Uskoro… samo da svi skopčaju u čemu je bit ove odluke…
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR
[/quote]
hehehe počele se vaditi iz koša stare vijesti. pa svi ovdje znaju za obvezu preuzimanja koja traje već godinama. dobar pokušaj svejedno [smiley] a i da odmah posjetimo na nikad isplaćenu dividendu prije par godina, da uštedimo trud kolegama
izgleda neki zakasnili s kupnjom hm…?!
Prije bi rekao da su neki uranili s kupnjom!
Najpametnije je kupovati na objavu stečaja, propustio sam val na Đakovštini ovdje neću!
Najpametnije je kupovati na objavu stečaja, propustio sam val na Đakovštini ovdje neću!
[/quote]
ne kolega sad ce tromjesecno izvješce koje ce bit zadovoljavjuce i onda cu objavit vijest o deblokadi racuna to je moje mišljenje
[/quote]
ne kolega sad ce tromjesecno izvješce koje ce bit zadovoljavjuce i onda cu objavit vijest o deblokadi racuna to je moje mišljenje
[/quote]
A šta ti znači izvješće, nebi da oni imaju business.
Prema dosadašnjim izvješćima ovo je vrlo likvidna firma koja ima 120 kn imovine.
Sve je to velika laž…
+1200kom, koje ću naravno opet vam uvaljati na 12,9-13,3kn.
split009jr
ti sa svojim postovima i jeftinim drukanjem samo pokazuješ da nemaš kriterija kad je sitna zarada u pitanju
Vidim da se neki nadaju kupnji po 6-7 kn ako se otvori stečaj, ali uzmite u obzir da je kod DKVS stečaj otvoren još prije više od 6 mjeseci pa je kupnja i dalje iznad 7 kn, a kod DKVS-a su dugovi 2x veći od imovine. Ovdje to nije slučaj, pogotovo što je Validus blokiran i za znatan dio dugova koji nisu njegovi, zato teško da će se netko otjerati Validus u stečaj. No, ni ta opcija ne bi bila tragična jer kad bi se sve zbrojilo i oduzelo, opet bi ostala neka xy vrijednost za isplatu dioničarima.
+1200kom, koje ću naravno opet vam uvaljati na 12,9-13,3kn.
[bye]
ovaj put ćeš nam ih uvaljati po 7 [thumbsup]
kak znam? pa mi smo ih tebi uvaljali po 9,xx [cool]
[bye]
ovaj put ćeš nam ih uvaljati po 7 [thumbsup]
kak znam? pa mi smo ih tebi uvaljali po 9,xx [cool]
[/quote]
Tu će se neko grdno prevarit
izgleda da više neće biti po 10 kn, šteta…. nisam ni 1000 komada skupio, a planirao sam 5x toliko [angry]