VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a sutra potop

http://www.vecernji.hr/biznis/srbijanski-tajkun-mimovic-otpao-tvrtka-validus-korak-stecaja-clanak-151451

,ova vjest nije iznenađujuća ,stoga nevidim razloga za veći potop osim paničnih reakcija,od samog početka je i laiku bilo jasno da od ovog druga nema ništa,..
[/quote]

Taj s potopom očigledno računa prodati u 10:00 na -10% i kupiti koji sat kasnije na -50%. [lol]

Inače taj večernji stalno gadi Validus, obični plaćenici,pogledajte samo kronologiju njihovog pisanja. Dobro Vam je kolega Vulkan rekao kako ste došli na 10 kn, dajte objašnjenje, jer ako ide propast onda je 0. Zašto niste stavili recimo 4 kn ili 44, molim lijepo za objašnjenje?

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

?????Ovih 10 kn si negdje iz rukava izvadio, zašto ne 6 ili 36…?
Koje računice, znači da 2,7 mil dionica vrijedi tržišna kap. cca 3,5 mil eura???
kako se neko ko vrijedi 3,5 mil može i na prevaru zadužit 35 mil eura.
Bolje ne piši svašta jer cijenu i dalje može rušiti samo strah, a nikakva logika, a i dignuti pohlepa.
Šta če prevladati vidječemo?

Ako ode u stečaj ne vrijedi ništa.
Nemojte se zavaravati nekakvim bajkama o NAV-u, imovini itd…
Ako želite trejdati kupujte na objavu stečaja.

Voli okrugle brojke jer mu je lakše računati.

Znači, udarna vijest za sutra je da je Mimović odustao, a cijela ekipa u VLDS dala je ostavke. Sad samo nebo može spasiti nesretni Validus.
Sutra se rastajem od ove dionice pa tko želi kupiti samo stavite naloge iznad 10 kn pa ćemo se čendžati, ja vama dionice, vi meni keš i adio….

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

a sutra potop

http://www.vecernji.hr/biznis/srbijanski-tajkun-mimovic-otpao-tvrtka-validus-korak-stecaja-clanak-151451

,ova vjest nije iznenađujuća ,stoga nevidim razloga za veći potop osim paničnih reakcija,od samog početka je i laiku bilo jasno da od ovog druga nema ništa,..
[/quote]
Točno lacoste , neznam što je novo u tom članku, osim što je njih par prodalo pa sad čeka niže, al nema…niže [lol]
[/quote]
Svaki dan ti je sve niže i niže.
S obzirom na situaciju ne znam zašto uopće netko želi imati ove dionice.
Pošto se ovdje u zadnjih 7-8 mjeseci odvijala intezivna distribucija, popraćena "dobronamjernim" drukanjam stečaj je najizglednija opcija, pa tako [bye]

Kolega Antiša Vi ste jedan druker koji je prodao pa sad ovdje sije strah ne bi li što jeftinije kupio.

Ova je dionica tipican primjer trgovanja na psiholoskoj bazi. TA se bas bavi i zapisuje takva stanja. Stvara se panika oko VLDS, neki likovi ustrajno pomazu i podupiru rast te panike i s padom cijene panika se jos povecava. Slijedeci pojav koji se stvara na trzistu su emotivne odluke u smislu prodaje na odbijancu. Unatoc teoriji TA, kad se postignu neke ekstremne razine ili euforije ili panike, trajderi se priviknu na te razine. A iznenedenje koje je stvorilo ili prvi ili drugi osjecaj nestane.

Obicno trziste ne moze dugo izdrzati na tim ekstremima, posebice poslije nakon dugih vikenda vezanih s praznicima. U tom vrijemenu moze se cak u cjelosti zamjeniti percepcija.

U nasem slucaju netko ipak cijelo vijeme kupuje, zar ne?

I svatko sam odlucuje na kojoc ce biti strani.

Ovdje se traži objektivnost, jer jedni su zamućeni realnim pogledom na stvari brojem dionica koje posjeduju, drugi vjerojano hoće kupiti niže, ali gdje im je granica…
Činjenica je da se unatrag par dana ništa dobroga nije dogodilo, dapače, puno lošeg… e sad, da li su investitori očekivali odustajanje Mimovića pa je zato cijena tu gdje je ili su svoju strategiju ulaganja temeljili upravo na nadama vezanim uz Mimovića pokazati će pon… ja osobno mislim da Vas čeka negativna blokada…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

U nasem slucaju netko ipak cijelo vijeme kupuje, zar ne?

I svatko sam odlucuje na kojoc ce biti strani.

Kupovao je netko Đakovštinu iznad 200kn, Zdenku iznad 100 kn, pa i brojne naše dionice na ATH.
Što mislite dali su kupci Đakovštine i Znenke bili na pravoj strani?

Nemam nikakvog interesa prema Validusu, niti ga namjeravam kupovati samo ovdje su neke stvari preočite pa ma fascinira način kako vi to pokušavate sakriti i navući ljude da izgube novac!

Koliko vas ima dobročinitelja na Validusu koji želite osloboditi ljude tereta njihovih dionica.

Isto tako ima puno dobročinitelja koji žele ljudima "pomoći" da zarade, sugerirajući Validus kao odličnu priliku

New Report

Close