VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jesamu…da nisam ovdje vama pisao sad me upravo ne bi poklopilo na kupovini 2020 kom po 8,40. A baš sam ga mislio prošišati po prodaji [rolleyes] da vas malo uveselim i da se prestanete ljutiti na mene,jer da proteklih dana nisam skupljao tko zna gdje bi sada bila.

bila bi di i sada jer bismo je mi ostali pokupovali po 8-8,30 kn bez problema sve što bi došlo….
bitno da si se razotkrio kao običan druker bez morala….
[/quote]
Dvije stvari cijenjeni kolega:
1. i dalje stojim iza onoga što sam pisao. Ako sam planirao ubaciti ovdje u kratkom vremenu 10 000 Eur zašto ne bih za taj isti novac kupio više dionica.Napisao sam Vam ovdje par stvari o Validusu koje vam ni Vaša žena ne bi rekla da zna, a Vi meni da sam druker bez morala???
2.ako ste u velikim gubicima ovdje onda Vas razumijem,ali Vas to ne opravdava da možete pisati takve osobne uvrede. I ja sam puno gubio na nekim dionicama, pa nisam na nikoga bio tako jalan. A što se tiče toga da bi vi nešto pokupovali-s čim?? što Vi i takvi kao što ste Vi niste postavili brane nego ste pustili slobodan pad pa sad plakite što ste se zeznuli i prodali meni i još nekima dionice?? pozdrav forumašima sa privat chata.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

daj nemojte se svađat oko par dionica, bit će dosta za sve bez brige,
po ovoj ili po onoj cijeni 🙂

slijedi nam precesija

Kada ovdje čitam vaše tekstove nameće mi se jedno logično pitanje,zašto ste toliko zapeli za taj Validus dok na Vabi samo dva bijedna naloga na kupnji.Mislim da če tamo biti interesantno s obzirom na rasplet oko Fime.

obožavam strvine-posebno ovce

Kada ovdje čitam vaše tekstove nameće mi se jedno logično pitanje,zašto ste toliko zapeli za taj Validus dok na Vabi samo dva bijedna naloga na kupnji.Mislim da če tamo biti interesantno s obzirom na rasplet oko Fime.

Ovdje se prodaju bajke a usput i kipaju tisućice po bidu, brokerčići su privatizirali topic a ako kažeš išta protiv Validusa modernator te instanto izbriše. Nije slučajno ovaj topic uz Ingrin na vrhu foruma.

Zašto bi netko držao bid na Vabi ako ona vrijedi više od sadašnje cijene, bez bida je neće nitko od malih kupovati a velikima nije problem skidati s aska!

zar nije ista priča od vas na Optimi?

bit će dokapa [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Neznam koga više ne volim čitati na ovoj temi. Ovdje se pretežno druka ili na jednu ili na drugu stranu. Tu i tamo koji realan post.

@shefsale

Dakle, 3. 11., kad je promet bio 14.008 komada, većinu je očito prodao Ivan Trstenjak i izašao. Naravno, po nižoj cijeni od nabavne jer je ta prosječna (do danas) najniža prosječna ikad. Koliko nižoj, to zna samo on.
Insider ili je samo digao ruke od Validusa?
Vidjet ćemo uskoro…

izgleda su će bit još tarapane ovdje,strpljenje gospodo.

u kom smislu mislite tarapane
u negativnom il poztivnom smjeru?

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

neka kolega, ja kupujem VABU pomalo zadnjih pola godine, nastojim ne stavljati velike naloge na bid jer, antiša je to dobro primjetio, odmah te preskoče. Ovako dok su komadići, tisuća po tisuću svakih par dana dokupa kad što uleti i dobro.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@shefsale

Dakle, 3. 11., kad je promet bio 14.008 komada, većinu je očito prodao Ivan Trstenjak i izašao. Naravno, po nižoj cijeni od nabavne jer je ta prosječna (do danas) najniža prosječna ikad. Koliko nižoj, to zna samo on.
Insider ili je samo digao ruke od Validusa?
Vidjet ćemo uskoro…

izgleda su će bit još tarapane ovdje,strpljenje gospodo.

u kom smislu mislite tarapane
u negativnom il poztivnom smjeru?

[/quote]
mislio sam na negativnu.

negativna se već odigrala padom s 22 kn na 8 kn….

moglo bi to past do 5 kuna
nema vise brane sad su samo spekulanti al onda bi trebao biti odbijanac
sto vi mislite kolega lakoste?

ko je tocno izracuno vrjednost validusa? koja je najpesimisticnija vrjednosti po dionici?
u zadnjih 6 mjeseci nije se nista novog dogodilo sto se nije znalo a cijena je pala za 70%

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

moglo bi to past do 5 kuna
nema vise brane sad su samo spekulanti al onda bi trebao biti odbijanac
sto vi mislite kolega lakoste?

ko je tocno izracuno vrjednost validusa? koja je najpesimisticnija vrjednosti po dionici?
u zadnjih 6 mjeseci nije se nista novog dogodilo sto se nije znalo a cijena je pala za 70%

kolega,nezahvalno je iznositi procjene kretanja u ovom trenutku zbog obilja nejasnosti koja se događaju u zadnjih 7-8 mjeseci,počevši od blokada računa i ostalih poveznica u svezi navedene dionice.
Osobno se držim po strani do nekih konkretnih vjesti o budućnosti navedene dionice,dali će pasti ili rasti uvjerit ćemo se u skoroj budućnosti,po nekom skromnom razmišljanju (koje netreba biti točno) vrijednost dionice bi se trebalo kretati naj niža oko 6-7 kn do 9-10 kn najviša do ponovno napominjem informacija o budućnosti navedene dionice,dali će to biti tako uvjeriti ćemo se.

New Report

Close