VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blago Vama da imate još novca za dokup.

Blago njemu kad je imao živaca čekati da ode na 15 da bi kupio, a moglo se i na 13.
[/quote]

tko veli da sam čekao, uzimao sam i niže, hvala na pitanju..

a uzimat cu još…

netko od nas ce se uskoro ceskati po glavi, mozda ja a mozda i ti [cool]

slijedi nam precesija

Blago njemu kad je imao živaca čekati da ode na 15 da bi kupio, a moglo se i na 13.
[/quote]
Točno tako i prodati njemu na 15 i opet kupiti na 14.

26.11.2010 - Dan D

[/quote]
Točno tako i prodati njemu na 15 i opet kupiti na 14.
[/quote]
Pa u opet prodati na 16 i kupiti po 14,5

26.11.2010 - Dan D

Rastom cijene iznad 14,5 kn otvara se slobodan put do 19 kn.
Pozdrav

Evo častim Vas sa grafom kad svi samo laprdaju, a nitko neće podastrijeti dokaze [lol]

Graf je zadnjih godinu dana. MACD je davao praktički savršene signale. Kao što vidite trenutno je dao Buy, Stohastic je još dovoljno nisko tako da ima prostora za snažniji rast. Ukoliko uslijedi i koja dobra vijest moglo bi biti svašta.

I da. Autor ovih redaka ima priličnu količinu dionica VLDS-R-A [lol]

Evo častim Vas sa grafom kad svi samo laprdaju, a nitko neće podastrijeti dokaze [lol]

Graf je zadnjih godinu dana. MACD je davao praktički savršene signale. Kao što vidite trenutno je dao Buy, Stohastic je još dovoljno nisko tako da ima prostora za snažniji rast. Ukoliko uslijedi i koja dobra vijest moglo bi biti svašta.

I da. Autor ovih redaka ima priličnu količinu dionica VLDS-R-A [lol]

Iz grafa se vidi da fali još jedan pad da bi nastali kvalitetni buy signali.

Sat otkucava katastrofičarima jer nisu uvjereni da će više dobiti ovako jeftino, tko li će biti u pravu. Ništa, ostaje vam samo moliti da ne dođe dobra vijest ovaj tjedan.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kolega, isto tako je mogla doći i prošli tjedan (što ću neki očekivali kad je onaj potegnuo sa cca 6000 komada) …..a i idući tjedan…..

Al o tome se i radi, treba uspješno predvidjeti, jer kad dođe prekasno je, odnosno puno skuplje. To je burza, kad je ATPL bila početkom 2000 godine 30 kn tada su svi mislili da propada, kad nakon 5 godina skočila jedno 50 puta.

Ne želim nikog nagovarat na kupnju jer će me odmah napasti katastrofičari na navlakušu, možda dođe vijest da će doć do stečaja, prema mom iskustvu neće, međutim na svakom investitoru je da preuzme rizik ili odustane od VLDS.

Ne želim nikog nagovarat na kupnju jer će me odmah napasti katastrofičari na navlakušu, možda dođe vijest da će doć do stečaja, prema mom iskustvu neće, međutim na svakom investitoru je da preuzme rizik ili odustane od VLDS.

Mislim da će dobar dio trenutnih ulagača u vlds i odustati od njega čim se dočepaju nule ili prihvatljivog minusa.

Iz grafa se vidi da fali još jedan pad da bi nastali kvalitetni buy signali.

Jer se nisi usudio kupovati na 13, pa ti treba još jedan pad [lol]

New Report

Close