…..iz Validusa (ZSE:VLDS-R-A) obavještavaju da je dogovor oko podmirenja potraživanja tvrtke Đuro Đaković stan d.o.o u fazi finalizacije i da se očekuje formalna obustava postupka u idućih par dana. Iz Validusa posebno upozoravaju da je imenovanje predstečajnog upravitelja uobičajena faza u takvom postupku i ne prejudicira krajnji ishod pregovora dužnika i vjerovnika.
…..Naime, imovina društva znatno je vrednija od postojećih dugova, stoga krizna uprava namjerava u idućih pet godina kroz kontroliranu prodaju dijelova imovine namiriti dugove svim vjerovnicima u potpunosti.
ljudi očito ne čitaju odlične vijesti koje dolaze ili im ne vjeruju. međutim, netko od insajdera se prošlih desetak dana dobrahno nakrco Validusom (2-3 kupnje od oko 12.000 komada svaka) pazeći da ne stekne preko 15.000 komada i ne izbije u top 10. vjerojatno se kupuje na babe i stričeve da ispadne da kupuju nepovezane osobe [wink]
meni je sve to jasan znak da će Validus uskoro opet biti preko 10 kuna, a to je laganih 25% [thumbsup]
Ne mogu vjerovati što se sve piše,kolege ovdje treba najprije riješit situaciju a onda vidjeti pravce dijelovanja i prosperitete,kada vam bude izašlo očitovanja o riješenju i potpisu svih dogovora ,onda će se vidjeti što je ostalo i kako naprijed.
Ne mogu vjerovati što se sve piše,kolege ovdje treba najprije riješit situaciju a onda vidjeti pravce dijelovanja i prosperitete,kada vam bude izašlo očitovanja o riješenju i potpisu svih dogovora ,onda će se vidjeti što je ostalo i kako naprijed.
ima jedan problem. u tom trenu bi se mogla vidjet i dvadesetka na asku.
Kad se sve to napravi cijena će biti preko 20 kn…i to debelo… a ti kako hoćeš., naravno [thumbsup]
ima jedan problem. u tom trenu bi se mogla vidjet i dvadesetka na asku.
[/quote]
Kolega zanemarujete vrijednost imovine u tom trenutku?
Kolega Lakoste ako Vam dionica nije interesantna, zašto se opće sekirate bezveze?
Kolega Lakoste ako Vam dionica nije interesantna, zašto se opće sekirate bezveze?
kolegice-ne sekiram se uopće,čitam malo komentare na ovoj temi ,pa sam iznjeo svoje razmišljanje.
nije mi jasno zašto netko uopće prodaje po ovim cijenama…
A po kojim bi cenama trebao da prodaje?
Zar vi stvarno mislite da je bankrot izbegnut i da tamo postoji imovina one vrednosti kako je zavedeno u bilansima?
nije mi jasno zašto netko uopće prodaje po ovim cijenama…
kolega trejderi oni koji su kupovali ispod 7 i malo više od 7kn