VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego, nema Lopine. Jel što ulovio?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ima li netko objašnjenje zašto je toliko malo drhtavh ručica? Bio bih zahvalan.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

TERM OF THE DAY – JUNE 7, 2010 Add Investopedia to Safe Sender List
Bottom Fisher
What Does it Mean?
An investor who looks for bargains among stocks whose prices have recently dropped dramatically. The investor believes that a price drop is temporary or is an overreaction to recent bad news and a recovery is soon to follow.

a kakve to ima veze s Validusom?? [tongue]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ja sam ulovio malo, sitno ali nije bilo više keša!

hvala prodavačima,

moj potpis govori sve!

slijedi nam precesija

Kolega dovoljno je vidjeti kad ste registrirani da se vidi koja je vaša namjera pisanja ovdje.

On želi svojim pisanjem srušiti dionicu pa jeftino kupit i onda skupo prodati.
Samo nema više jeftinog Validusa (istina isto to se pričalo i na 27 kn, a pretpostavljam da se tako drukalo i iznad 100kn).

[bye]

Ima li netko objašnjenje zašto je toliko malo drhtavh ručica? Bio bih zahvalan.

Popili su po dvije s nogu odmah ujutro da im ne dršću ruke.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Govorili su kad je Luka Ploče bila 650 kn, Ledo 2500 kn da to ništa ne vrijedi, samo čekajte da dođe jedna pozitivna vijest, recimo da odblokiraju račun paš vidit onda, samo onda ćeš malo drukčije pisat.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

invalidus, nema mime da odriješi kesu, a i talijani se nešto umirili, svi bi kupili nitko ne bi platio, Kovačev je najizgledniji kupac,ako ne bude prije morao hitno

ovo je prije 10 dana netko ocijenio sa jedinicom, može li danas ocjena ?
ne bih htio utjecati na ocjenjivanje,ali ipak bih želio lagani popravak

bolje ne može [lol]

S obzirom da sam uredno likvidirao 2200kom na 21,5kn, ove razine su mi skroz ok, polagano vraćam svoje količine, samo umjesto 2200kom ću imati 3000kom.
Hvala prodavačima!
Volumeni su postali strašno smanjeni, hm, dokle tako?

26.11.2010 - Dan D

S obzirom da sam uredno likvidirao 2200kom na 21,5kn, ove razine su mi skroz ok, polagano vraćam svoje količine, samo umjesto 2200kom ću imati 3000kom.
Hvala prodavačima!
Volumeni su postali strašno smanjeni, hm, dokle tako?

što nisi na 17,50 pisao da si prodao

Kolega minuteman, ja sam redovito postao što radim sa Validusom, al vi niste čitali.
Tu vam ja nisam kriv. Svejedno smatram da je sutra cjenovno dno dna i bit ću spreman zaustaviti (uz par teških suigrača) pad. Odlučili smo Vam oduzeti sve dionice jer ste neozbiljni!

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close