a to isto očekujem od Šelebaja da riješi sudskim putem a ne samo sporazumom i skine nam to jamstvo sa vrata…
hoće se netko više istresti ili neće? od jutra čučim iznad 8kn i ništa?!
lijepo smo se usuglasili da će VLDS u stečaj i da sve trebate prodati, pa dajte onda više, što će vam dionice koje neće vrijediti ništa?? [cool]
a to isto očekujem od Šelebaja da riješi sudskim putem a ne samo sporazumom i skine nam to jamstvo sa vrata…
[/quote]
Upravo tako nekako… jer dok se ne riješi barem dio trenutnih problema, ovih trenutno 16.000 dionica na kupnji na 7 i ispod KN će i dalje dolje bezbrižno čučiti… i svoja preostala jaja, grijati, držati te ulagati u druge košare… Naivni su oni koji vjeruju samo jednoj dionici te samo u istu ulažu… na ZSE ima trenutno puno-puno tzv. prilika tj. dionica koje su također uveliko izgubile svoje bivše visoke vrijednosti, pa mi nije jasna čemu tolka buka oko VLDS-a…
U toj dugoročnoj imovini Mils koji je pred stečajem vrijedi 15 mil kn
Kolega Antiša, kad je već tako kako to da svaki dan pijemo i jedemo jogurte od Milsa? A koliko uopće vrijedi ona zemlja na mjestu MILSA??? Jer Split nema prostora za širenje, grad je popunjen.
Ako primjetite kvadrati zemlje se i dalje skupo plaćaju. Mils uredno proizvodi i prodaja ide koliko god Vama to bilo krivo i željeli stečaj. Od stečaja Milsa Vam nema ništa!
Tek vidim da sam već u +18,8%
[/quote]
Kolega Split, budući da ste nas jučer tako izdašno obavijestili o vašem velikom plusu, bilo bi fer od vas da nas i obavijstite koji vam je današnji plus… ako se ne varam, po sadašnjoj tržišnoj cijeni, isti plus vam se već istopio za cca 75%…
ja vidim ovaj obrazac na djelu. istina je da mu pouzdanost srednja [undecid]
Kolega Antiša, kad je već tako kako to da svaki dan pijemo i jedemo jogurte od Milsa? A koliko uopće vrijedi ona zemlja na mjestu MILSA??? Jer Split nema prostora za širenje, grad je popunjen.
Ako primjetite kvadrati zemlje se i dalje skupo plaćaju. Mils uredno proizvodi i prodaja ide koliko god Vama to bilo krivo i željeli stečaj. Od stečaja Milsa Vam nema ništa!
[/quote]
A ti si siguran da na toj zemlji nema tereta? To je onaj problem koji sam vam već pominjao, cela Fima i sve njezine povezane članice su u zalogu i pitanje od milion dinara je, aktivišu li se tereti hoće li što god ostat il sve ide na doboš. Trebalo bi proći revizorski izvestaj od svake firme i konsolidovan od cele grupe, tada bi možda saznali da li je moguće pokrpiti brod koji tone ili je brod već potonuo, a vest još nije stigla do naroda na obali.
@fotije
Tvoji komentari na forumu vrijedi pročitati, nisu loši…
Ali imam dvije zamjerke :
– Siluješ ekavicu, vidi se iz aviona da nemaš pojma o srpskom jeziku. Ne ide ti ekavica, zato te ljudi ne doživljavaju kao vjerodostojnog sugovornika. Što ti možda nije važno, ali onda što se javljaš ???!!
– O kojim ‘dinarima’ je riječ. Ako trguješ u nekoj zemlji sa dionicama onda moraš govoriti o devizi koja vlada u toj zemlji. Npr. ako trguješ u Njemačkoj sumnjam da bi govorio o dinarima, u Americi sigurno bi govorio o dolarima, a ne o dinarima.
Ja kad bi trgovao u Srbiji naravno da bi trgovao i govorio o dinarima, a ne u kunama, dolarima… !
Eto to je moja zamjerka.
5do12..
možda ,ukoliko ovaj mangup sa 10.tak naloga ispod 9,99 natjera nekog na bežaniju..dokup,nema brige!
5do12..
možda ,ukoliko ovaj mangup sa 10.tak naloga ispod 9,99 natjera nekog na bežaniju..dokup,nema brige!
Sve dionice (izuzev par izuzetaka) su u debelo-debelom minusu… shodno tome netko jednostavno izlazi iz ove dionice te ulazi drugu jer vidi bolju da ne kažem bržu priliku da povrati trenutni minus ili istog dodno ne poveća…
Big brother se možda ubrzo odluči za…Rien ne va plus…
Tik-tak-tik-tak… hmm… tko zna kako li je završilo današnje ročište:
05.11.2010
10:00 sati
4 P-297/10
Tužitelj: PODRAVKA d.d. Koprivnica
Tuženik: PLURIS d.d. Varaždin