ps.
Izgleda je došlo do samozapaljenja . Čisto psihološka reakcija na nepodnošljivo stanje letargije , a niti jedan argument. Odbijanac po defoltu, ili ?
fino sam se iskrcao sa plusom od +10%.
samby, bila je pozitivna divergencija
Bojim se da je kolega Tigrus u pravu i sutra do 15,5-15,6 maksimalno bit će snažniji iskrcaj….
Meni je pokupilo 700 kom s 13% plusa. Ostatak (koji je u minusu) čeka daljnji razvoj.
Ja utopio nekih cca 900kom po skoro maksimalnoj cijeni (ulaz 13,47kn) , sutra prodajem ostatak od 1500kom.
Jer postoji GAP na 13,45-13,5kn. Vraćam se u Validus, al ipak bureci su bureci
ps.
Izgleda je došlo do samozapaljenja . Čisto psihološka reakcija na nepodnošljivo stanje letargije , a niti jedan argument. Odbijanac po defoltu, ili ?
[/quote]
Kada se svi hvalite mogu i ja.Ja sam ga rušija i proda 400 kom na 13,43.Izgledalo mi da će niže,a trebala mi lova za bedake.Na bedacima nisam kupija,a u validus se nisam vratija.i ode moja
dnevnica.O.k.ostalo je još 1,500 kom.
Ja utopio nekih cca 900kom po skoro maksimalnoj cijeni (ulaz 13,47kn) , sutra prodajem ostatak od 1500kom.
Jer postoji GAP na 13,45-13,5kn. Vraćam se u Validus, al ipak bureci su bureci
[/quote]
onda pozuri sutra na otvaranju jer ja planiram sutra iskrcati barem 50% od cca 17500 komada.
Po koliko ste kupovali kad sutra planirate toliko prodat?
Ja isto sutra prodajem sve i eventualno ono što uspijem kupiti tijekom dana (ako bude jačih istresanja). Sutra se svi guramo na asku…
Sutra se svi guramo na asku…
bude po bidu kolega, ako ga bude …
[/quote]
Kada se svi hvalite mogu i ja.Ja sam ga rušija i proda 400 kom na 13,43.Izgledalo mi da će niže,a trebala mi lova za bedake.Na bedacima nisam kupija,a u validus se nisam vratija.i ode moja
dnevnica.O.k.ostalo je još 1,500 kom.
[/quote]
mislim da sam ja tih 400 kom kupio.
reko, gle – prilika.
brutalni kapital ne propusta prilike.
ostvario plus od +616kn