pa mislio sam počistiti ask od svojih prodajnih naloga 🙂
a i ti plašiš nalozima na prodaji? da povučemo par nas naloge za plašenje s prodaje prva prodaja bila bi iznad 11 kn [lol]
Jučer sam Vam stavio grafove VLDS, danas Vam mogu reći da se ploča polako mijenja u korist kupaca.
Ovo o VLDS na 5 kn, neću komentirati. Je postoje otpori ali na min 8,xx kn.
Izgubiti kn pa i dvije na dionici ne znači ništa, ali što kada se zadnji 5-ti val završi, recimo od C, kuda onda ??. Još dole, "ne bih rekao". Vidim polako se količina na kupnji povečava. Netko će po meni dobro zaraditi. Sretno ..kao u rudniku…na dnu smo i uskoro bi trebali Van na čisti zrak !!
LP !! [thumbsup]
Mrgude ali kuna ili dvije je ovde razlika od 11% ili 22%,nije zanemarivo,zato je ekipa izrazito oprezna.Evo meni dosta kuna ipo :-),kad bi s po ovim cijenama natrpao.
Nešto sam propustila? O Bože s kakvom sam ekipom dioničara ovdje zapela….
Ovo je sveopći potop… danas smo prešli najnižu cijenu od 01.08.2003 god kada je ista bila 9,01 kn…. katastrofa!!!
tiskaj, tiskaj, sreži, reži…. [lol] [lol] [lol]
nek dođe na kunu kad ima budala koji prodaju… kupit ću si lijepu količinu barem.
ovo je zabolilo…
ipak stečaj?
ma kakvi stečaj, to se iskrcao onaj sa 7054 komada što je bio na prodaji ispod 10 kn. očito su ga kolege dobro stisle s prodajnim nalozima pa je pukao i opalio po bidu [bye]
ja ću uzeti na 8 kn i riskirati, neka bude jedan dobar odbijanac sutra kao kod DKVS-a sa 8 na 25 kn i meni dosta [thumbsup]
Ovaj s 7055kom ipak nije bio navlakač, nego se obrušio na bid svom svojom snagom…..
Sretno, kupcima….. [bye]
ma kakvi stečaj, to se iskrcao onaj sa 7054 komada što je bio na prodaji ispod 10 kn. očito su ga kolege dobro stisle s prodajnim nalozima pa je pukao i opalio po bidu [bye]
ja ću uzeti na 8 kn i riskirati, neka bude jedan dobar odbijanac sutra kao kod DKVS-a sa 8 na 25 kn i meni dosta [thumbsup]
[/quote]
Dok si ti dormio na ekranu "gravestone pattern" se oformio. 🙂
[/quote]
Ovaj s 7055kom ipak nije bio navlakač, nego se obrušio na bid svom svojom snagom…..
Sretno, kupcima….. [bye]
Mislim da nije, taj se povukao sa aska tek nakon blokade (bio je na 9,70kn)
@james1
ne, to je taj isti koji je bio ispod 10 kn pa se istresao po kupnji