VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo malo o Šelebaju. Vele da je u Diokiju čuda napravio.

Da zatvorio pogon,otpustio pola ljudi,pokupio nagradu za (miliončeka),svoje vrhunske poteze..strašan menager…

[lol] [lol] [lol]

malo pozitivnih misli ..svi koji kupe po 16 kn izgubit ce puno manje od onih koji su kupili po 30kn..

to je relativno, ako sam kupio VLDS za ukupno 20.000 kn kad je bio po 30 kn ili da ga netko kupi sada za 20.000 kn kad je po 16 kn, a on ode u stečaj jedan i drugi izgubit ćemo 20.000 kn ..prema tome [angry]
[/quote]

Buuuuu. Pa di su nam sad paničari. Čekam cijelo jutro i nikako da ništa upecam [rolleyes]

Mislim da ovih 1500 nije ni prosječna količina ekipe s foruma – jasno ako uzmemo u obzir samo one koji imaju ovu dionicu a ne i one koji bi je htjeli imati po par kuna.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

+300kom VLDS (hvala…. kupujem sve do 10kn maksimalno)

A ako ode nize prodajes? [smiley]

Nije bolest sve što boli

+300kom VLDS (hvala…. kupujem sve do 10kn maksimalno)

A ako ode nize prodajes? [smiley]
[/quote]

kolega hoce rec da mogucnosti da VLDS padne na 10 kn minimalne,bolje rec NEPOSTOJECE
ovo je vrlo blizu ATL i zato je BEST BUY
splet okolnosti i losih vjesti je dovelo dionica na 15kn, po svim fundamentima trebo bi se trziti na minimalnim razinama od 20+
onaj ko sad prodaj onda je il MAHER jer ulazi u druge dionice gde moze u jako kratkom periodu zaradit puno vise il ***obrisano*** ako prodaje zbog straha i te novce nigdje ne ulozi
a VECERNJI je u sluzbi vecih igraca koji se zele jeftino dokopati VLDS zato se objavi onakav clanak navecer dan prije trgovanja, sam da cjena padne sto nize
cjela burza je dole pa ne mogu tak brzo prodat druge dionice i ovde dokupiti i smanjiti ulaz, jer ovde ce brzo promjeniti trend i vec ce bit na 20+, i moze se okrenuti u kratkom periodu 30%
od 15 kolko je sad do 20 je 30%, a na prve pozitvne vjesti ce ici na 20 jer je toliko bila sa svim poznatim vjestima, da ne govorim o promjeni trenda i CROBEXU na 2000-2100 BODOVA
imam VLDS i kupit cu ga jos posebno ako ce biti prodavaca sa vecim kolicinama

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Šta je ne druka se više 500% gori 500% doli………..
Ima bit da se puši lova i to dobro………
Svoje prodao na 19……….
I ne kupujem do daljnjega……..makar se i zajebao………

lp iz Komiže……….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

@modrobradi
"a VECERNJI je u sluzbi vecih igraca koji se zele jeftino dokopati VLDS zato se objavi onakav clanak navecer dan prije trgovanja, sam da cjena padne sto nize"
U to sam uvjeren, pogledajte samo kronologiju pisanja, pa zar bi se netko ovoliko trudio zbog nečega što ništa ne vrijedi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Evo malo o Šelebaju. Vele da je u Diokiju čuda napravio.

Da zatvorio pogon,otpustio pola ljudi,pokupio nagradu za (miliončeka),svoje vrhunske poteze..strašan menager…

[lol] [lol] [lol]

Što je tu loše? Pa mi se brinemo za svoje interese a ne za interese radnika. Dobro u Validusovim firma nema što zatvoriti 🙂

TERM OF THE DAY – JUNE 7, 2010 Add Investopedia to Safe Sender List
Bottom Fisher
What Does it Mean?
An investor who looks for bargains among stocks whose prices have recently dropped dramatically. The investor believes that a price drop is temporary or is an overreaction to recent bad news and a recovery is soon to follow.

Strašno je to da pojedini članovi foruma favoriziraju VLDS da će poletjeti u Stratosferu, sa 18-19 kn!

ps1 Bilo bi vrlo ljudski javiti se na istom ovom forumu i napisati OPROSTITE navučeni!

ps2 Još nemam dionice VLDS-R-A

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Brži sete nego što sam mislio!!!

ps Vjerojatno je i okidač jutros u 10.00 bio tako brz ocjenjivači

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kolega dovoljno je vidjeti kad ste registrirani da se vidi koja je vaša namjera pisanja ovdje.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close