Al vi niste sve utukli znad 20 kn u ovu brutalno podcijenjenu dionicu jer ste se bojali da ne krene prema 50kn bez vas?
[wink]
KOlega vjerujte da ste vi zadnji koji može govoriti koliko nešto vrijedi,da li je vrijednost Validusa 10 ili 50 kn jer ima stvari koje ne znamo koliko se mogu prodati. Ne zaboravite Lucidus koji se tržio na 15 kn godinama i bio neatraktivan i onda kad je uletio onaj grčki fond is 150 milja eura onda je išla ponuda za preuzimanje po 50 kn. Ukoliko Šelebaj kao čovjek banaka uspije skinuti blokadu računa onda ćemo vidjeti što ćete pisati , a to o INGRI neću komentirati jer koliko je ona dužna i šta ima za prodati te koliko VLDS ima duga i imovine (Čak i u najcrnjem scenariju) mislim da bi VLDS trebao bit na njihovoj cijeni a oni na našoj.
Nek je dobročinitelja što više, meni paše ova cijena i kupujem. Burza ima svoje zakone, kako ode gore tako i dalje, pa opet gore….
Osim kada ode u stečaj.Onda u pravilu dionica ne ide ni gore ni dolje već u povijest(Zdenka,"Viktor Lenac").
Nadam se da će Validus izbjeći stečaj zbog dioničara ratnih stradalnika.
Dakle ne zazivam stečaj,ali on je jednostavno jedna od opcija.
Pozdrav
Upravo tako kolega S400 (da ne spominjem interese za Mils od strane Enegleza, Varteks, Mirnu, VABU, hvarske hotele od strane Talijana). Ima ovdje mesa za sve!
Evo i graf koji pokazuje proboj BEAR LINIJE, izvršen 1.retest i u tijeku retest br.2.
Prema John J.Murphy-u BEAR linija se mora testirati 2.puta. Ovo je 2.retest pri kraju!
kolega split 009jr, preglasni ste i uopce ne uljevate povjerenje!
Evo recimo na 14,50
Ja stavljam 500 kom, …tko me prati?
ja sam svoj obol već dao
Osim kada ode u stečaj.Onda u pravilu dionica ne ide ni gore ni dolje već u povijest(Zdenka,"Viktor Lenac").
Nadam se da će Validus izbjeći stečaj zbog dioničara ratnih stradalnika.
Dakle ne zazivam stečaj,ali on je jednostavno jedna od opcija.
Pozdrav
i ja tako mislim
Iskreno ne vjerujem baš u tehničku, već u stvarnu imovinu i fundamente, jer šta će tehnička kad su fundamenti loši, međutim uvjeren sam da imovina Validusa opravdava cijenu daleko veću od ove i treba vidjeti kako će se razrješiti sudužništvo, odblokirati račun pa će sve doći na svoje.
Iskreno ne vjerujem baš u tehničku, već u stvarnu imovinu i fundamente, jer šta će tehnička kad su fundamenti loši, međutim uvjeren sam da imovina Validusa opravdava cijenu daleko veću od ove i treba vidjeti kako će se razrješiti sudužništvo, odblokirati račun pa će sve doći na svoje.
Nije to stvar vjere nego znanja, tvoj problem je što vjeruješ raznim šarlatanima koji glume znalce u TA pa su sve uvjeravali da treba kupovati VLDS na 18-20 kn i time mnoge forumaše navukli u propast.
MEĐUTIM…
…postoji jedan forumaš koji je OPET kirurškom preciznošću pred cca mjesec dana odredio današnju cijenu Validusa, pa pročitajmo još jednom kako zvuči pravo znanje pravog znalca!
Moj naklon do poda kolegi voleyu:
VA daje target VLDS na oko 13-15 kn
Današnja cijena VLDS: 13,07.-14,50 kn
Koliko pratim, to je već 5. ili 6. pogodak za redom kolege voleya! BRAVO!
Poz. svima,
kako ste vrlo aktivni ovdje da se uključim; koliko iznosi blokada VLDS-a u odnosu na godišnji promet ili dobit, i koji je njihov core biznis ?
Hvala
Glede targeta – gornji targeti su 31;38; 43; 47; 63, a donji targeti su 18; 16,3; 14.3; 12.8
Ovo je bio moj post od 15.5.2010.g.
Dakle imali ste target sve uredno. Sve ispod 13kn je čisto pretjerivanje i iz tog razloga sutra ja i ekipa kupujemo. Kad se napunimo pogurat ćemo "divljački".
Nije to stvar vjere nego znanja, tvoj problem je što vjeruješ raznim šarlatanima koji glume znalce u TA pa su sve uvjeravali da treba kupovati VLDS na 18-20 kn i time mnoge forumaše navukli u propast.
MEĐUTIM…
…postoji jedan forumaš koji je OPET kirurškom preciznošću pred cca mjesec dana odredio današnju cijenu Validusa, pa pročitajmo još jednom kako zvuči pravo znanje pravog znalca!
Moj naklon do poda kolegi voleyu:
VA daje target VLDS na oko 13-15 kn
Današnja cijena VLDS: 13,07.-14,50 kn
Koliko pratim, to je već 5. ili 6. pogodak za redom kolege voleya! BRAVO!
[/quote]
Naravno, VA je znala da Mimović neće naći jamce . [lol] [lol] …A Vidoviti Milan je pogodio 9 puta zaredom…