VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bid se popunjava jedino ako nam Koreje ne pobrkaju rast

ma kakve Koreje to je kod njih dobro jutro susjede
[/quote]
bit ce TILT

zasto ona sa 10 hiljada dionica pobjego na 8,89
sta nije htijo izaci
i zasto sve ide po prodaja a ne kupnja
hihihi
p.s. bice opet blokada

[bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Kad govorimo o procjeni vrijednost moramo se sjetiti zadnjeg pokušaja preuzimanja sa Mimovićem. Tada se pričalo da se traži book, realno da su se pogodili za pola booka sa sadašnjeg gledišta bi svi bili zadovoljni a to je još uvijek preko 50kn po dionici. Od tada se ništa bitno nije promijenilo u firmi.

znaci da je najpesimisticnija verzija 50kuna po dionici?! ocete to reci?
i od toga da uzmemo upola manju cjenu dolazimo do 25kuna
ako je tako onda ovih 8-9kuna su jako dobra prilika

[/quote]

dobri dan
zadnji post na VLDS-R-A je bio ovaj i niko nije odgovorio
ako je najgora verzija vrjednosti validusa 50 kuna kako je reko graditelj i da oduzmes 50% od toga ide to na 25kn
ako to je istina i ako je istina da dolazi rjesenje sa podravkom i deblokadiranje racuna tako je ovo jako dobra kupnja
ima li neko drukciju vrjednost?

[
[/quote]

Kolega, trenutna cijena VLDS je diskontirana za čak 92%!!!

Ima puno ovdje brzih na okidaču, koji bi htjeli brzo zaraditi 1000 kn no ako je ovo što piše danas u businessu istina onda Validus ima potencijala za puno više. Bolje se malo strpiti jer kad krene rast nateži su pomaci na početku a poslije ide kao podmazano 🙂

S obzirom na rasplet situacije, te ukoliko je VLDS doista od VART keširao 1.700.000 kn, ne bi me nimalo čudilo da VLDS za svoj trezor ili sl. – za njih sitnih 300.000 Kn sada najmanje pokupi 30.000 kom dionica na prodaji… njihov prosjek kupnje bio bi niskih cca 10 Kn, a kapitalizacija istih po 13 KN…

ekipa, po mom skromnom mišljenju veselite se prerano jer su prometi premali jos uvijek da bi bili značajni…

tko ti garantira da se neki trejder nije sjetio neki dan iskoristit napetu atmosferu u kojoj svi očekuju rast pa sa par stotina tisuca pokupit ask, zablokirat, kao što je i napravio, i onda sve šta je skupio stavit malo više (ovih 10k) pokrene vlakić a nešto i zaradi, a nakon toga opet pušing za ostatak ekipe…

zna se zašto pušem na hladno

slijedi nam precesija

Onaj sa 10000 kom se upravo istresa….

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

zasto ona sa 10 hiljada dionica pobjego na 8,89
sta nije htijo izaci
i zasto sve ide po prodaja a ne kupnja
hihihi
p.s. bice opet blokada

[bye]

Evo vam demanti kolega [bye]

Ovo se ja malo šalim na 8,36 , nebili ovaj istresao do 7,30 , ali izgleda da se i on šali pa ću se ja prestat igrat sa sudbinom.

Ovi što pokušavaju na asku prodati 20k. Nejde vam to tako, ako stvarno želite prodati imate ponudu izloženu pa izvolite a ako samo glumatate onda će se to ionako skužiti ubrzo i sami ćete pobjeći ili ćete ostati bez toga.

Validus pred dogovorom s vjerovnicima…
"…NO Podravke dao zeleno svjetlo za raspravljanje o Šelebajevu prijedlogu…"
"…detalji plana… tijekom ovog tjedna…"
"… Spomenuti dug stvoren je temelju Podravkina kredita koji je dan Validusu u vezi s Mirnom Rovinj i koji za Šelabaja nema nikakve veze s aferom Spice…"
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-768/Validus-pred-dogovorom-s-vjerovnicima-najtvrdi-orah-je-Podravka

Napokon…….

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

New Report

Close