VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neobičan ask danas, čak 6 ljudi pokušava izać sa po jednom dionicom ispod 9 al nejde

ovog sa 1613 kom na 8,32… će ubrzo netko popapati…

Evo malo i graf gdje smo u valovima.

Prijatelju Splićo, znaš i sam da taj graf ne pije vodu i da mu valići nisu dobro izbrojani…Nema dole (ii)-ke pa će sada val ili valić (iii)………
LP

I very much love INGRA !!

neobičan ask danas, čak 6 ljudi pokušava izać sa po jednom dionicom ispod 9 al nejde

ovog sa 1613 kom na 8,32… će ubrzo netko popapati…
[/quote]

htio pobjeći, ali nije uspio… njam,…popapan….

Kolega Potepuh potpuno ste u pravu.Svima je prije šest mjeseci bilo normalno i realno imati cijenu od 20 kuna,a sve se znalo.Jedina novost sada je da novi upravitelj u tišini radi svoj posao.Nekom je to dugo pa bježi,ali da se nešto drastično promijenilo u odnosu na realnu vrijednost dionice,nije.Vrijedi ona puno više od današnje.Definitivno je ovo za strpljive.Uostalom,baviti se dionicama i jest za strpljive.

Kolega Potepuh potpuno ste u pravu.Svima je prije šest mjeseci bilo normalno i realno imati cijenu od 20 kuna,a sve se znalo.Jedina novost sada je da novi upravitelj u tišini radi svoj posao.Nekom je to dugo pa bježi,ali da se nešto drastično promijenilo u odnosu na realnu vrijednost dionice,nije.Vrijedi ona puno više od današnje.Definitivno je ovo za strpljive.Uostalom,baviti se dionicama i jest za strpljive.

Kolega trik, komentar vam je za 5!!
Dok ne dođe sviježi novac sve će ovo na ZSE iz dana u dan samo prelijevati iz šupljeg u prazno… tj. trenutno samo brokeri zarađuju… Nominala svih dionica je cca uvijek 99% ista, utrživost istih na 50-60% niža od početka godine te čak i do 95% niža u ondosu na cijene dionica iz 2007 god.

jeste li vidjeli jutros onoga sa 5000 kom na prodaji kako se pokazuje? Poznat scenarij iskrcaja? Već se tako dogodilo 2-3 puta. Čeka da se dovoljno formira kupnja pa opali…

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

jeste li vidjeli jutros onoga sa 5000 kom na prodaji kako se pokazuje? Poznat scenarij iskrcaja? Već se tako dogodilo 2-3 puta. Čeka da se dovoljno formira kupnja pa opali…

da je njemu do iskrcaja, pokazao bi 5000 komada na kupnji, a ne na prodaji….nemaš ti blage veze, samo drukaš

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

da je njemu do iskrcaja, pokazao bi 5000 komada na kupnji, a ne na prodaji….nemaš ti blage veze, samo drukaš

Upravo tako kolega, kad se misli prodati potpomogne se kupnja sa silnim nalozima, kad ekipa pokupuje, kupnja se izmakne i to je to. Ne zaboravimo i da je RBA u igri ovdje, da su smanjivali ulaz na 13kn, a vjerujem i da će uskoro krenuti OFENZIVNIJE.

26.11.2010 - Dan D

RBA je ovdje u igri, barem koliko ja znam, preko skrbničkog računa. Dakle,može biti vlasnik bilo tko. Najviše što mi miriši tko bi mogao biti iza toga je Radimir Čačić, jer po njegovoj kartici otprilike je toliko preneo na odvjetnika. ali se možda i varam. A onaj od 5000 kom bi mogao biti onaj Trstenjak koji se već tako istresao:pokaže-nestane-pokaže-nestane-i BUM!

A jesamu…da nisam ovdje vama pisao sad me upravo ne bi poklopilo na kupovini 2020 kom po 8,40. A baš sam ga mislio prošišati po prodaji [rolleyes] da vas malo uveselim i da se prestanete ljutiti na mene,jer da proteklih dana nisam skupljao tko zna gdje bi sada bila.

A jesamu…da nisam ovdje vama pisao sad me upravo ne bi poklopilo na kupovini 2020 kom po 8,40. A baš sam ga mislio prošišati po prodaji [rolleyes] da vas malo uveselim i da se prestanete ljutiti na mene,jer da proteklih dana nisam skupljao tko zna gdje bi sada bila.

bila bi di i sada jer bismo je mi ostali pokupovali po 8-8,30 kn bez problema sve što bi došlo….
bitno da si se razotkrio kao običan druker bez morala….

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Kolega Walter,nastupate kao Valter u Valter brani Sarajevo! I ovdje će biti lijep scenarij i happy end!

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

New Report

Close