VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Preba indikatoru na semaforu vidim da sam na tragu [wink]

Dečki previše se ste raskokodakali preko vikenda pa se bojim da je to neprobavljivo prosječnom čitatelju.

Vidim da su stvari konačno krenule u dobrom smjeru. Fima se pokazala kao očajan upravitelj i sva sreća da konačno netko drugi preuzima kormilo dok je još sva imovina na okupu. Cijela ova farsa sa Mimovićem je konačno iza nas. U potpunosti se slažem sa riječima novog upravitelja.

"Jučer je rekao kako je prerano da u javnost izlazi sa svojim planom restrukturiranja fonda, no jasno je da će se on morati bazirati na prodaji dijela Validusove imovine – među kojom je lanac hotela Helios Faros, mljekara Mils, Varteks i Varaždinska banka – za vraćanje dugova, uz dogovor s vjerovnicima o refinanciranju obveza."

Za takav scenario se ionako već duže vrijeme zalažem i smatram ga jedinim ispravnim rješenjem. Kako bi nam samo bilanca ljepše izgledala da se riješimo Heliosa npr. 🙂

Smiješni su mi komentari da je dokapitalizacija Fima banke sarajevo loša vijest za dioničare Validusa. Validus je ionako loš upravitelj pa je bolje da netko drugi preuzme banku. Dokapitalizacijom banke stvaraju se uvjeti za daljnji rast banke, povećanje tržišnog udjela i u konačnici povećanje tržišne kapitalizacije banke pa ne mogu shvati kako bi to moglo biti loše za dioničare Fima banke ako će im dionica više vrijediti na berzi.

Izgleda da nitko neće prodati – nema bida!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Eto, prvi val atomskog udara je prošao s 370 komada. Kakve će biti posljedice kad se nastavi trgovanje to ćemo vidjeti.

..užas…

Meni je stvarno jadan postao ovaj forum. Umjesto da se razmjenjuju mišljenja i sa svi zajedno probamo zaraditi neku konkretne novce neki se ovdje blate zbog par sto kuna. Validus pratim možda zadnje dvije godine i jedino sam na njemu ove godine zaradio pristojne novce na burzi a mislim da ću opet zaraditi a nisam nikada morao nešto loše napisati kako bi izmuzao nekom jadniku par sto komada.

Eto, prvi val atomskog udara je prošao s 370 komada. Kakve će biti posljedice kad se nastavi trgovanje to ćemo vidjeti.

Jedno je sigurno…Čovjek je ostao bez 370 kom.
Raketa se uvijek prije zagrijava prije poljetanja [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Vi ovdje postavljate stvari kao da netko želi ove dionice. Ja bi prije rekao da je interes na strani prodavača, postoji više onih koji su željni iskrcati bez obzira na cijenu. Zašto?

Meni je stvarno jadan postao ovaj forum. Umjesto da se razmjenjuju mišljenja i sa svi zajedno probamo zaraditi neku konkretne novce neki se ovdje blate zbog par sto kuna. Validus pratim možda zadnje dvije godine i jedino sam na njemu ove godine zaradio pristojne novce na burzi a mislim da ću opet zaraditi a nisam nikada morao nešto loše napisati kako bi izmuzao nekom jadniku par sto komada.

to ti je zato sto 50 tak ljudi koji trguju na zse prodaje jedan drugome dionice…danas ja tebe i ti sutra mene….sistem….i ne ocekuj nista bolje dok….se situacija ne promjeni

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@meister,

ako ćeš po jednu kunu da se mi dogovorimo mimo burze?

@meister
,

Govorili prije 3 tjedna da budu i po 10 kuna kupovali mimo burze, pa onda up na 50+, a sad evo spustilo se po 1 kunu.
Da ne liparimo puno, nudim 1 lipu za cijeli Vlds, niže od toga nemre [lol] [lol] [lol]

@meister
,

premala je količina 😀
(a kad kažem 1kn mislio sam počistiti bid)

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

joj kad se odblokira kako će ovo zveknit dole! potop na ZSE +koma vijesti iz VLDS= potop!!!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

New Report

Close