VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Validus d.d. – nastavak trgovanja

7.6.2010

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama VLDS-R-A nastaviti u 11:02.
Na upit Upravi Drustva Validus d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

jadna majko crnih li svatova , možda je bolje da drže u blokadi [undecid]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

nastavak u 11:02

http://zse.hr/default.aspx?id=30983

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Ko je ovdje lud. Na prometu od moje plaće, sruši se cijela dionica.

Koincidentno na ovoj razini je prošli put bio potpuni preokret

22.5.2009. 13,00 kn (191.387 kom, 2.683.622,60 kn)

ispod toga je prošla samo jedna jedina dionica dva mjeseca prije:

09.03.2009. all time low 12,50 (1 kom, 12,50 kn)

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

šta ste stali? prosipajte se po bidu..

lijepo molim

[cool]

slijedi nam precesija

joj kad se odblokira kako će ovo zveknit dole! potop na ZSE +koma vijesti iz VLDS= potop!!!!

Meni nije jasno zašto moderatori ne brišu ovakve postove kad već postoji moderiranje.

@meister
,

ako ćeš po jednu kunu da se mi dogovorimo mimo burze?

premala je količina 😀
(a kad kažem 1kn mislio sam počistiti bid)
[/quote]
Pa tako sam i ja shvatio da želiš prodati, pa sam ti ponudio tu 1 kn po dionici.

P.S. Može pitanje? Zašto sad ne čistiš bid po 13-14?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

D&B: Nakon dužeg vremena poboljšan trend rejtinga Hrvatske

Vladimir Šelebaj-Sellier. Jučer je rekao kako je prerano da u javnost izlazi sa svojim planom restrukturiranja fonda, no jasno je da će se on morati bazirati na prodaji dijela Validusove imovine – među kojom je lanac hotela Helios Faros, mljekara Mils, Varteks i Varaždinska banka – za vraćanje dugova, uz dogovor s vjerovnicima o refinanciranju obveza.

Buuuuu. Pa di su nam sad paničari. Čekam cijelo jutro i nikako da ništa upecam [rolleyes]

Evo malo o Šelebaju. Vele da je u Diokiju čuda napravio.

"Novi predsjednik Uprave Validusa Vladimir Šelebaj Sellier jučer je rekao kako je prerano da u izlazi sa svojim planom restrukturiranja fonda, ali očito je da će se on morati bazirati na prodaji dijela imovine, koja uključuje i lanac hotela Helios Faros i mljekaru Mils.
Šelebaj Sellier još uvijek je i predsjednik Uprave Mediteranske plovidbe, u koju je također došao da bi proveo restrukturiranje, a nije poznato hoće li zadržati funkciju u korčulanskom brodaru.
Prije Mediteranske, kratku je karijeru imao i kao predsjednik Uprave Peveca, gdje su ga imenovale banke kao najveći vjerovnici, no zbog nemogućnosti suradnje s vlasnicima Višnjom i Zdravkom Pevecom na tom je mjestu formalno proveo manje od tjedan dana.
Prije toga bio je suvlasnik i član Uprave Digitel multimedije te Core medije, čiji je osnivač. Prije karijere u medijima Šelebaj Sellier bio je na čelu niza kompanija, kao što su Dioki, Elan grupa, Privredna banka Zagreb, Glumina banka i Société Générale."

+300kom VLDS (hvala…. kupujem sve do 10kn maksimalno)

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close