kakav strah-treba još malo sačekati da se strah utjera u kosti [cool]
– koliko ja znam postoje raznorazne ulagačke strategije.
– trenutno je najzanimljivija ona kako u što kraćem vremenskom periodu pogubiti što više novčića.
– slabo pratim ovu temu, ali me zanima, normalno ako netko zna, koliko je moj prijatelj Splićo u ovome krugu na VLDS-u pogubio love ??????
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
prateći razvoj situacije u zadnje vrjeme u svezi ove dionice,dosta ih trenutno gubi na svom ulaganju,
ovdje je otvoren slobodni pad nakon proboja potpore od 10 kn,prije 5-6 kn ovdje neće biti većeg zaustavljanja,no da ne dužim ,ne želim se previše mješati u raspravu štovanih kolega.
Hahaha… koji jeftini zadnji pokušaja druka na dole prije objave FI za 3Q…
Dok se kupnja akumulira nema straha… kupci nemaju strah, a prodavači kao bi trebali…
Hahaha… koji jeftini zadnji pokušaja druka na dole prije objave FI za 3Q…
Dok se kupnja akumulira nema straha… kupci nemaju strah, a prodavači kao bi trebali…
kolega nema tu nikakva druka,iznosim samo svoje mišljenje ,no daljnji razvoj situacije u idućih nekoliko mjeseci treba pozorno pratiti.
Jučer sam Vam stavio grafove VLDS, danas Vam mogu reći da se ploča polako mijenja u korist kupaca.
Ovo o VLDS na 5 kn, neću komentirati. Je postoje otpori ali na min 8,xx kn.
Izgubiti kn pa i dvije na dionici ne znači ništa, ali što kada se zadnji 5-ti val završi, recimo od C, kuda onda ??. Još dole, "ne bih rekao". Vidim polako se količina na kupnji povečava. Netko će po meni dobro zaraditi. Sretno ..kao u rudniku…na dnu smo i uskoro bi trebali Van na čisti zrak !!
LP !! [thumbsup]
Jučer sam Vam stavio grafove VLDS, danas Vam mogu reći da se ploča polako mijenja u korist kupaca.
Ovo o VLDS na 5 kn, neću komentirati. Je postoje otpori ali na min 8,xx kn.
Izgubiti kn pa i dvije na dionici ne znači ništa, ali što kada se zadnji 5-ti val završi, recimo od C, kuda onda ??. Još dole, "ne bih rekao". Vidim polako se količina na kupnji povečava. Netko će po meni dobro zaraditi. Sretno ..kao u rudniku…na dnu smo i uskoro bi trebali Van na čisti zrak !!
LP !! [thumbsup]
Bravo Mrgud!!! Kupci ovih trenutnih 16127 dionica na kupnji preko 8,30 KN… itekako govore u prilog Vašem mišljenju…
Izgleda ipak da je Validus na koljenima. Giljotina je spremna i CAP! Kakvi dioničari takva i firma…
Po kojoj cijeni će se prodavati državni udjeli u ovoj tvrtki?
Čitam da je to prosječna prije objave, onda bi to bila 9,76.
Zato su cijenu ovako i spustili majstori [thumbsup]
Je baš, nisi valjda blesav (oprosti), kad su ovdje spremni prodavati i po 5 kn.