Pa kolega split, kad se već razbacujete grafovima, u svakom je slučaju lijepo vidjeti ovu klasičnu i rekao bih školsku pozitivnu divergenciju.
Mislim stvarno je žalosno da se neki unatoč jasnom targetu od 8 kuna (aktivirao se padom ispod 11 kuna) nisu usudili kupovati čak ni danas, pa sada sole svima pamet. E pa ko je kupio po 8 je kupio.
ja kupio malo iznad 8 kn, ako bude sreće sutra ću još [thumbsup]
Zna li tko kako je završio spor na Varaždinskom sudu između Plurisa i Podravke?Obzirom da je Šelebaj šef i Validusa i Plurisa-da li će spašavati Validus ili Pluris,jer oba ne mogu biti spašena?
da imaš malo pameti umjesto drukanja, sam bi vidio odgovor na tvoje pitanje! ako je spor Podravke i Plurisa, onda ne može stradati Validus! Može samo Pluris prenjeti svoje dionice Validusa Podravci, a što bi blo odlično za Validus!
Kolega Walter je kupio po 14kn (onaj sa 10k komada) i uredno prodao po 8kn, izgubio pola novca u kratko vrijeme i sad su mu svi krivi. A opet 60.000kn manje i nije nešto za plakanje kolega.
Evo malo i graf gdje smo u valovima.
Zna li tko kako je završio spor na Varaždinskom sudu između Plurisa i Podravke?Obzirom da je Šelebaj šef i Validusa i Plurisa-da li će spašavati Validus ili Pluris,jer oba ne mogu biti spašena?
da imaš malo pameti umjesto drukanja, sam bi vidio odgovor na tvoje pitanje! ako je spor Podravke i Plurisa, onda ne može stradati Validus! Može samo Pluris prenjeti svoje dionice Validusa Podravci, a što bi blo odlično za Validus!
[/quote]
Ova tvrdnja je naprosto besmislena.
Pozdrav
Zna li tko gdje nam je kolega GATES? Baš me zanima njegov komentar.
sad kad bi se htio šaliti rekao bi:
tko bi bio lud kupovati ovu dionicu kad sam predsjednik uprave namjerava rasprodati validus :))))
tj. dijelove portfelja validusa, jezda je to radi podmirenja dugova ali necemo u detalje :)))
kad uprava prodaje bjaaaaaaažiiiiiiii
ok, sad ozbiljno: pušim i previše love u ovome međutim svu tu lovu sam spušio ionako prvog dana kad sam ju bacio na ovu našu jadnu burzu nažalost… pa nek onda ode da i vodu povučem…
Čekaj odbijanac i spašavaj se, kuda ovaj brod plovi bilo je jasno od otvaranja afere Podravka.
Pa kolega split, kad se već razbacujete grafovima, u svakom je slučaju lijepo vidjeti ovu klasičnu i rekao bih školsku pozitivnu divergenciju.
Mislim stvarno je žalosno da se neki unatoč jasnom targetu od 8 kuna (aktivirao se padom ispod 11 kuna) nisu usudili kupovati čak ni danas, pa sada sole svima pamet. E pa ko je kupio po 8 je kupio.
To se pisalo i na 24 i na 22 i na 20 kuna pa na niže.
Ako bude 5 kuna pisati će isto."E pa tko je kupio na 5 kuna je kupio"!
Ako Validus propadne biti će Vam svi drugi krivi osim Vas.
Ne želim da" propadne",ali se "otreznite" i realno razmotrite trenutno stanje i perspektive.
I još pišete o "soljenju pameti"! Čije pameti?
Pozdrav
Ovom bezobrazluku stvarno nema kraja. Kolege drage, ako se sve ovo znalo od ranije a znalo se, dionica bi daleko prije izgubila na vrijednosti. Što će reći, pala bi nabrzinu ispod 10 kuna (nešto slično kako se desilo đakovštini). No to se nije desilo. 6 mjeseci je proteklo do ovog.
Svi su podaci svima bili apsolutno jasni kada se obznanio dug, kada se obznanila blokada i kada se obznanilo odustajanje Mimovića. A to je bilo prije pola godine! I tada se cijena uredno kretala oko 18 kuna. I onda da mi netko kaže kako je situacija postala još lošija??? Ma dajte molim vas. To su manipulacije, a sadašnja cijena je rezultat kako su manipulacije ostavile trag na nesigurne ulagače.
Situacija je definitivno bolja nego je bila onda, a činjenica je da je cijena i više nego prepolovljena isključivo zbog nerealnog straha i panike i ničeg drugog.
Cijena je diskontirana barem 50 posto u odnosu na realnu vrijednost i to je jedina istina. A pravi znalci će to znati iskoristiti.
… a sadašnja cijena je rezultat kako su manipulacije ostavile trag na nesigurne ulagače…..
Situacija je definitivno bolja nego je bila onda, a činjenica je da je cijena i više nego prepolovljena isključivo zbog nerealnog straha i panike i ničeg drugog
kupiš npr. 1000 komada na 9 kn , staviš se odmah na prodaju na recimo 8,98…ispod tebe se odmah stavi par nervoznih i plašljivih….onda onaj nalog spustiš još par lipa, a staviš se i malo iznad 8 na kupnju…u međuvremenu se ubaci još par drhtavih ispod tebe…sad je pitanje trenutka koji će prvi puknuti i lupiti po tvom nalogu dolje gdje čekaš. kad kupiš možeš još malo stiskati cijenu kupljenim dionicama i kupovati ili makneš prodajni nalog i pojačaš kupnju, pa počne lagani rast
tako se ekipa igra i ruši cijenu jer nikakvih velikih rasprodavača ovdje nema, što ni ne čudi obzirom na nisku cijenu. tko je do sada čekao i izdržao do 8 kn, sad mu je svejedno jer ovako i onako gubitak bi mu bio ogroman pa će 95% ulagača sačekati rasplet kakav bio da bio….
Samo Kosor zna…
Ninoslav Kosor, brat premijerke Jadr
anke Kosor, predsjednik je Uprave Utilis d.o.o – koji je od neki dan ušao u TOP 10 dioničara Validusa:10. UTILIS D.O.O. 15.000 0,56 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
ovo je igra riječima, nigdje on nije ušao već je tamo bio poduže, a sada je samo vidljiv u top10 obzirom da je Trstenjak prodao gotovo sav svoj paket i tako ispao iz top10. dakle nikakv utilis nije kupovao zadnjih dana. Štoviše, danas je vjerovatno opet netko iz top10 prodavao.
[/quote]
Uvažavam vaš komentar, no budući da je trenutno i dalje na samom vrhu vlasničke strukture, činjenica je da nije samo u igri, igra riječ, več g. Kosor očito zasigurno puno toga više od nas ostalih zna se, zna…
Samo Kosor zna…
Ninoslav Kosor, brat premijerke Jadranke Kosor, predsjednik je Uprave Utilis d.o.o – koji je od neki dan ušao u TOP 10 dioničara Validusa:
05.11.2010 > T: 02.11.10 Pros. cijena: 8,85
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 98.145 3,63 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 36.506 1,35 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
10. UTILIS D.O.O. 15.000 0,56 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
http://www.utilis.com.hr/index.asp
https://sudreg.pravosudje…ultatiPretrazivanja.faces
SUBJEKT
UTILIS d.o.o.
Članovi uprave – likvidatori
Ninoslav Kosor, OIB: 10040071131
Funkcija – predsjednik uprave
Ovlaštenje – zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Nino Varga, OIB: 34643403650
Funkcija – član uprave
Ovlaštenje – zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Citat iz: http://www.tportal.hr/vij…sreo-sestru-Jadranku.html
„Ninoslav iz Čakovca. Brat Jadranke Kosor je vlasnik uspješne brokerske kuće, a u Čakovcu