Nemoj tako Verdi, ta dvojica svojih 100 komada mogu prodati kad god požele [lol]. Jedino mi nije jasno kako im se da pisati gluposti koje pišu.
Ljudi misle da je to Amerika pa se istreseš na prvoga na bidi u zatvoriš poziciju. Da ali sa 5% minusa odmah i to ako.
i ako se uskoro ostvari taj veliki krah, pretpostavljam da bi i vlds mogao bit barem po kunu, a onda definitivno ulazim u top10 [cool]
kolega bisakovi očeš li kupovati po kunu ili ćeš čekati niže? molim ozbiljan odogovor!
Ako padne na 1 kunu,kupit ću nekoliko tisuća dionica.
Mislim da je na toj razini rizik prihvatljiv.
Pozdrav
Druže s blitvina mlika, drugi spor s državom vezan je na smeštaj prognanika u hotelima Helios Pharos tekom rata. Spor koji je pomenut u linkanom članku je naplaćen i to svi koji imaju imalo veze s akcijama i berzom odavna znaju. No, nema veze, vidi se iz vazduha da ste novajlija pa ću vam izneti neke detalje:
Hoteli Helio Pharos su tužili državu na ime smeštaja nekih izbeglica za vreme rata, a država je kako mi moj drug kaže, bacila tužbu u korpu za đubre. Kako su hoteli dužni državi za sve vrste poreza, kao i turističkoj organizaciji mislili su to prebijat, no puno godina proteka od tužbe navelo je menadžment Validusa da otkupi to potraživanje i još tada bili otkupili neki kamp, kobajagi isterat će oni to do kraja… Očito je to bila opet igra s Polančecom i ekipom da se od ržave uzmu pare, no propala stvar, kao što je propao i Helios Pharos i Varteks i Validus… eto kolega od blitve, slobodno sami nastavite niz… ili napravite neku sličnu šemu na temu ukrštenih reči, da se svi malo poigramo dok džabalebarimo…
i ako se uskoro ostvari taj veliki krah, pretpostavljam da bi i vlds mogao bit barem po kunu, a onda definitivno ulazim u top10 [cool]
kolega bisakovi očeš li kupovati po kunu ili ćeš čekati niže? molim ozbiljan odogovor!
Pozdrav
[/quote]
O.k a do tada pređite na teme dionica koje mislite kupiti
Hvala!
ne boj se, ako ne kupuje on, kupuje netko njegov…ili je svetac [rolleyes]
Tko kupuje da kupuje, nije se usrećio. Promet 4 i po tisućarke kuna.
A i za prodaju isto vrijedi.
Pozdrav
[/quote]
O.k a do tada pređite na teme dionica koje mislite kupiti
Hvala!
[/quote]
Pa oni i jesu na temi dionice koju žele kupiti, još ti to nije jasno?
[lol]
Čeka društvo da neko popuni gap… a niko nije dasa da se isprsi i krene. 🙂
A nismo sigurni da je Bollingerov pojas probijen nagore, zar ne Blićo? 🙂
Manite se ćorava posla ima puno intersantnijih hartija za pare zaradit. Mene samo muči što vaši na berzi nikako da uvedu shortanje, pa da vidimo kako izgleda short-squeez negde na kunu do kunu i po… 🙂
Mislim da je povrat do 20kn realnost u idućih 30 dana
Mislim da je povrat do 20kn realnost u idućih 30 dana
Malo si rekao kolega, 61,8% povrat kaže 23-24kn.