Čestitke vlasnicima,a naročito jutrošnjim kupcima.
Ja bio preškrt,bio prenisko.
Moglo bi ovo visoko danas.Još 1 kn i to ti je još skoro pa 15%.
Na VLDS napokon teče med i mlijeko!
Kolega Lopina,ovdje ništa ne teče.I ovo nije balon-dionica. Ono što je najbitnije na ovoj dionici je to što se promijenila uprava-sve što rade-rade jer im je to posao i nemaju razloga uletavati u kriminalne igre-sve što se ovdje događa je napokon dio normalnog poslovnog svijeta i normalnog poslovnog odnosa.
Prilično mi je nejasno,čemu sad blokada,pa ujutro je uprava dostavila ZSE odgovor na upit o materijalnim činjenicama,zar je potrebno jedno te isto dva puta u roku 2-3sata?!
Pitanje dana:
Jesu li se multinickovi dovoljno nakrcali?
Prilično mi je nejasno,čemu sad blokada,pa ujutro je uprava dostavila ZSE odgovor na upit o materijalnim činjenicama,zar je potrebno jedno te isto dva puta u roku 2-3sata?!
Taman dovoljno vremena da neki izađu iz nekih svojih postojećih silaznih dionica te još "kolko-tolko povoljno" uđu u VLDS…
Meni nebi bilo jasno da nema blokade.Ovkva informacija i obrazloženje gosp.Šelebaja vrijedi jako puno.Iskreno VLDS uskoro na 10 za mene nebi bilo iznenađenje.A tek tada može početi malo ozbiljniji rast.Sve do 30 VLDS je jako jeftin.
Na VLDS teče med i mlijeko!
skinuta blokada a ne vidim obavijest na zse?
Prošao time-out. http://www.zse.hr/default.aspx?id=32941