Vidim da se bisakovi previše zabrinuo za budućnost Validusa pa se ponavlja ko Jaca o provedbi programa gospodarskog oporavka.
A lacoste se sav zabrinuo da netko ne baci slučajno tehničku analizu, makar je svakom tukcu jasno kako izgleda i šta znači divergencija.
[kiss]
Ne brinite kolega,samo udaraj sa TA,na našem plitkom tržištu i nije neko mjerilo ,no da ne razvlačimo raspravu.
jel to bilo danas neko novo dno or vot ? Splite, jaaaaaavi se
evo taman toliki bid da HFP kompletno izađe i unovči dionice. ovim putem im na to skrećem pažnju.
evo taman toliki bid da HFP kompletno izađe i unovči dionice. ovim putem im na to skrećem pažnju.
Jesi ti to izračunao pa se postavio? [cool]
Biti će ovdje "pojeo vuk magare".
Svatko ozbiljniji je napustio ovu priču, ja davnih dana još dok je cijena bila oko 22 kn, a vidi danas po 10,6 kn skupa…
je baš…probaj ubacit 100 tkn,baš me zanima hoćeš li ih dobiti po ovoj cijeni…ovi što su spustili cijenu vjerovatno su slijedili bakićev put-u PTKM,pa se i tamo okupali….biti će ovdje dobro.ja ne idem,barem ne dok šelebaj ne kaže da je vuna,a čini mi se da neće. [kiss]
Pa nije narod vesla sisao. Divergencija na MACD ko kuća. A vide svi tehnički target od 9,50 kuna. Najednom danas postala gužva oko ove granice. Naravno i ja s njima tamo.
[kiss]
ovo će završit ko istrabenz, laško i slični hibridni fantomi.
Ja se baš palim na ove dionice koje će u stečaj. [lol] [lol]
meni pričaš… [lol]
al ovo je smao imovina, nije zanimljivo.
Poštovanje cijenjeni kolege. Dugo, od 1 mjeseca Vas sve pratim po ovom topicu, ali i na nekim koji su mi također zanimljivi. Ne prćkam dugo sa dionicama, tek unatrag godinu dana,pa bih Vas sve zamolio za savjet ukoliko ste ga voljni dati. Naime, zainteresiran sam za ovu dionicu,jasno mi je da fundamenti i nisu naj-naj,ali mi se čini kao dobra prilika za zaraditi pogotovo jer mi se čini da je većini dojadilo čekanje vijesti i dalo bi je se povoljno uzeti i držati jedno 2-3 godine, jer mi se čini da se prilike u Hrvatskoj okreću prvenstveno na turizam. Tu prvenstveno mislim na iskorištavanje i podizanje turističkih usluga Istre,posebno Hvara i Visa kao trenutno dosta slabo iskorištenih, a po svjetskim zapažanjima kao rajske destinacije. Jedino ne znam u kakvom su stanju njihovi hoteli i vrijede li uopće išta. Pa bih Vas zamolio za iskren Vaš stav o tome da li uložiti ovdje novac.Unaprijed Vam se svima zahvaljujem na razmišljanju.
… dalo bi je se povoljno uzeti i držati jedno 2-3 godine…
prvo pitanje: je li ovo povoljna cijena? drugo pitanje je hoće li VLDS postojati za 2-3 godine ili će do tada biti likvidiran kroz stečajni postupak?
odgovori si na ova pitanja pa odluči da li ćeš ovdje uložiti novac [rolleyes]