VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega niste trebali reci ljudima da nece biti stecaja, ta vasa informacija bi sutra mogla katapultirati ovu dionicu, a krcanje jos nije gotovo…

slijedi nam precesija

Nego kolega Gates, primjećujete li Vi padanje? Kakav je komentar?
Na kojoj cijeni ćete biti zabrinuti?

Eto kolega Gates, tada je cijena bila 12,7kn kad sam Vam ovo pisao….
Da li ste na 8,34kn zabrinuti? Recesija je i treba stezati remenje, kolega Gates koliko Vi gubite ovdje?
Po mojoj procjeni M N O G O. Ivana je barem danas časno kapitulirala? A kad ćete Vi?
Rekao sam Vam prije par mjeseci pokupit ćemo Vam sve dionice!

26.11.2010 - Dan D

Ako ja vidim pad do 8-9kn i odbijanje do 12kn kolegice, onda tu vidim zaradu 50% dok kažete keks.
Sve je na burzi moguće, kako gore tako i dalje.

Eto to sam postao 6.10. i eto nas na cijeni između 8-9kn. Kako bi neki političari rekli, obećao sam Validus po 8-9kn, i dobili ste.

26.11.2010 - Dan D

Ok, ko je prodao je prodao, oni koji nisu su očito popušili, stečaj je tu i to je to.

Nego, molio bi kolege bisakovog i lacostea da me upute gdje dalje planiraju pisati postove o propasti, odnosno koja je iduća firma za odstrel. Ova je tema iscrpljena i zaključena pa pretpostavljam da nema više smisla ovdje mlatiti praznu slamu.

kolega ,malo više takta nebi škodilo,ako vas trese nervoza ,obratite se upravi,moje ime ispustite u ovakvim komentarima.

kolega niste trebali reci ljudima da nece biti stecaja, ta vasa informacija bi sutra mogla katapultirati ovu dionicu, a krcanje jos nije gotovo…

a kakvu je on to informaciju dao? prepričao je što piše u izvješću i što svatko tko je pismen može i sam pročitati. ili je to nekome problem?? [bye]

kolega meni se čini da ti ovaj forum smatraš ozbiljnim, to ti je prva greška

slijedi nam precesija

Ja prije svega nisam napisao"da neće biti stečaja",već da će se stečaj pokušati izbjeći!
Dakle, Šelebaj daje nadu da će uspjeti prodajom postojeće imovine izbjeći stečaj!
Daje i rok do konca 2010 godine za prodaju djela portfelja.
Mislim da treba pošteno i objektivno pisati na ovom forumu i to pokušavam.
Znam da to često nije popularno ,a niti unosno!
Pozdrav

zato je nada unosna

pozdrav i tebi

slijedi nam precesija

jasno je da ovdje stečaja teško može biti jer imovina daleko premašuje sve obveze. znaju to i drukeri ali ih to ne smeta prljavoj raboti plašenja malih ulagača. vjerojatno je ovo danas sa 7000 komada po bidu pukao netko od kolega pod utjecajem stalnog drukanja o stečaju. nadam se da drukere bar malo peče savjest….

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

Da raščistimo neke stvari koje čitam ovdje zadnjih dana. Za početak žao mi je svi onih koji su nasjeli na nekorektno pisanje nekolicine na ovome forumu što je dovelo da značajnog pada cijene zadnjih dana. Jedini razlog tome je plitko tržište i svjesno obmanjivanje dioničara na forumu na što su neki očito nasjeli. Očito Hanfa ne radi dobro svoj posao. Siguran sam u suradnji sa Poslovnim dnevnikom i Internet provajderima mogu doći do svakoga na ovom forumu.

Od kada se promijenila uprava Validusa i Plurisa za dioničare se dešavaju samo pozitivne stvari što se još ne vidi na cijeni ali uskoro će se vidjeti, siguran sam. Danas nam je predsjednik uprave potvrdio sve navode o kojima sam pisao zadnje vrijeme pa za sve one koji su lijeni sami pročitati prenosim izjavu u cijelosti sa naglaskom na najvažnije dijelove.

graditelj, 04.11.2010. u 00:36
Uprava društva intezivno pregovara sa svim vjerovnicima, od kojih je naveći broj već prihvatio model financijskog restrukturiranja društva.

Trenutno ostaje otvoreno pitanje reguliranja odnosa sa društvom Podravka d.d. Koprivnica.
Povrh toga aktivno se radi na unovčavanju dijela portfelja kako bi se počele namirivati obaveze prema vjerovnicima; prva ostvarenja iz započetog dugotrajnog procesa prodaje imovine se očekuju u zadnjem kvartalu 2010. godine.

Posebno ističemo da u okviru rješavanja vjerovničko dužničkih odnosa mirnim putem, te posljedičnog kontroliranog i dogovorenog procesa prodaje djelova portfelja, imovina društva svakako premašuje ukupne obaveze prema vjerovnicima.

Poslovni prihodi realiziraju se u okviru plana za 2010. Kod čega su značajno smanjeni poslovni rashodi za prvih 9 mjeseci 2010. U odnosu na pprvih 9 mjeseci 2009. Iz prethodno navedenih razloga gubitak tekućeg perioda je znatno manji u odnosu na prethodno razdoblje.

Vladimir Šelebaj Sellier

Dakle, ovdje nema govora o stečaju niti o blokiranju trgovine o čemu neki sanjanju. Šelebaj spominje financijsko restrukturiranje i dugotrajnu prodaju dijelova portfelja. Jedini problem nam je još Podravka ali tu Validus nema prevelikog utjecaja i to će riješiti Podravka na sudu sa Plurisom nadam se vrlo brzo. U cijelom tom procesu dioničari Validusa mogu samo profitirati.

Dakle, ovdje nema govora o stečaju niti o blokiranju trgovine o čemu neki sanjanju. Šelebaj spominje financijsko restrukturiranje i dugotrajnu prodaju dijelova portfelja. Jedini problem nam je još Podravka ali tu Validus nema prevelikog utjecaja i to će riješiti Podravka na sudu sa Plurisom nadam se vrlo brzo. U cijelom tom procesu dioničari Validusa mogu samo profitirati.

Vaše pisanje je puno isključivosti i netočnosti.
Prije svega Validus je već toliko dugo u blokadi da je stečaj moguć!!!
Nemojte obmanjivati ljude na forumu!
Validus je i dalje u velikim financijskim teškoćama!!!
Puno toga ovisi o Podravci!!!
Te Vaše kvazipretnje o otkrivanju identiteta sudionika foruma, nadam se neće nikoga zastrašiti.
Ja Vas dobronamjerno upozoravam da ne smijete to raditi.
Prozivanje Hanfe i sudionika foruma koji ne pišu kako Vi želite je u najmanju ruku nepristojno,ako
ne i više od toga.
Pozdrav

New Report

Close