VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prikrpan je nalog onom postojećem od 3000kom. Dakle novih 12000. Da li je od istog (Trstenjak) pitanje je.

Da se ne mučite previše radilo se o više manjih naloga. Najveći je imao 10.303 komada ako se ne varam, tako da se nije radilo o nikome iz TOP10. Malo veći špekulant + još nekoliko malih. Sve su stavili na istu cijenu kako bi se stekao dojam da se radi o jednom veeelikom nalogu. Drukeri pokušavaju srušiti cijenu kako bi jeftinije dokupili.
[/quote]
Kad je tako bajno zašto nisi zamezio???
Jednostavno je, nema više sredstava za pumpanje gore. GAP na 11kn mora se popuniti!
[/quote]

ne dođe li do deblokade računa do kraja mjeseca, bit će tu i stečaj otvoren, pa se otvar novi tzv. "DKVS SINDROM "GAP na 7 kn [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

e to bi bila sjajna prilika za dokup [wink]

slijedi nam precesija

još malo pa će i izvješće za 3 kvartal…a hvale se da je sezona bila dobra pa….

Nego kolega Gates, primjećujete li Vi padanje? Kakav je komentar?
Na kojoj cijeni ćete biti zabrinuti?

Komentar je da opet glupariš i laprdaš bezveze.
Kad kupiš na 12 opet ćeš pisati kako je dionica podcjenjena do boli, bla, bla. Žao mi je jedino što nisam studirao psihologiju. Sad bih sigurno krenuo pisati doktorat na tvojem psihološkom profilu. Ti čak nisi ni podvojena ličnost, ti si potrojena [lol]
[/quote]
Ha ha ha, bravo [thumbsup].
A što se tiće đakovština sindroma neznam što se čeka. Taljigamo na mjestu ni vrit ni mimo. Treba to spustiti pa da damo priliku onima koji žele van [lol]

Varteks sa 100 mil. kn gubitka najavljuje dobru godinu i preseljenje

http://www.naslovnica.info/biznis/1040944/varteks_sa_100_mil_kn_gubitka_najavljuje_dobru_godinu_i_preseljenje

slijedi nam precesija

Nego kolega Gates, primjećujete li Vi padanje? Kakav je komentar?
Na kojoj cijeni ćete biti zabrinuti?

Komentar je da opet glupariš i laprdaš bezveze.
Kad kupiš na 12 opet ćeš pisati kako je dionica podcjenjena do boli, bla, bla. Žao mi je jedino što nisam studirao psihologiju. Sad bih sigurno krenuo pisati doktorat na tvojem psihološkom profilu. Ti čak nisi ni podvojena ličnost, ti si potrojena [lol]
[/quote]

uštrojena ? [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Za Validus je najbolje da proda Mirnu Rovinj, Mils Split i VABA banku i da s tim kapitalom digne firmu i krene kupovati po susjednim tržištima neke uistinu brutalno podcijenje dionice.

26.11.2010 - Dan D

Kad kupiš na 12 opet ćeš pisati kako je dionica podcjenjena do boli, bla, bla.

Pa kolega zar je Vama svejedno kupovati po 14kn ili po 11,5kn ???
Po tome se mi razlikujemo, zato neki puše na burzi, a neki ne!

26.11.2010 - Dan D

Nego kolega GATES možete li reći koliko pušite na Varteksu i Validusu????
Ili bolje reći nam po Vašem mišljenju koliko Validus uopće vrijedi?
5kn? 10kn? 20kn? 60kn? Koliko?

26.11.2010 - Dan D

većina nas puši al šta sad, strpite se još nekoliko dana..

slijedi nam precesija

većina nas puši al šta sad, strpite se još nekoliko dana..

a što to čekamo? da otvore stečaj zbog blokade računa ???
kupnja ove dionice na 15 kn bila mi je jedan od glupljih poteza na ZSE [angry]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

pa da čekajmo da otvore stečaj barem ćemo znati sa sigurnošću da smo popušili, ovako nismo sasvim sigurni 🙂

slijedi nam precesija

New Report

Close