VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To dugovanje prema ĐĐ Stanu je smijurija, 57 K glavnica, s kamatama nije niti 9 K EUR. Kako krdo reagira tek kada vidi napismeno da je riješeno, tako će opet biti +blokada čim dostave obavijest da je povučen zahtjev za stečajem.
Zanimljivije je pitanje što će Šelebaj prodati od imovine da podmiri dugove i deblokira račun? Po meni jedino ima smisla prodati VABU za što bi brzo našli kupca, a time bi mogli riješiti sve probleme. Potom revalorizirati ostatak portfelja, naću ulagače i krenuti u nove projekte. Npr. Mirna u Rovinju je na fantastičnoj lokaciji, kao i hotelski portfelj koji imaju.

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

mene zanimaju targeti kad krdo krene

mene zanimaju targeti kad krdo krene

Budući je ovoliko pala zbog špekulacija o mogućem stečaju računaj da bi ju krdo trebalo odvesti bar do 15 a ne bi me čudilo ni 18-20.. jer je tu uvijek bio neki otpor.. probijanjem 18-20 ko zna di bi išlo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

i meni je taj otpor na 19-20 upitnik. jer šta ako ga probijemo? nije svejedno izać na 25 ili 40. treba se dobro oznojit za toliku razliku na drugim dionicama

i meni je taj otpor na 19-20 upitnik. jer šta ako ga probijemo? nije svejedno izać na 25 ili 40. treba se dobro oznojit za toliku razliku na drugim dionicama

Već se ovako dugo nisam dobro nasmejao…
[lol]

Još damo da si napisao da će da poteče med i mleko i stvarno bi tvoja priča izgledala neverovatno realistično… skoro ko u filmovima Louisa Bunuela. [lol]

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

čuje sve to ovisi o strukturi ulagača. ovo je bila jedno vrijeme omiljena dionica tradera, ali se nadam da će oni kapitalizirati svoju dobit do 10 kuna,dokle očekujem značajnija gibanja veliki plus-pa malo nazad.ali ono što se ovdje priprema zaslužuje veliku pozornost svih ulagača,jer kada se skine blokada, realna razina do koje bi moglo skočiti je psiholoških 39,99 kn. Nakon toga bi se morala ustaliti iznad 32-33 kune,gdje i je realna cijena ove dionice kada nema blokade.ali, ako sve bude onako kako smo mi pretpostavili da će na kraju i biti i zato stavili glave na panj, a sve je i očitije i izglednije da će tako i biti, očekujem ju puno,puno više,jer VABA sigurno neće biti prva na tapeti,već…

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Hehe, svi cepaju neke targete od 20-40 kn, a dionica se još nije vratila ni na 10 kn [lol]
Polako ljudi, korak po korak.
Duže vremena ovo mi je izgledala kao priča s crnim završetkom, ali izgleda da bi ipak sve moglo završiti pozitivno.
Trejderi bi ovdje mogli ostati bez dionica u jednom naletu, pa će biti plača jer Validus ima žestoke postotke najprije pada, pa potom rasta. To je tipično za ovu dionicu.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Dajte ljudi prestanite izbacivati nekakve targete….jedino što je ovdje bitno je da će se ovo završiti ,cijena će tada biti takva kakva bude, a daljnje kretanje će ovisiti o kretanju Crobija.Najbitnije je da je šokovito stanje prošlo i da više nema mogućnosti šokovitih rušenja cijene dionice.

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Prodaja ispod 8 kn skoro je nestala. Izgleda da nekima konačno dolazi u glavu da će uskoro moći dobiti više za svoje dionice [wink]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

preplašio se i onaj sa 7xxx komada

30. studeni 2010.| Ana Blašković
Šelebaj tvrdi da Validus neće u stečaj

Objavom na Zagrebačkoj burzi iz varaždinske tvrtke pokušavaju uvjeriti ulagače da im ne prijeti rasprodaja imovine po nerealno niskim cijenama

Dok Validus o milijunskim dugovima s vjerovnicima pregovara sa samo jednim ciljem – kako izbjeći stečaj, zbog duga od 57.000 kuna na Trgovačkom sudu u Varaždinu tvrtki je imenovan predstečajni upravitelj, a za 15. prosinca sazvano je ročište na kojem će se utvrditi postoje li formalni uvjeti za otvaranje stečaja.

Postupak je još u travnju ove godine pokrenula tvrtka Đuro Đaković Stan radi glavnice duga od 57.000 kuna za neplaćenu pričuvu za zgradu u Slavonskom Brodu. U međuvremenu je Vladimir Šelebaj-Sellier, koji od lipnja pokušava stabilizirati tvrtku, Zagrebačku burzu obavijestio da je dogovor o dugu Validusa prema Đuro Đaković Stanu “u fazi finalizacije te se očekuje formalna obustava postupka već u idućih nekoliko dana”. Direktor slavonskobrodske tvrtke Antun Bogović ipak je nešto oprezniji: “Uprava Validusa korektno nas je …
Cijeli tekst dostupan je pretplatnicima Poslovnog dnevnika.
Niste pretplatnik?

Facebook Dodaj na CroportalCroportal Dodaj na MySpace MySpace Dodaj na del.icio.us Delicious
Zatvori
alati

Komentiraj članak Podijeli s drugima Pošalji članak Rss Ispiši članak Smanji slova Broj glasova: 0 | Prosjek: 0%
0%
Poslovni dnevnik Zatvori
Adresa primatelja:
Adresa pošiljatelja:
Predstavi se:
Poruka je poslana! Zatvori
ključne riječi

* Vladimir Šelebaj-Sellier Pretplati se
Uspješno ste se pretplatili na odabranu ključnu riječ
* VLDS (Validus d.d.) Pretplati se
Uspješno ste se pretplatili na odabranu ključnu riječ

Moje pretplate

Baš sam se dobro nasmijao-Vi ste Joka kompjutorski anti-talent [lol]

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

New Report

Close