VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…..iz Validusa (ZSE:VLDS-R-A) obavještavaju da je dogovor oko podmirenja potraživanja tvrtke Đuro Đaković stan d.o.o u fazi finalizacije i da se očekuje formalna obustava postupka u idućih par dana. Iz Validusa posebno upozoravaju da je imenovanje predstečajnog upravitelja uobičajena faza u takvom postupku i ne prejudicira krajnji ishod pregovora dužnika i vjerovnika.

…..Naime, imovina društva znatno je vrednija od postojećih dugova, stoga krizna uprava namjerava u idućih pet godina kroz kontroliranu prodaju dijelova imovine namiriti dugove svim vjerovnicima u potpunosti.

ljudi očito ne čitaju odlične vijesti koje dolaze ili im ne vjeruju. međutim, netko od insajdera se prošlih desetak dana dobrahno nakrco Validusom (2-3 kupnje od oko 12.000 komada svaka) pazeći da ne stekne preko 15.000 komada i ne izbije u top 10. vjerojatno se kupuje na babe i stričeve da ispadne da kupuju nepovezane osobe [wink]
meni je sve to jasan znak da će Validus uskoro opet biti preko 10 kuna, a to je laganih 25% [thumbsup]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Ne mogu vjerovati što se sve piše,kolege ovdje treba najprije riješit situaciju a onda vidjeti pravce dijelovanja i prosperitete,kada vam bude izašlo očitovanja o riješenju i potpisu svih dogovora ,onda će se vidjeti što je ostalo i kako naprijed.

Ne mogu vjerovati što se sve piše,kolege ovdje treba najprije riješit situaciju a onda vidjeti pravce dijelovanja i prosperitete,kada vam bude izašlo očitovanja o riješenju i potpisu svih dogovora ,onda će se vidjeti što je ostalo i kako naprijed.

ima jedan problem. u tom trenu bi se mogla vidjet i dvadesetka na asku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

meni to nije problem

Kad se sve to napravi cijena će biti preko 20 kn…i to debelo… a ti kako hoćeš., naravno [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ima jedan problem. u tom trenu bi se mogla vidjet i dvadesetka na asku.
[/quote]
Kolega zanemarujete vrijednost imovine u tom trenutku?

Kolega Lakoste ako Vam dionica nije interesantna, zašto se opće sekirate bezveze?

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Kolega Lakoste ako Vam dionica nije interesantna, zašto se opće sekirate bezveze?

kolegice-ne sekiram se uopće,čitam malo komentare na ovoj temi ,pa sam iznjeo svoje razmišljanje.

nije mi jasno zašto netko uopće prodaje po ovim cijenama…

A po kojim bi cenama trebao da prodaje?

Zar vi stvarno mislite da je bankrot izbegnut i da tamo postoji imovina one vrednosti kako je zavedeno u bilansima?

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

kolega trejderi oni koji su kupovali ispod 7 i malo više od 7kn

kolega trejderi oni koji su kupovali ispod 7 i malo više od 7kn
[/quote]
ovdje se moglo ukokošarit i 10% u jednom danu…tko tako radi presretan s ovakvim kretanjima…ostalima super za podizanje likvidnosti [thumbsup]

New Report

Close