VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bisakovi ti jednostavno ne razumiješ o čemu smo moj kolega Split i ja razgovarali….

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

@cerclage
Obzirom da Vi kolegice razumijete,zašto ne odgovorite što mislite o dizanju cijene 1(jedne)
dionice po 11,98 kuna Validusa i dizanju cijene 4,17%?(06.10.2010).
Odgovorite molim.
Pozdrav

Iskreno-glupost koja ama baš ništa ne znači. To je netko opalio jer je taj stalno skakao 11,50-12,09-11,90…itd. Što bi značilo da je sa jednom dionicom podignut VLDS za 6%-ništa-niti za nas koji imamo dionicu,niti za vas koji čekate da kupite dionicu.

Nisam nikada nikoga tjerao sa foruma LRH što je lako provjerljivo!!!

opet lažete kolega? npr. ovo je jedna od vaših poruka koju ste uputili kolegi nikolsonu jer vam se nije dopalo njegovo pisanje na temi LRH:

@nikolson
Vaše pisanje i Vaše poruke na ovoj temi nisu prihvatljive niti točne.
Predlažem stoga da se "zabavite" na drugoj temi.
Pozdrav

toliko o tome.
sad ste raskrinkani i s vama više ne namjeravam gubiti vrijeme.
over & out [bye]
[/quote]
O čemu Vi to? Kakvo tjeranje? Kakvo raskrinkavanje?Vidljivo je da se radi o šaljivoj opasci.
Neuki i zavidni čovječe.
Ne znate ni iščitati tekst,a držali bi lekcije.
Pozdrav

http://www.seebiz.eu/hr/banke/miljan-todorovic-podravska-banka-dala-ponudu-za-nekoliko-manjih-banaka%2c-ceka-odgovore,81056.html
Opet se plete dobro kolo oko Validusa i njegove imovine. Nisam mislila da će tako brzo…

Manipulacija danas na dole kako i jučer na gore. Što je prije bilo kokoš ili jaje? Shvaćate već i sami da se na zse može s većinom slabolikvidnih dionica, kako se kome sprdne, za par % na jednu ili drugu stranu. I ne znam što bi se iz toga moglo pametno zaključiti? Možda da te zaključke ostavimo za "pametnije"?

Samo za prijatelja Spliću koji je kupovao na cijeni 11,xx i nešto. Prijatelju no sekiriki. Nesmijem ti ni reći tko je s druge strane palice, ali da udara dobro,,, DA.
LP [thumbsup]

I very much love INGRA !!

http://www.seebiz.eu/hr/banke/miljan-todorovic-podravska-banka-dala-ponudu-za-nekoliko-manjih-banaka%2c-ceka-odgovore,81056.html
Opet se plete dobro kolo oko Validusa i njegove imovine. Nisam mislila da će tako brzo…

Book Vabe je 155,5m Kn. 29.09% od toga je 45,25m Kn. Koliko sam uspio shvatiti oni bi po 50% booka ali za novce ipak ne prodajemo Vabu, bolje čekati bolja vremena. Validus sada na burzi košta 30m Kn. A još nam ostane brdo zemljišta, nekretnina i firmi za prodavati 🙂

Book Vabe je 155,5m Kn. 29.09% od toga je 45,25m Kn. Koliko sam uspio shvatiti oni bi po 50% booka ali za novce ipak ne prodajemo Vabu, bolje čekati bolja vremena. Validus sada na burzi košta 30m Kn. A još nam ostane brdo zemljišta, nekretnina i firmi za prodavati 🙂

[/quote]
I još veće "brdo" dugova i hipoteka.Uprava mora pokrenuti stečaj Validusa jer su prošla tri
mjeseca blokade!
Ako to ne učini riskira značajne sankcije.
Validus je na "umjetnom disanju".Agonija se treba prekinuti!!!
Pozdrav

Ajde bisakovi smiri se, šta si se toliko uzbudio sad.

Blokada traje preko 5 mjeseci, a to što ti misliš da se nešto mora napraviti to je očito tvoja pusta želja.

Meni je jasno da tamo nitko ni iz bliza ne razmišlja o stečaju, a čuvaju sve vijesti kao zmija noge, što je možda i dobro. To će samo otjerati nesigurne ulagače i spekulante odavdje.

Evo od novosti se zna tek da se nešto događa s Mirnom, jer se planira skupština u 11. mjesecu na kojem se biraju novi članovi NO (Šelebaj, Žganec…). To očito nema veze s ikakvim stečajem Validusa.

Mirna d.d. – poziv na Glavnu skupštinu
Vaš link

@potepuh
Ne kolega.To je važeća odredba važećeg Zakona kojim se regulira obveza pokretenja stečaja od
strane uprave!!!
Drugi vjerovnici ne moraju pokrenuti stečaj u tom roku,ali uprava MORA!!!
Pročitajte Zakon kolega pa replicirajte.
Skupština Mirne nema nikakve direktne veze sa sudbinom Validusa.
Pozdrav

Ajde bisakovi smiri se, šta si se toliko uzbudio sad.

Blokada traje preko 5 mjeseci, a to što ti misliš da se nešto mora napraviti to je očito tvoja pusta želja.

Meni je jasno da tamo nitko ni iz bliza ne razmišlja o stečaju, a čuvaju sve vijesti kao zmija noge, što je možda i dobro. To će samo otjerati nesigurne ulagače i spekulante odavdje.

Evo od novosti se zna tek da se nešto događa s Mirnom, jer se planira skupština u 11. mjesecu na kojem se biraju novi članovi NO (Šelebaj, Žganec…). To očito nema veze s ikakvim stečajem Validusa.

Mirna d.d. – poziv na Glavnu skupštinu
Vaš link

ne brinite kolega potepuh, stečaja neće biti jer imovina VLDS daleko nadmašuje njegove obaveze, a da ne govorimo da je tu velik dio tuđih obaveza, čega će se Validus riješiti uskoro. na tome radi šelebaj.

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

New Report

Close