Hm,ne razumijem…Malo prije prođe 3000 komada dionica po 12,90 kn, a da se na gledalici nije vidjelo niti na bidu niti na asku tih 3000 komada. Slično je bilo i onda kada je prošlo 10 000 kom na 14,00 kn,niti onda, a upravo sam na PBZ Investoru gledala bid-ask se ništa nije vidjelo, kao niti danas. kako je to moguće, osim da se u isto vrijeme ne stavi jednaka količina na bid i ask?
nisi u pravu. na investoru sam lijepo vidio izloženih 3.250 komada na kupnji. nisu dugo stajali ali su stajali
nisi u pravu. na investoru sam lijepo vidio izloženih 3.250 komada na kupnji. nisu dugo stajali ali su stajali
Nevjerovatno. Na mojoj gledalici se nije ukazao nikakav takav nalog.A niti moj od 12,6x se ne miče sa mjesta.
Transakcija izvršena u 13:50:25.
Bit će toga sasvim dovoljno, još po 13kn danima…
Hm,ne razumijem…Malo prije prođe 3000 komada dionica po 12,90 kn, a da se na gledalici nije vidjelo niti na bidu niti na asku tih 3000 komada. Slično je bilo i onda kada je prošlo 10 000 kom na 14,00 kn,niti onda, a upravo sam na PBZ Investoru gledala bid-ask se ništa nije vidjelo, kao niti danas. kako je to moguće, osim da se u isto vrijeme ne stavi jednaka količina na bid i ask?
Lucky je u pravu. Bili su na bidu i ne samo sekund-dva nego malo duže. Mora da ti nisi gledala u to vrijeme baš vlds.
ili imaš 1G ,a na njoj se nerijetko sve zblesira[sad] . ostanu neka stanja smrznuta od prije i možeš se slikati, sreća da imaju 3 načina gledanja,pa uzmeš onaj koji ti više odgovara u određenom trenutku [lol] [lol] [lol] [sad]
Crumarix u pravu si potpuno,imam 1G,pa blokira kada si neaktivan.
Bit će toga sasvim dovoljno, još po 13kn danima…
pojasni,nemam previše iskustva sa ovom dionicom od nedavno sam unutra