresao svojih 1900 akcija. [shocked]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close