stjecanje iskustva je dugotrajno i najčešće bolno
moj savjet ti je da pokušaš izdržati unutra barem sljedeca 2 mjeseca
primjećujem da baš nema puno prometa na ovoj razini,a ispod 13 skoro nitko ne prodaje to mi
govori da će ubrzo gore ,a pošto imam ulaz na 13,35( sa provizijom )možda ne izdržim 2 mjeseca
ipak puno hvala na savjetu,a što se tiče stjecanja iskustva potpuno si u pravu imam ga na IGH i
jako boli
Odletiti će ovo…visoko…jako visoko….samo da se malo pročisti i otkoči!
Odletiti će ovo…visoko…jako visoko….samo da se malo pročisti i otkoči!
upravu si samo moramo bit strpljeni
Kupnja gotovo nikad manja,a prodaja 70583 kom,ali nada ne umire.Cijena ispod 13 kuna!!!
"Nada umire zadnja"!!!
Pozdrav
A čuj, stoje tu i moje na trostrukoj vrijednosti, tako da to ništa ne znači. Kada budu malo povoljnije prilike složiti će se i kupovina ovdje. Strpljenja. Biti će ovdje dobrih vijesti, samo treba imati strpljenja i čekati…
Nešto se pomaklo ,očito ima novih informacija .Jel neko nešto zna?!
USKOK je podignuo još jednu optužnicu protiv bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i još sedam osoba. Ova optužnica se odnosi na slučaj Manager i prodaju Podravkinih dionica.
Njih se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, pomaganja i poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti te nezakonitog posredovanja.
Polančec i sedmorka se terete da su od 2005. do listopada 2009. godine raznim gospodarskim malverzacijama počinili štetu od 400 milijuna kuna. Optužnicom se Polančeca tereti da je od 2005. do listopada 2010. godine u Koprivnici, Varaždinu, Splitu i Zagrebu, kao potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo i ministar gospodarstva te predsjednik Upravnog odbora HFP-a koji odlučuje o prodaji 26 posto dionica Podravke, zajedno s Darkom Marincem i Milanom Horvatom povezao grupu radi stjecanja većinskog udjela u koprivničkoj tvrtki.
Četvorica okrivljenika su zaključivala pravne poslove na način da su namjenska sredstva koristila nenamjenski za ostvarenje plana stjecanja većinskog udjela u Podravci. Odobravali su kredite bez znanja i suglasnosti Uprave i Nadzornog odbora, kreditno zaduživali Podravku, davali jamstva po mjenicama i kreditima drugih, a sve to kako bi došli do novca za kupnju dionica. Na taj su način Podravku oštetili za najmanje 400,882.343,40.
Damira Polančeca se tereti i da je tijekom studenog prošle godine, kada je već dao ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade, svojim autoritetom pokušao prikriti realizaciju preuzimanja većinskog udjela u Podravci. Tada je pokušao prikazati da su sredstva opravdano korištena. Od opunomoćenika tvrtke Gradec iz Križevaca je tražio da prizna dug te tvrtke prema Podravci u iznosu od 10,756.720,89 kuna iako je znao da taj dug ne postoji.
U istoj Uskokovoj optužnici navodi se i da je Z.Š., jedan od optuženih iz spomenute sedmorice, tijekom ožujka i travnja 2009., u Zagrebu i Koprivnici, zloupotrijebio svoj položaj i ovlasti kako bi odvjetničkom društvu, u kojem je Z.M., također jedan od optuženih iz iste grupe, bio član, pribavio protuzakonitu imovinsku korist. Z.Š. je, tvrdi Uskok, na temelju prethodnog dogovora sa Z.M., odobrio plaćanje jednog računa spomenutom odvjetničkom društvu u iznosu od 1,830.000 kuna, a na teret Podravke, iako je znao da je Z.M. u tom poslu nastupao kao opunomoćenik tvrtke Fima Ami Ltd. Malta, a ne kao predstavnik Podravke. Time je Podravka direktno oštećena za iznos od milijun i pol kuna.
vidiš jucer sam postavio pitanje o deplokadi racuna i nitko nije dao neki odgovor a ja sam si danas dao truda i raspitivao sam se i dobio odgovor ovakav da se situacija pozitivno odvija u korist VLDS sad ako oni mene lažu onda ja lažem vas
[/quote]
Izgleda da se ,Joka, čulo nešto konkretnije o svemu tome…
e kolege da će biti deblokade biti će…ali da će biti sutra teško..
ulazim polagano ovdje i očekujem lijepi rasplet..
potencijal rasta je ogroman, a pada jako mali..stoga se rizik definitivno isplati…
vidjet ćemo uskoro…
Nije mi samo jasno kako je to potencijal rasta veliki a potencijal pada mali….
Pa ako padne na 7 kn to je već 50% pušinga a na prvu se i ne čini previše….
Ipak je to pad od samo 7 kn…..hihiihhii