izgleda da više neće biti po 10 kn, šteta…. nisam ni 1000 komada skupio, a planirao sam 5x toliko [angry]
imao si jučer, a i jutros više od 6000 komada ispod 11kn na asku [bye]
izgleda da više neće biti po 10 kn, šteta…. nisam ni 1000 komada skupio, a planirao sam 5x toliko [angry]
imao si jučer, a i jutros više od 6000 komada ispod 11kn na asku [bye]
[/quote]
a hebi ga, svi su pisali da čekaju na 9 kn, pa sam čekao i ja, ali su lukavci izgleda kupovali po 10 kn [angry]
a ništa, možda bude još netko nervozan pa iskrca par tisuća komada na 10 kn [thumbsup]
Možeš nastaviti čistiti-slijedećih tjedana će ovo i onako biti daleka povijest….
Možeš nastaviti čistiti-slijedećih tjedana će ovo i onako biti daleka povijest….
Lijepo sam vam rekao na vrijeme da se isplati kupovati na 10kn.
zahuktava se moglo bi kvartalno izvješce bit dobro [thumbsup]
Ti se zajebavaš? [shocked]
koliko znam i vidim po grafovima kad ovo počne rast onda raste barem 30% u jednom danu,
što i nije za čuditi na ovim razinama.
treba imati malo ovoga za svaki slučaj..
Nakon podužeg čitanja cijenjenih komentara,dozvolite mi jedno pitanje.Naime,znamo cijenu VLDS prije dvije godine,oko 200 kuna.Tada se smatralo da je to realno,pa neka realnije bude i 150 kuna.Zamislite da se tada dogodila ova afera.Mislite li da bi cijena pala na 10 kuna?Naravno da ne bi.U najgorem slučaju bi pala na 90 ili 100 kuna.Jedini razlog ovakve cijene je u krizi koja je osakatila sve dionica pa tako i VLDS koji je i prije afere pao na,ako se ne varam,13 kuna.Pravu cijenu,bez obzira na kredite ili jamstva,treba tražiti na bar 100 kuna.Ja navijam za likvidaciju i podjelu imovine.Što prije to bolje.