VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@5do12
Kolega prvo ste mi sarkastično napomenuli da sam malo "zaradio na Žitnjaku"!!!
I da imam samo 250 dionica?!Kada ste shvatili besmisao navedenog opet izmišljate.
Sada ste definitivno kolega izgubili kontakt sa stvarnošću!!!
Validus nemam od 2007 godine,a i tada sam ga imao vrlo malo.Mislim da sam ga prodao oko 200
kuna!
Možda razmislim o kupnji Validusa na 1-5 kuna.možda!
Navesti da je bilo mudro dokupljivati Validus od svibnja do jučer je na rubu pameti!!!
Pa to su strašni gubici!!! Koliki će tek biti?
Kolega,Vi ste sebi najveći neprijatelj.
Pozdrav

@5do12
U svibnju 2010 godine protrgovano je 123844 dionice Validusa po prosječnoj cijeni 19,65 kuna!
Sveukupni promet tog mjeseca bio je 2.433.689 kuna.
Vama je gubitak 50% kapitala malo??? Za sada!
Pozdrav

@5do12

U svibnju 2010 godine protrgovano je 123844 dionice Validusa po prosječnoj cijeni 19,65 kuna!
Pozdrav

Ha,ha,ha… meni odgovara i rast i pad…
Vi očito ne kužite osnove financija… svaki gubitak nečiji je dobitak… što je veći gubitak, veća je zarada…
psi laju, a karavane prolaze….

Vi očito ne kužite osnove financija… svaki gubitak nečiji je dobitak… što je veći gubitak, veća je zarada…

Bome, onda ni ja ne kužim osnove financija…
Znači "manje je više", kolega? Small is beautiful? Svim na zemlji mir veselje?

@5do12

Pozdrav

[/quote]
Priznam kolega,Vaše "osnove financija" su mi nepoznanica".
Pozdrav

Iz financijskog izvještaja VABA banke:
"1. Izvještaj poslovodstva za razdoblje 1.1.2010. – 30.09.2010.
· Neto dobit Vaba d.d. banke Varaždin u prvih devet mjeseci 2010. godine
iznosi 3,2 milijuna kuna
· Ukupna imovina Vaba d.d. banke Varaždin na 30.09.2010. iznosi 1,4
milijarde kuna"
Dakle , ako Validus ima 29.09% VABA-e, dakle njegov vlasnički udio u VABA-i je :
1 400 000 000x 0.2909=407 260 000 kn.
Ako taj iznos podjelimo sa ukupnim brojem dionica Validusa od 2 701 538 dobije se da svaka pojedinačna dionica Validusa nosi malo više od 150 kn samo na konto udjela u VABA banci!!!!

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

@cerclage
Imovina banke nema nikakve direktne veze sa vrednosti udjela pojedinih dioničara!!!
Iz temeljnog kapitala i dobiti vidi se da se radi o jednoj od najmanjih banaka u Hrvatskoj!!!
Udio Validusa u VABA banci vrijedi najviše 30-35 mil. kuna,što je u odnosu na ukupni dug
vrlo malo.I još nešto zaboravljate.Validus ima ogromne dugove,što izvorne,što po jamstvu Plurisu.
Validus je u vrlo teškoj situaciji
Pozdrav

S čime raspolaže PLURIS?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

S čime raspolaže PLURIS?

Uglavnom dugovima i jamstvima.
Pozdrav

Kolega @bisakovi

Neko ko nema dionicu vlds-r-a ,a u ovom slučaju ste to vi, ne mogu a da ne primjetim da ulažete poprilično truda da obezvrijedite ovu dijonicu ,što mi jasno daje na znanje da ste osoba za nerespektiranje..Eh da ne zaboravim… pozdrav! ha ha uistinu postajete smiješni!

Iz financijskog izvještaja VABA banke:
"1. Izvještaj poslovodstva za razdoblje 1.1.2010. – 30.09.2010.
· Neto dobit Vaba d.d. banke Varaždin u prvih devet mjeseci 2010. godine
iznosi 3,2 milijuna kuna
· Ukupna imovina Vaba d.d. banke Varaždin na 30.09.2010. iznosi 1,4
milijarde kuna"
Dakle , ako Validus ima 29.09% VABA-e, dakle njegov vlasnički udio u VABA-i je :
1 400 000 000x 0.2909=407 260 000 kn.
Ako taj iznos podjelimo sa ukupnim brojem dionica Validusa od 2 701 538 dobije se da svaka pojedinačna dionica Validusa nosi malo više od 150 kn samo na konto udjela u VABA banci!!!!

Majko moja što se sve ovdje može pročitati…
Kolega, mislim da ne razumijete neke osnove – npr. razliku između stavka "Imovina" i stavka "Kapital i rezerve" u bilanci jednog društva. A ta razlika je posebno bitna kod banaka.

fala prodavačima! upalo mi još ispod 10!!!!

slijedi nam precesija

New Report

Close