VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

limbo, ovo je vjerovatno jedina dionica na ZSE koja ako se neke stvari poslože ide visoko ,visoko up. Malo nas srozava ovaj strah oko pada cijene, ali padaju i svi ostali,samo je jedina razlika sto se u ostalim dionicama nemaš čemu posebno dobrom u skoroj budućnosti nadati, a ovdje itekako imaš. Ako ju nisu stjerali u stečaj u roku, to samo znači da se sa Validusom itekako računa. A i ja , kao i ti ju ne planiram dati dok se ne skine blokada i dok ne prodaju Mirnu i Mils. Tek tamo kad Turci počnu žešće nagizati banku u Bosni onda ću se staviti na gledalicu. A do tada, budite strpljivi, nemojte izlaziti odavde,jer je drugdje samo gore. pozz.

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Nego zašto nema odbijanca????
Meni se čini da to mora ispod 10kn da bi se uopće bilo šta odbilo.

Čini se meni da si ti danas bio na kupnji. [lol]
Sad će odjednom dionica vrijediti 60 kn i tako to u krug.

Sad će odjednom dionica vrijediti 60 kn i tako to u krug.

Nisam kolega, nekako me ova cijena još ne privlači.Preskupo mi je sada!
Na vrijeme sam vam govorio kako mora pasti i kako prije 11,3kn – 11,5kn i ne bi kupovao, međutim CASH se smanjio, a volim imati rezerve za nepredviđene padove.
Ide to ispod 10,5kn pa se vidimo tada, kad uletim to ću i napisati.

26.11.2010 - Dan D

nemate beda, bijah ja danas u Aninoj, prosvjedovao sam u sebi ispred njihove zgrade što nema stečaja [lol]

slijedi nam precesija

realno, VLDS više nema kamo, već je toliko nisko da je cijena presmiješna…zato odavde ili će u stečaj ili na 25-30 kn… pa kako tko voli riskirati

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica, samo izraženo mišljenje koje se može mijenjati

Kolega Gates nemam samobilačke porive, ispod 10kn se vidimo u idućih tjedan dan. 99% siguran!

26.11.2010 - Dan D

Kolega Gates nemam samobilačke porive, ispod 10kn se vidimo u idućih tjedan dan. 99% siguran!
[/quote]

je,je…. danas si imao odličnu priliku kupiti po 11-11,50 kn, ali nisi pa se sad grizeš jer si htio još par lipa jefitnije. više sreće drugi puta [tongue]

Tolika je navala za ovim dionicama da je čak jedan lupao po ASK-u i pazario cijeli 1 komad.

26.11.2010 - Dan D

Splite, i sam znaš da si mi jedan od dražih forumaša,ali zaista mi nije jasno zašto,ako i sam kažeš da te VLDS niti malo ne zanima, zašto onda stalno pišeš ovdje i opterećuješ se s time kolika je trenutna cijena VLDS-a? Pa brate,,ako kažeš da ga nikad ne bi kupio što se stalno opterećuješ s ovom bezvrijednom dionicom? nije mi jasno….ne kažem da netko ne smije pisati o VLDS, ali ja recimo nikada ne bih kupila dionicu npr. abcd-R-A pa onda niti ne idem na taj forum ,niti pratim tu dionicu, niti ju studiram,niti ništa….Ne kužim….

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

@cerclage
Zašto mislite da bi na ovoj i bilo kojoj temi trebala iznositi mišljenje grupa istomišljenika!!!
I uz to još onih koji imaju određenu dionicu!!!
Pa forum treba upravo služiti za to da se na osnovu različitim mišljenja i stavova dođe do
"pravilnih" zaključaka i investicijskih odluka!!!
Što mislite o današnjem trgovanju 1 (jednom dionicom) od 11,98 kuna i dizanju cijene?Za 4,17%.
Što je to? Možda manipulacija dionicom?
Oprostite što sam to primjetio,a nemam dionicu!!!
Po Vama ,ja o tome ne bih trebao pisati.Zar ne?
Pozdrav

Ne kužim….

Ako ja vidim pad do 8-9kn i odbijanje do 12kn kolegice, onda tu vidim zaradu 50% dok kažete keks.
Sve je na burzi moguće, kako gore tako i dalje. Činjenica jest da je VLDS nisko, al eto neke dionice vidim još niže i daleko su sigurnije za ulaganje.

26.11.2010 - Dan D

Ne kužim….

Ako ja vidim pad do 8-9kn i odbijanje do 12kn kolegice, onda tu vidim zaradu 50% dok kažete keks.
Sve je na burzi moguće, kako gore tako i dalje. Činjenica jest da je VLDS nisko, al eto neke dionice vidim još niže i daleko su sigurnije za ulaganje.
[/quote]

Ti si donedavno vidio i pad do 11,3-11,5 kuna i odbijanje do xy kuna, ali si onda najednom naglo promijenio mišljenje o tom odbijanju…i to zato jer ti je nestalo love !??
Dobri su ti kriteriji i razlozi.

New Report

Close