a ovdje mi izgleda da neko želi nasilno ući.
Meni prije izgleda, da netko "nasilno" izlazi [bye]
Nikakvih extra vijesti nema ,neznam što se dešava ,znam samo da u euforijama treba mirovati jer one,
bilo da su pozitivne ili negativne,mogu biti namjerno izazvane,a ovdje mi izgleda da neko želi nasilno ući.
Neko želi nasilno ući "paničnom prodajom daj što daš"!!!I to većih količina!!!
Nevjerovatni zaključci!!!
Pozdrav
ffssssss, zašto se neki tipovi nisu javljali kad je netko počistio 10000 komada do 14 kuna? Kad ide pad niću ko gljive poslije kiše, ffssssss. Malo sam ovdje izložen i da sad prodam minus je, ali mali, al ovakvo pljuvanje, još jednom ffssssssss get a life………
Danas sam sa mužem istraživala imovinu Validusa.što oni sve nemaju u svojemu portfelju.Ovako:
-VIS d.d. 355851 dionica x cca 25 kn = vrijedi oko 9.000.000
-Helios Pharos 239583 dionicax cca 450 kn = vrijedi oko 110.000.000
-MILS 41441 dionicax cca 150 kn =vrijedi oko 6.500.000
-Varteks 116076 dionica xcca 17 kn =vrijedi oko 2.000.000
-Mirna Rovinj 74700 dionica x cca 17 kn =vrijedi min.1.500.000 (a i više zbog zemljišta)
-FIMA Banka Sarajevo =vrijedi sada min 40.000.000
-Švica projekt =vrijedi oko 11.000.000
-vlastite dionice 51061 dionica x13 =vrijedi min.700.000
-ZIF breza 50000 dionicax cca 21 kn =vrijedi min. 1.000.000
-Modra špilja 14094 dionicaxcca 200 kn =vrijedi min 3.000.000
+poslovni prostor u ĐĐ Slavonski Brod,+autokamp Jurjevac na Hvaru+Pinia d.o.o.+Ekoteh Vojnić+zemljište u uvali Duboka na Hvaru+xyz manjih udjela u puno,puno dionica….
Samo ovaj gore zbroj gdje su u većem posjedu dionica daje pri sadšnjoj vrijednosti tih dionica oko 203.000.000 kuna, što kada se podijeli sa ukupnim brojem dionica VLDS-a iznosi oko 75 kuna po jednoj dionici VLDS. Napominjem da smo računali trenutne vrijednosti dionica a koje su ,svima nam je znano trenutno na dnu. Čak i da im "sjednu" sa ovrhom od 110.000.000 kuna na imovinu, što se ne može dogoditi niti u Zambeziju jer oni su sudužnici,a prvo ide na bubanj imovina dužnika, koji to svojom imovinom u ovom slučaju može pokriti,tako da bi Validus ostao neokrznut. Ali u najgorem scenariju,čak i da im sjednu na imovinu u toj vrijendnosti, ostaje nam 34 kn po dionici. Napominjem da su u izračun uzeti samo udjeli koje smo uspjeli pronaći, a oni udjeli gdje je Validus manjinski vlasnik nije uračunavano, a i toga navodno ima podosta.
Prije par mjeseci je netko izračunavao NAV VLDS koji je iznosio oko 112 kn po dionici i to bi bilo otprilike realno.Po toj paralelionih 34 kn bi onda bile 50,77 kn.
Što iz ovoga svega zaključiti-prosudite sami.
Ovo nije nagovor na kupnju.
nisam poduže bio na forumu, pa pregledavam starije postove…
da na ovaj odličan post dodam da ste zaboravili na VABU i udio od 29,09% te da ista posluje sve bolje, a udio u njoj vrijedi cca. 33 mil. kn
na ovoj dionici treba biti samo strpljiv i ne trčat pred rudo…postepeno će se stvari posložiti i vratiti cijena gdje je bila…
Da ,zaboravila sam valjda bila prepisati da imaju 513 477 kom VABA banke.
Što ste se prepali, to vam je pobjeda iskrcao ono što je kupio na 13.xx.
Što ste se prepali, to vam je pobjeda iskrcao ono što je kupio na 13.xx.
***obrisano***
Kupio 600 komada.
Jedina cinjenica je da sam strasio sa xxxx komada a i sutra cu!
S obzirom da je dionica bila na 10,55kn i otišla na 14kn vjerujem da je odrađen VAL 1 gore i da je ovo i dalje korekcija i VAL 2 dolje. Moja prognoza je 11,3-11,5kn, higer low i onda napokon gore.
Meni će biti zanimljiva na 11,3kn.
Nikakvih extra vijesti nema ,neznam što se dešava ,znam samo da u euforijama treba mirovati jer one,
bilo da su pozitivne ili negativne,mogu biti namjerno izazvane,a ovdje mi izgleda da neko želi nasilno ući.
Pozdrav
[/quote]
Panika se može vrlo lako izazvati,naročito kad je situacija ovakva da se čeka jedna vijest.Prodaš
par naloga po sistemu "daj šta daš" i izazoveš lavinu.Nesigurni te slijede i ruše cijenu,a ti onda fino kupiš
i još si zaradio.Ništa novo.
pozdrav i tebi
Pozdrav
[/quote]
Panika se može vrlo lako izazvati,naročito kad je situacija ovakva da se čeka jedna vijest.Prodaš
par naloga po sistemu "daj šta daš" i izazoveš lavinu.Nesigurni te slijede i ruše cijenu,a ti onda fino kupiš
i još si zaradio.Ništa novo.
pozdrav i tebi
[/quote]
Ma kakva panika, ovdje se iskoristi trenutak ulaza naivaca i na tome zaradi pa opet čeka niže!
Pa iskrcavačina traje predugo da bi rekao da ovo baš išta vrijedi.
Jel tako kolega GATES?
a zamisli kad hrpa malih kojima se vise nece dat cekat vijest koje nema odluci izac…
pušing
Upravo tako kolega Discover, jer gubici na 200,300, 400 kom kupljenih od 12,5 do 13,5 i nisu nikakvi gubici, al kad masa postane brojnija, dobijete KRDO.
A sa krdima nije šala!