VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S obzirom da sam uredno likvidirao 2200kom na 21,5kn, ove razine su mi skroz ok, polagano vraćam svoje količine, samo umjesto 2200kom ću imati 3000kom.
Hvala prodavačima!
Volumeni su postali strašno smanjeni, hm, dokle tako?

To kao aludiras da si u plusu sa dionicama..na tržištu gdje nema SHORTANJA….ili [lol]
I najinformiraniji , najmočniji, najeduciraniji investitori, ne pobjegnu puno TRŽIŠTU.
Pa kako CROBEX stoji od nove godine?

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Kolega Vulkan, na Validusu nisam nikad izgubio jer ne prodajem ispod kupovne cijene.
Imao sam istina neke gubitke, al na Tisku i Badelu.
Na ostalim uzdanicama stojim dobro. Iznos portfelja sitno opao, dok je Crobi i pojedine dionice dobro ljosnuo.

26.11.2010 - Dan D

Kolega minuteman, ja sam redovito postao što radim sa Validusom, al vi niste čitali.
Tu vam ja nisam kriv. Svejedno smatram da je sutra cjenovno dno dna i bit ću spreman zaustaviti (uz par teških suigrača) pad. Odlučili smo Vam oduzeti sve dionice jer ste neozbiljni!

Pa sad, moje možete oduzeti tek iznad 18-19. Tad ću biti u malom minusu, ali prodati ću jer mi se ova dionica zgadila. Ako ćete dizati cijenu slobodno me skupite.
Inače nisam imao namjeru provocirati, samo mi se učinilo da ste napisali da ste prodali na 17,5x. Pozdravljam odluku o branjenju dionice, ali kad već spominjete i sigurni ste u dno dna, mislite li vi prodavati na toj cijeni? Ili branite ovu današnju? Možda mogu uzeti manji doprinos od max 1000 kom u toj borbi, samo kad bi mi šapnuli gdje je crta obrane. Ne bih volio iskakati iz formacije.

Evo recimo na 14,50
Ja stavljam 500 kom, …tko me prati?

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

a VECERNJI je u sluzbi vecih igraca koji se zele jeftino dokopati VLDS zato se objavi onakav clanak navecer dan prije trgovanja, sam da cjena padne sto nize.
U to sam uvjeren, pogledajte samo kronologiju pisanja, pa zar bi se netko ovoliko trudio zbog nečega što ništa ne vrijedi.

Uf što je netko omastio brk danas sa OGROMNIH 4000 komada! lol

let your money speak for you, punk!

Kolega minuteman, ja sam redovito postao što radim sa Validusom, al vi niste čitali.
Tu vam ja nisam kriv. Svejedno smatram da je sutra cjenovno dno dna i bit ću spreman zaustaviti (uz par teških suigrača) pad. Odlučili smo Vam oduzeti sve dionice jer ste neozbiljni!

count me in, nadam se da ce mi svjezi cash sjesti na vrijeme…

slijedi nam precesija

a VECERNJI je u sluzbi vecih igraca koji se zele jeftino dokopati VLDS zato se objavi onakav clanak navecer dan prije trgovanja, sam da cjena padne sto nize.
U to sam uvjeren, pogledajte samo kronologiju pisanja, pa zar bi se netko ovoliko trudio zbog nečega što ništa ne vrijedi.

Uf što je netko omastio brk danas sa OGROMNIH 4000 komada! lol
[/quote]

4000 komada nije puno, ali pogledaj na ASK kolko ima komad do 20kn sto je stvarno s obzirom na NAV i druge okolnosti izvrsna kupnja
VLDS ne ide u prilog sto CROBEX debelo roni i sto ima negativne vjesti, promjenom trenda i pojavom pozitivnijih vjesti VLDS ce opet biti na 20+
to je tih par tisuca komad koje se stalno vrte od 17-14kn, znaci nema mjesta panika (ja nisam u panici, a isto sam u blagom minusu ko svi ostali)
nadam se ca uskoro imati viska raspolozivog casha za dokup jer ovakve prilike rjetko javljaju (sad ulazim u likvidnije jer ce se na odbijancima moci sigurno zaraditi 10-20% u jako kratkom vremenu)

p.s. ono sto su me moderatori danas zbrisali je bila rjec "bu*ala" ako time vredjam, onda cu reci da oni koji prodaju nisu INTELIGENTI ako pritom novce ne uloze u druge "bolje" prilike nego sad ulaze u cash, sad je kasno za cash, sad se dionice kupuju

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Čitajući "ushičene" postove "dežurnih optimista" neupućeni promatrač bi zaključio da ova dionica
ima "ogroman potencijal rasta",a ne da je samo danas pala 9%,nakon niza od više dana neprekidnog
pada!!!
Neču spominjati razloge pada niti prognozirati daljnje kretanje cijene,ali Vam odajem priznanje
u beskompromisnoj borbi za svoju investiciju.
Želim Vam puno sreće .
Pozdrav

U zadnjih šest mjeseci ovaj topic uz Ingrin se stalno vrte na vrhu foruma, jedna i druga brutalno potopljene
U jednom i drugom slučaju savjetuju se ulagači da iskoriste priliku i kupe besramno jeftine i podcijenjene dionice na kojima će zaraditi ne 100, ne 200, ne 300 već 500%.
Za vrijeme savjetovanja netko neumorno kipa( vjerovatno onaj tko piše bajke ovdje) i pokušava izvući bar nešto iz svoje propale investicije.
Za Ingru još ima šanse da se izvuče dok je Validus na samrtnoj postelji i samo čeka da se isključe aparati. [bye] [bye] [bye]

Žao mi je dobročinitelji što niste zadovoljni današnjim slabim odazivom prodavatelja:)

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Nek je dobročinitelja što više, meni paše ova cijena i kupujem. Burza ima svoje zakone, kako ode gore tako i dalje, pa opet gore….

26.11.2010 - Dan D

Evo recimo na 14,50
Ja stavljam 500 kom, …tko me prati?

Pratim s 500-1000kom, al treba nas bar 30-40.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close