polako ali sigurno pojačava se bid,sve mi se čini da raketa polijeće!!!!!
Uskoro… samo da svi skopčaju u čemu je bit ove odluke…
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR
Presudom Upravnog suda Republike Hrvatske od 01. travnja 2010. tužba obveznika (VLDS) objave ponude za preuzimanje je odbijena.
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR
daj covjece šta ti je prestani drukat prema dole ima nas koji smo malo stariji i iskusniji na burzi pa nece nas ni to tvoje piskaranje uplašit
Fakat je komičan ovaj 5do12 ako misli da na bilo koga ovdje utječe njegovo piskaranje, pa skoro cijeli dan se trguje, a promet još nije ni 3000 komada. Skuplja se na kapaljku [yawn]
Presudom Upravnog suda Republike Hrvatske od 01. travnja 2010. tužba obveznika (VLDS) objave ponude za preuzimanje je odbijena.
daj covjece šta ti je prestani drukat prema dole ima nas koji smo malo stariji i iskusniji na burzi pa nece nas ni to tvoje piskaranje uplašit
[/quote]
Kolega, da ste iskusni kako što tvrdite, ovo biste shvatili kao odličnu, a ne negativnu vijest…
Naime, budući da je žalba VLDS za javnom ponudom preuzimanja u travnju ove godine odbijena, VLDS ima obavezu dati javnu ponudu… kliknite na linku, pa si pogledajte malo riješenje agencije te navedene ondašnje kupoprodajne cijene…
[/quote]
Kolega, da ste iskusni kako što tvrdite, ovo biste shvatili kao odličnu, a ne negativnu vijest…
Naime, budući da je žalba VLDS za javnom ponudom preuzimanja u travnju ove godine odbijena, VLDS ima obavezu dati javnu ponudu… kliknite na linku, pa si pogledajte malo riješenje agencije te navedene ondašnje kupoprodajne cijene…
[/quote]
ma ok kolega nemoj me shvatiti ozbiljno svi mi imamo isti cilj da sam ja toliko iskusan makio bih se sa ove žabokrecine od burze [wink]
[Kolega, da ste iskusni kako što tvrdite, ovo biste shvatili kao odličnu, a ne negativnu vijest…
Znači nema Validus obavezu nego:
1. Fima Grupa d.d., Varaždin, Anina 2, MBS: 080144704;
2. Fima vrijednosnice d.o.o., Varaždin, Anina 2, MBS: 070052968;
3. Milan Horvat, Varaždin, Trenkova 66;
4. Vlatko Hajdin, Varaždin, O. Price 24;
Ovo mi je zanimljivo:
Sukladno odredbi članka 6. stavka 3. Zakona o preuzimanju dioničkih društava dok ponuditelj ne provede postupak preuzimanja, njegove dionice i dionice osoba koje s njim zajednički djeluju ne daju pravo glasa.
[Kolega, da ste iskusni kako što tvrdite, ovo biste shvatili kao odličnu, a ne negativnu vijest…
Znači nema Validus obavezu nego:
1. Fima Grupa d.d., Varaždin, Anina 2, MBS: 080144704;
2. Fima vrijednosnice d.o.o., Varaždin, Anina 2, MBS: 070052968;
3. Milan Horvat, Varaždin, Trenkova 66;
4. Vlatko Hajdin, Varaždin, O. Price 24;
Ovo mi je zanimljivo:
Sukladno odredbi članka 6. stavka 3. Zakona o preuzimanju dioničkih društava dok ponuditelj ne provede postupak preuzimanja, njegove dionice i dionice osoba koje s njim zajednički djeluju ne daju pravo glasa.
[/quote]
Zahvaljujem na ispravku – pojašnjenju u svezi pravno/fizičkih osoba obveznih za davanje ponude…
Rješenje HANFE od 10. studenog 2006. Vaš link
danas mi je zbrisala kupnja pred kraj trgovanja valjda ce sutra bit još sve po 10kn [thumbsup]
ako ne bude, kupi malo Đakovštine, čuo sam da vraćaju žito, brodovi su negdje na putu, malo ih vitar smeta, izgleda ih je Čobi dao u Crveni križ