VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a sutra potop

http://www.vecernji.hr/biznis/srbijanski-tajkun-mimovic-otpao-tvrtka-validus-korak-stecaja-clanak-151451

,ova vjest nije iznenađujuća ,stoga nevidim razloga za veći potop osim paničnih reakcija,od samog početka je i laiku bilo jasno da od ovog druga nema ništa,..
[/quote]
Točno lacoste , neznam što je novo u tom članku, osim što je njih par prodalo pa sad čeka niže, al nema…niže [lol]
[/quote]
Svaki dan ti je sve niže i niže.
S obzirom na situaciju ne znam zašto uopće netko želi imati ove dionice.
Pošto se ovdje u zadnjih 7-8 mjeseci odvijala intezivna distribucija, popraćena "dobronamjernim" drukanjam stečaj je najizglednija opcija, pa tako [bye]
[/quote]
Da ovdje je bila intezivna distribucija,a na ELPR je bila intezivna akumulacija ,a vi niste kupovali
ni jednu ni drugu dionicu.
Nelividnost uvijek izaziva dodatne troškove i gubitke,jer kada prodaješ jer moraš, uvijek postižeš nižu cijene.

Da ovdje je bila intezivna distribucija…

Bojim se da nas intenzivna distribucija tek očekuje danas u 10.00 i sljedeće dane [undecid]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Da ovdje je bila intezivna distribucija…

Bojim se da nas intenzivna distribucija tek očekuje danas u 10.00 i sljedeće dane [undecid]
[/quote]
Netko distribucija-uglanom mali.
Akumulacija_malo veći špekulanti koji plivaju uzvodno.
Ja plivam uzvodno jer isto očekujem.Ali ovo je samo burza i često se očekivanja ne ostvare.

Dečki previše se ste raskokodakali preko vikenda pa se bojim da je to neprobavljivo prosječnom čitatelju.

Vidim da su stvari konačno krenule u dobrom smjeru. Fima se pokazala kao očajan upravitelj i sva sreća da konačno netko drugi preuzima kormilo dok je još sva imovina na okupu. Cijela ova farsa sa Mimovićem je konačno iza nas. U potpunosti se slažem sa riječima novog upravitelja.

"Jučer je rekao kako je prerano da u javnost izlazi sa svojim planom restrukturiranja fonda, no jasno je da će se on morati bazirati na prodaji dijela Validusove imovine – među kojom je lanac hotela Helios Faros, mljekara Mils, Varteks i Varaždinska banka – za vraćanje dugova, uz dogovor s vjerovnicima o refinanciranju obveza."

Za takav scenario se ionako već duže vrijeme zalažem i smatram ga jedinim ispravnim rješenjem. Kako bi nam samo bilanca ljepše izgledala da se riješimo Heliosa npr. 🙂

Smiješni su mi komentari da je dokapitalizacija Fima banke sarajevo loša vijest za dioničare Validusa. Validus je ionako loš upravitelj pa je bolje da netko drugi preuzme banku. Dokapitalizacijom banke stvaraju se uvjeti za daljnji rast banke, povećanje tržišnog udjela i u konačnici povećanje tržišne kapitalizacije banke pa ne mogu shvati kako bi to moglo biti loše za dioničare Fima banke ako će im dionica više vrijediti na berzi.

Tko se Validusa laća, ostat će i bez gaća [lol] [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

…Smiješni su mi komentari da je dokapitalizacija Fima banke sarajevo loša vijest za dioničare Validusa. Validus je ionako loš upravitelj pa je bolje da netko drugi preuzme banku.

Tako je, Validus je loš upravitelj pa će vjerovnici uskoro sve preuzeti od njega i upravljati će time puno bolje od njega. jedino što Validus od toga neće imati nikakve koristi jer će sva lova otići za pokriće 110 milijuna kuna kolika je blokada na računu validusa [cry]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/marinac-i-sestak-darovali-fimi-150-milijuna-kuna/491741.aspx
Evo jedne starije vijesti, obratite pažnju na dno teksta gdje se spominje aneks i Validus. Zatim pogledajmo mogućnost osporavanja sudužništva prema HBOR-u. Drhtavci prodajte ali onda molite Boga da ne dođe niti jedna dobra vijest. Pozdrav

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Imam 30 % minusa na ovoj dionici u manje od 2 mjeseca. To je činjenica.
Također je činjenica da smo po većini drukera up trebali biti na 30+, a po drukerima za doli na 10-. Istina je negdje između i zasad sam u pušioni, malo težoj.
Pa si mislim ko tu koga…

…Smiješni su mi komentari da je dokapitalizacija Fima banke sarajevo loša vijest za dioničare Validusa. Validus je ionako loš upravitelj pa je bolje da netko drugi preuzme banku.

Tako je, Validus je loš upravitelj pa će vjerovnici uskoro sve preuzeti od njega i upravljati će time puno bolje od njega. jedino što Validus od toga neće imati nikakve koristi jer će sva lova otići za pokriće 110 milijuna kuna kolika je blokada na računu validusa [cry]
[/quote]

Zaboravljaš da je ta blokada Plurisova, a i on ima priličnu imovinu. Tako da ti tvrdnja ne stoji. No i ti i ja znamo da ne pokušavaš napisati nešto argumentirano, nego samo želiš zaplaštiti drhtavce [wink]

[/quote]

Zaboravljaš da je ta blokada Plurisova, a i on ima priličnu imovinu. Tako da ti tvrdnja ne stoji. No i ti i ja znamo da ne pokušavaš napisati nešto argumentirano, nego samo želiš zaplaštiti drhtavce [wink]
[/quote]

Propade kupnja do 11 kuna cca 1300 komada. A neki dan se tolko moglo prodati po 16.
Sad je vrijeme za ulaz [thumbsup]

10kn i više nego dovoljan znak za ulaz! lp STFACA

evo ih borci na 10 kn [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Di je Mimi? Kaj je sa Mimiem?

Mimi je stvarno zločest čovjek.

New Report

Close