VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i graf da potkrijem tvrdnje o volumenima, dakle najveći volumeni su na razinama 22-26kn.
K tome odigrano 5 padajućih valova i sad se odigrava posljednja faza korekcija a-b-c čime završava 5 padajući val i slijedi rast što će biti vidljivo za 2-3 dana.

26.11.2010 - Dan D

Samo Kosor zna…

Ninoslav Kosor, brat premijerke Jadranke Kosor, predsjednik je Uprave Utilis d.o.o – koji je od neki dan ušao u TOP 10 dioničara Validusa:

10. UTILIS D.O.O. 15.000 0,56 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA

[/quote]

ovo je igra riječima, nigdje on nije ušao već je tamo bio poduže, a sada je samo vidljiv u top10 obzirom da je Trstenjak prodao gotovo sav svoj paket i tako ispao iz top10. dakle nikakv utilis nije kupovao zadnjih dana. Štoviše, danas je vjerovatno opet netko iz top10 prodavao.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

S obzirom da nisam siguran da li se kužite u brojke kolega BISAKOV, evo i graf sa volumenima koji se crtaju u obliku pravokutnika. Veći pravokutnik, veći volumen. Plavi je rastući volumen, crveni padajući. Valjda je sad sve jasnije kolega.
[thumbsup]

26.11.2010 - Dan D

Možda, samo za razliku od prije u ovu dionicu je sada vrlo lako ući,tj. nije ju nikakav problem kupiti

Dok je netko ne nasvira na 12kn.
[/quote]
Poštovani kolega Split, više izgleda da će ju sutra netko nasvirati na 7 kuna…a i meni je lagano već nelagodno ovdje…

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Zna li tko kako je završio spor na Varaždinskom sudu između Plurisa i Podravke?Obzirom da je Šelebaj šef i Validusa i Plurisa-da li će spašavati Validus ili Pluris,jer oba ne mogu biti spašena?

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

izgleda da će ju sutra netko nasvirati na 7 kuna…a i meni je lagano već nelagodno ovdje…

Pa prodajte kolega, što čekate, rješite se svojih muka i ostavite burze kad tako mislite.

26.11.2010 - Dan D

S obzirom da nisam siguran da li se kužite u brojke kolega BISAKOV, evo i graf sa volumenima koji se crtaju u obliku pravokutnika. Veći pravokutnik, veći volumen. Plavi je rastući volumen, crveni padajući. Valjda je sad sve jasnije kolega.
[thumbsup]

Kolega ,kužim se utoliko u brojke da sam shvatio da su vaše analize u pravilu promašene i besmislene.
I shvatio sam da Vam nedostaje malo pristojnosti.
Pozdrav

sad kad bi se htio šaliti rekao bi:

tko bi bio lud kupovati ovu dionicu kad sam predsjednik uprave namjerava rasprodati validus :))))

tj. dijelove portfelja validusa, jezda je to radi podmirenja dugova ali necemo u detalje :)))

kad uprava prodaje bjaaaaaaažiiiiiiii

ok, sad ozbiljno: pušim i previše love u ovome međutim svu tu lovu sam spušio ionako prvog dana kad sam ju bacio na ovu našu jadnu burzu nažalost… pa nek onda ode da i vodu povučem…

slijedi nam precesija

Pa kolega split, kad se već razbacujete grafovima, u svakom je slučaju lijepo vidjeti ovu klasičnu i rekao bih školsku pozitivnu divergenciju.

Mislim stvarno je žalosno da se neki unatoč jasnom targetu od 8 kuna (aktivirao se padom ispod 11 kuna) nisu usudili kupovati čak ni danas, pa sada sole svima pamet. E pa ko je kupio po 8 je kupio.

Pa kolega split, kad se već razbacujete grafovima, u svakom je slučaju lijepo vidjeti ovu klasičnu i rekao bih školsku pozitivnu divergenciju.
Mislim stvarno je žalosno da se neki unatoč jasnom targetu od 8 kuna (aktivirao se padom ispod 11 kuna) nisu usudili kupovati čak ni danas, pa sada sole svima pamet. E pa ko je kupio po 8 je kupio.

Mislim da će ih sutra jedan zeleni dan i preokret razbistriti da ne misle u prazno.

26.11.2010 - Dan D

kužim se utoliko u brojke da sam shvatio da su vaše analize u pravilu promašene i besmislene.

Pa ako se dobro sjećam na 12,5kn sam najavio pad, al je bio druk kako sam promašio i da pričam gluposti. E pa od 12,5kn do danas je 50% pada, tko me poslušao sad ima casha i svoje dionice nazad.

26.11.2010 - Dan D

sad kad bi se htio šaliti rekao bi:

tko bi bio lud kupovati ovu dionicu kad sam predsjednik uprave namjerava rasprodati validus :))))

tj. dijelove portfelja validusa, jezda je to radi podmirenja dugova ali necemo u detalje :)))

kad uprava prodaje bjaaaaaaažiiiiiiii

ok, sad ozbiljno: pušim i previše love u ovome međutim svu tu lovu sam spušio ionako prvog dana kad sam ju bacio na ovu našu jadnu burzu nažalost… pa nek onda ode da i vodu povučem…

Je,sada ti je burza kriva za tvoju pohlepu,no,istina je da vas je preko 90% istih,volite takove stvari,sada uživajte.

obožavam strvine-posebno ovce

New Report

Close