Izgleda da " VELIKI BRAT " neda da ide gore . Ajmo ga zajebat pa ponovit transakciju . Ima netko koliko je bilo komada ? evo,ja ću kupit …pa da vidimo ako će opet poništiti .
Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da je transakcija dovela do iskrivljene slike tržišta, a koja daje privid likvidnosti,
jao šteta da nem više Ferala, ovo bi išlo u greatest shits samo tako. iskrivljuju slike oni već 2 godine za čiju korist ne znam, niti ću ikad znat. Mislim da im i slike u uredima vise ukrivo od razularenih pijanki i hopa cupa nas dva skupa. Pravi regulatori nema šta. Možda regulatori kiselosti eventualno.
Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da je transakcija dovela do iskrivljene slike tržišta, a koja daje privid likvidnosti,
jao šteta da nem više Ferala, ovo bi išlo u greatest shits samo tako. iskrivljuju slike oni već 2 godine za čiju korist ne znam, niti ću ikad znat. Mislim da im i slike u uredima vise ukrivo od razularenih pijanki i hopa cupa nas dva skupa. Pravi regulatori nema šta. Možda regulatori kiselosti eventualno.
O kojem oni prividu likvidnosti govore? Pa ta transakcija je bila 125 komada – 1828 kn!
Mora da je kupac kupio svoje vlastite dionice s aska, pa je to razlog.
tko je taj šelebaj koji bi trebao spasiti Validus? vidimo da su ga potjerali iz mediteranske plovidbe jer nije bilo rezultata, a čini mi se da prije uvalio i u Pevec u stečaju pa su ga i odande najurili. on je valjda nekakva hrvatska verzija Mimovića? od njega očekujete spsas??? [lol]
btw imate prodaju na 14 kn pa što ne kupujete kad je ovo tako jeftino [bye]
evo još jedan dobročinitelj na forumu…blago nama
tko je taj šelebaj koji bi trebao spasiti Validus? vidimo da su ga potjerali iz mediteranske plovidbe jer nije bilo rezultata, a čini mi se da prije uvalio i u Pevec u stečaju pa su ga i odande najurili. on je valjda nekakva hrvatska verzija Mimovića? od njega očekujete spsas??? [lol]
btw imate prodaju na 14 kn pa što ne kupujete kad je ovo tako jeftino [bye]
Taj iussir je govorio i protiv SNHO kad je bio na 80 kn.
Poništena transakcija od 200 eura??
Šta htijeli su reč s tim ISKRIVLJENA SLIKA??
Kao ne vrijedi u to dat ni 200 eura ili…?
Pitao bih to tog pametnjakovića..
To je legalno..nakon svega šta smo doživjeli, još nas i H…. treba PRC..!!
???
A što se bojiš napisati, hanfa. Može biti da je netko prodao sam sebi pa je to naravno opravdano poništeno. Ako vas baš zanima razlog, tel. u ruke pa zovite. A dušebrižnici će nestati kad/ako vlds preskoći 20kn.
Negdje prije, a kolege; graditelj, početnik, rekvijem će se sjetiti i kada…. bilo je transakcija i po 10 dionica na asku nakon što bi netko istresao cca 1000 kom po bidu… to tada nije bilo manipuliranje tržištem, kao i brojni nalozi na IGNRI prošli tjedan na bidu prodaja u TOP 10 – prvih 5 prodavali ukupno 8 dionica…
Da li je Selebaj platio porezni dug od 1m€ ?
Da li se zbog neplacanja ide u Remetinec ili kako se to gleda ?
Da li je Selebaj platio porezni dug od 1m€ ?
Da li se zbog neplacanja ide u Remetinec ili kako se to gleda ?
nije milja nego pola
citao sam o tom porezu u nekim novinama, mislim u jutarnjem. iskreno, nije mi bilo jasno. prvo je prao novac, pa je radio isplate, pa je imao racune, pa nije imao racune, pa je placao preko racuna … frajer je cisti mufljuz.
tko vjeruje da on moze izvuci ribicu iz akvarija mrezicom,
GRIJESI!
a tko misli da ce on izvuci vlds,
hihihihihihi
PARDON,
nisam mogao zadrzati smijeh,
iskreno zalim one koji misle da ce ih taj lik spasit!